Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Љубчо е природно мрднат.
Седнуеф цела делегација некои си оделаши, знам и шиптаpи имаше у седенку на кафе у Стоун Бриџ.2015 ваљда беше, месец два пред да се деси Диво Насеље.
Цела екипа,политичари и делегати, знам и Фуере беше сс њима, бај д беј Фуере легенда човек, барем овакој приватно, опуштен, харизматича,зборлест и насмеан.
Љубчо ми дојде на шанк да ми наручи директно, a не преко келнера, вика не им веруе, плукаат во кафето вика.
Дојде да ми наручи и незнае што да ми наручи.Ќути, г'лта кнедле, емииии, емиииии, еми незнам шо да пијам, емиииии. Да ти ебу лудака.
Викам ајде бе лафче :icon_mrgr:
Тмн да му кажу бекни бе ке ми снема лента, вика ми ааааа моето дете се вика Лафче.
Викам океј, браво, што ке пиеш.
И ништо не наручи.
Дезиорентиран, девијантан, не се опишуе његова појава. Некоја нус појава.

Да не ни се пофториф сфи до ск.
Ни вискер, ни бугар, ни боксер, ни мурти.
А да, сс Мицкофски се знам лично.
Дно човек пред сфе, за како професор незнам, ама еве и како премиер, исти кур маме им га испонабутам на сфи тија.

Извињаам се за офтопик.
Брмбрм, продужи да си брмчиш македонусување 24/7.
Ќе продолжам брате.
Отишија кумановац у Америку и биднаја много гладан. Гледа пишуе HOT DOG и чита у речник у превод вруќо куче и размислија и вика: Ај ќе еду, гледа много људи чекав ред.
Стигнаја на ред кумановац и вика: Бреј кој баксуз сам, од цело куче к*р ми дале.

Кои прашања, пиши ги ќе ти одговорам., За тоа те прашав што е лицемерно. Пробав да читам нагоре да видам за што сте збореле, немаше ништо кохерентно, не знам што е прашањето.
Па јас прашав за лидерот на твојата партија, зошто се пува наоколу дека е православен христијанин а во партија си крои планови за озаконување на истополови бракови..

Така ли го замислувате општеството, со шупак мераклии наоколу?

Па јас прашав за лидерот на твојата партија, зошто се пува наоколу дека е православен христијанин а во партија си крои планови за озаконување на истополови бракови..

Така ли го замислувате општеството, со шупак мераклии наоколу?

Моментално колку што знам официјалниот став е дека треба да има граѓански бракови али и тоа е оставштина од времето на Здравко и веќе следниот конгрес очекувам да се тргне од програмата зошто нема реално скоро никаква подршка. Единствената подршка е некакво си оправдување дека за наследства и пензии, али тоа е толку млако што верувам дека без проблем ќе го тргнеме зошто помеѓу членовите нема скоро никаква подршка.

Тоа дека Апасиев нешто многу се "расфрлал" со своето христијанство, исто така не сум свесен дека го правел. За разлика од асполутно сите други верувам дека има нула слики од него со попови, владици. Ниту пак се влече по телевизии секој верски празник за да го снимаат како стои во прв ред по цркви со свеќа. Баш сега отворив фејсбукот негов да видам да не пишувал нешто религиозно, единствената објава со религиозна конотација му е кај што го исмева Трамп дека прави секташки ритуали. Ако имаш некој пример те молам сподели.

А како го замислуваме општеството од аспект на сексуални девијации, секако крајната цел е криминализација на истите како во некои подобри времиња.

Али за почеток забрана за педерска пропаганда, и забрана за невладини организации да се занимаваат со сексуални девијации ќе биде сосема доволно. Во Аеродром мислам дека веќе за локалните избори имаа ставено во програма дека ќе забранат пристап на какви било организации да држат обуки или предавања на деца по школи со сексуална содржина.

1773140792584.png

Последно уредено:
Моментално колку што знам ставот е дека треба да има граѓански бракови али и тоа е оставштина од времето на Здравко и веќе следниот конгрес очекувам да се тргне од програмата зошто нема реално скоро никаква подршка.

Тоа дека Апасиев нешто многу се "расфрлал" со своето христијанство, исто така не сум свесен дека го правел. За разлика од асполутно сите други верувам дека има нула слики од него со попови, владици. Ниту пак се влече по телевизии секој верски празник за да го снимаат како стои во прв ред по цркви со свеќа. Баш сега отворив фејсбукот негов да видам да не пишувал нешто религиозно, единствената објава со религиозна конотација му е кај што го исмева Трамп дека прави секташки ритуали. Ако имаш некој пример те молам сподели.

А како го замислуваме општеството од аспект на сексуални девијации, секако крајната цел е криминализација на истите како во некои подобри времиња.

Али за почеток забрана за педерска пропаганда, и забрана за невладини организации да се занимаваат со сексуални девијации ќе биде сосема доволно.
Ок ајде да видиме чим таков е планот

Протестираат за правата на жените, а во исто време со палестински знамиња и викаат за Палестина. Која ментална ретардација.
Затоа и јас пишав, многу одлуки им се аматерски донесени
Подржуваат регионални ентитети од антиката, исто како Елада некогаш што било со градови-држави
Така ја насадија Грција, така сега пробуваат и со Филистина

Моментално колку што знам официјалниот став е дека треба да има граѓански бракови али и тоа е оставштина од времето на Здравко и веќе следниот конгрес очекувам да се тргне од програмата зошто нема реално скоро никаква подршка. Единствената подршка е некакво си оправдување дека за наследства и пензии, али тоа е толку млако што верувам дека без проблем ќе го тргнеме зошто помеѓу членовите нема скоро никаква подршка.

Али за почеток забрана за педерска пропаганда, и забрана за невладини организации да се занимаваат со сексуални девијации ќе биде сосема доволно. Во Аеродром мислам дека веќе за локалните избори имаа ставено во програма дека ќе забранат пристап на какви било организации да држат обуки или предавања на деца по школи со сексуална содржина.

Прегледај го приврзокот 471885

Кај има инфо за оваа точка, во реалност како е (дали воопшто се нафатиле да стопираат или само маркетинг пред избори).

Протестираат за правата на жените, а во исто време со палестински знамиња и викаат за Палестина. Која ментална ретардација.
Просечни гласачи на Левица и поддржувачи на Димче Хамас.

Кај има инфо за оваа точка, во реалност како е (дали воопшто се нафатиле да стопираат или само маркетинг пред избори).

За точката која ја кажав во Аеродром еве им ја во програмата, ја прикачив точка 8 од приоритетите е. А за на ниво на цела партија ќе биде после следниот конгрес, кога ќе се чистат некоја такви оставштини во програмата од времето на Здравко како граѓански бракови. Иако ќе кажам невладините имаат цели правни тимови веднаш да сузбијат какви било потези на оваа тема. Веднаш почнуваат да се закануваат со тужби и влечења по судови и тоа е примарната причина зошто дури и далеку помали здруженија и организации јавно не се осмелуваат да кажат ништо на темава. Мора првин да биде сменет законот за говор на омраза. Зошто се што ќе кажеш против нив они го рачунаат како говор на омраза.

Па така ќе мора да биде формулирано како "Забрана за странско финансирање на невладини организации", "Забрана за споделување на содржина од сексуален карактер на малолетници", итн ... Зошто имаат екстремно јако лоби и веднаш почнуваат да тужат и да влечкаат по судови.

Последно уредено:
Што му фали на Муцунски?

Јас како да сум живеела во зимски сон, и сега дознавам дека имаме ОЛКУ "убав" министер. :D
Оф топик

Ај малку корекција за скопскиот дијалект, треба админите да направат автоматски корекција за некои зборови како "волку" -> "олку", "све" -> "сѐ", "уствари" -> "всушност", "збори" -> "зборува", "зима" -> "зема"

Тие демонстранти завчера на 8 март, не гледаат две различни теми, туку еден ист непријател, глобалниот воено-индустриски систем кој го сметаат за одговорен и за патријархатот и за војните.

Какви лудаци и елита имаме ниее...
Проблем биле Виктор Стојанов и Костадин Костадинов во Бугарија, (руско прокси:pos:)а демек Атанасов, Дечев, Петков нормални се :ROFLMAO:
Не ја трујат атмосферата Виктор, Коста, Џамбаски, Каракачанов, Трифунов, туку не смеат секојден, јас би ги пуштил среден Скопје да парадираат да се смее народ, проблем сте вие дпне и сдс, што ќе одите да се договарате со лигушот Дечев за сопствената но и душата на народот, мајмуни едни татарски.

Просечни гласачи на Левица и поддржувачи на Димче Хамас.
Ако е Димче Хамас тогаш ти твоиве сте Епштајновци!
Што е подобро?

Оф топик

Ај малку корекција за скопскиот дијалект, треба админите да направат автоматски корекција за некои зборови како "волку" -> "олку", "све" -> "сѐ", "уствари" -> "всушност", "збори" -> "зборува", "зима" -> "зема"
Може ама само за скопскиот дијалект (иритира), останатите Македонски дијалекти да си останат како што е редот и поредокот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom