UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Арсенал

• Атлетико Мадрид

• Борусија Дортмунд

• Барселона

• Баерн Минхен

• Челзи

• Интер

• Јувентус

• Ливерпул

• Манчестер Сити

• Наполи

• ПСЖ

• Реал Мадрид

• Дај Боже да би сите испаднале.

• Некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Vecer ocekuvam PSG da ne se izblamira i lesno da go tepa Chelsea, na nivna strana e pritisokot, Chelsea im e lesen plen sega, mi se padna da gi gledam nekolku pati otkako ovoj nov neispilen trener gi prezeme i igraat mnogu direktno i otvoreno za razlika od pred toa sto sum gi gledal taka da veruvam deka PSG ke im najde dupki i ke gi izbushat.
City i Real, iskreno gajle mi e, zdosadnoe mi e vekje.

мене кој ме жали на титула шо се немам израдвано 5 години :D Му е гајле на некој играч на Атлетико дека грдна пара давам секоја година за дресој, карти, чланарини и еден тон други глупости тие дури си го прчат во Мадрид и му течат милионите на сметка.

Те жалам :(

Добро де, Тудор ја сјеба со потегот шо го фрли во оган на тешко гостување да дебитира, фудбалот е суров спорт понекогаш, некогаш ќе те крени во облаци некогаш ќе те тресни од земја.
Ќе го жалам голманот, мене кој ме жали на титула шо се немам израдвано 5 години :D Му е гајле на некој играч на Атлетико дека грдна пара давам секоја година за дресој, карти, чланарини и еден тон други глупости тие дури си го прчат во Мадрид и му течат милионите на сметка.
Многу убаво, при мало дете сега ти фрлаш пари на глупости место да му ги стаиш на штедна книшка. :rolleyes:

Многу убаво, при мало дете сега ти фрлаш пари на глупости место да му ги стаиш на штедна книшка. :rolleyes:
Па поќе од пола работи негови се, поноси ги две недели му се смалиле, порачај нови :D
Ќефот е голем не жалам :)

Нема поуба работа детето да ти ги носи боите на омилениот клуб, колку пари и да се даваат. Проблем е ако почни да носи на омразениот клуб кога ќе потпорасни.

Нема поуба работа детето да ти ги носи боите на омилениот клуб, колку пари и да се даваат. Проблем е ако почни да носи на омразениот клуб кога ќе потпорасни.
Ќе носи ако му купам :ROFLMAO:

Никогаш не го сфатив хајпот околу Сака, па уште и најплатен. Ретко кога поминува играч. Да не беше англичанец, одамна ќе беше надвор од Арсенал.
Мадуеке е многу побрз и подиректен.

Vidi gi sirotive t.e vidi go Arteta... kopac neviden. Dajte mu otkaz zemite si go Enrike gospod da ve vidi.

Никогаш не го сфатив хајпот околу Сака, па уште и најплатен. Ретко кога поминува играч. Да не беше англичанец, одамна ќе беше надвор од Арсенал.
Мадуеке е многу побрз и подиректен.
И тој и Мартинели се завршена приказна, покрај повредите кај Сака и двајцата ги уништи Артета со овој нефудбал што го игра, буквално негледливо е ова.

Леле ова ако е пенал... па и од ВАР потврдија.
Ме интересира кај беше контактот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom