Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav drustvo ... ne smem delit listu nazalos...nesmem nije da ne zelim ja bi vam je poslao ali nesmem ima neko ko je veci od mene ..jednu listu ako dajem ostajem bez nijedne.. izvinite drustvo...

Jbg sofer autobusa je tako ...
Po zakonu ne bi smeo? voziti kao profi vozac,autobusa,kamiona itd toliko dugo vremenski 15 sati,ne znam gde vozis (ali su slicni zakoni (jedino ako nije Nepal,Gvatemala,ili Laos Kambodza,Bolivija Ekvador,Peru .... )ali obavezne pauze i broj sati nedelne voznje..obavezni odmori u kontinuitetu itd...u nekim normalnim drzavama.

Po zakonu ne bi smeo? voziti kao profi vozac,autobusa,kamiona itd toliko dugo vremenski 15 sati,ne znam gde vozis (ali su slicni zakoni (jedino ako nije Nepal,Gvatemala,ili Laos Kambodza,Bolivija Ekvador,Peru .... )ali obavezne pauze i broj sati nedelne voznje..obavezni odmori u kontinuitetu itd...u nekim normalnim drzavama.
To nema ni u Rumuniju:vozbud:

Ma nema sanse... Jedino ako je privatnik i sam sebi stavlja glavu u torbu. U svakom slucaju nebi zelio bit u tom busu :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom