- Член од
- 24 ноември 2018
- Мислења
- 475
- Поени од реакции
- 282
Pa dobro... privatna lista malo...malo sam sljakao i ja jbg... nije javna lista...Gradina nema listu sa 82 konekcije koliko ja znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro... privatna lista malo...malo sam sljakao i ja jbg... nije javna lista...Gradina nema listu sa 82 konekcije koliko ja znam.
pa trazi od gazde da poveca broj konekcija jbi.. ili nek popravi to ako zastajkuje.. losa mu je to reklamaPa dobro... privatna lista malo...malo sam sljakao i ja jbg... nije javna lista...
Izvini bila je 82 nisam proverio dobro ...sad je 100 konekcije .3.07.2027..izvini jos jednom. A zasto tako staje ne razumemNisam ni mislio da je javna. Nema je na serveru
zaboravio si danas: dobar dan, kako stePozdrav drustvo ... ne smem delit listu nazalos...nesmem nije da ne zelim ja bi vam je poslao ali nesmem ima neko ko je veci od mene ..jednu listu ako dajem ostajem bez nijedne.. izvinite drustvo...
dobro smo hvalaa..Jesam halali radim ceo dan od 3 ujutru do 18h00...zaboravio si danas: dobar dan, kako stedobro smo hvalaa..
to treba da je neki nenormirani rad.Jesam halali radim ceo dan od 3 ujutru do 18h00...
Jbg sofer autobusa je tako ...to treba da je neki nenormirani rad.
Po zakonu ne bi smeo? voziti kao profi vozac,autobusa,kamiona itd toliko dugo vremenski 15 sati,ne znam gde vozis (ali su slicni zakoni (jedino ako nije Nepal,Gvatemala,ili Laos Kambodza,Bolivija Ekvador,Peru .... )ali obavezne pauze i broj sati nedelne voznje..obavezni odmori u kontinuitetu itd...u nekim normalnim drzavama.Jbg sofer autobusa je tako ...
To nema ni u RumunijuPo zakonu ne bi smeo? voziti kao profi vozac,autobusa,kamiona itd toliko dugo vremenski 15 sati,ne znam gde vozis (ali su slicni zakoni (jedino ako nije Nepal,Gvatemala,ili Laos Kambodza,Bolivija Ekvador,Peru .... )ali obavezne pauze i broj sati nedelne voznje..obavezni odmori u kontinuitetu itd...u nekim normalnim drzavama.

Ma nema sanse... Jedino ako je privatnik i sam sebi stavlja glavu u torbu. U svakom slucaju nebi zelio bit u tom busuPo zakonu ne bi smeo? voziti kao profi vozac,autobusa,kamiona itd toliko dugo vremenski 15 sati,ne znam gde vozis (ali su slicni zakoni (jedino ako nije Nepal,Gvatemala,ili Laos Kambodza,Bolivija Ekvador,Peru .... )ali obavezne pauze i broj sati nedelne voznje..obavezni odmori u kontinuitetu itd...u nekim normalnim drzavama.