Да се праиш наудрен за одредени прашања
Кои прашања, пиши ги ќе ти одговорам., За тоа те прашав што е лицемерно. Пробав да читам нагоре да видам за што сте збореле, немаше ништо кохерентно, не знам што е прашањето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да се праиш наудрен за одредени прашања
Ете зошто на сдсnmk-оФци и Филипче им излегува пена на устата од Груби.
И Таче, францускиот е негово дело, јас незнам кого праша зајакот да потпишува договор за добрососедство со борисов.Ете зошто сдсnmk-оФци и Филипче им излегува пена на устата од Груби.
По се изледа погрешни луѓе се осудени за 27 Април.
Шекерната е најголемиот сплеткарош... ама онака од позадина подмукло.
А доколку зајко и компанија не бидат судени за велепредавство и државен преврат ондак вмровци може да идат УПМ.
Таче е тежок глупак и корисна будала која не знаела каде и зошто е наместена.И Таче, францускиот е негово дело, јас незнам кого праша зајакот да потпишува договор за добрососедство со борисов.
Што му фали на Муцунски?пред се Муцунски,

Не знаев дека по лепота ги бираме. Глуп е ко тенџере.Што му фали на Муцунски?
Јас како да сум живеела во зимски сон, и сега дознавам дека имаме волку убав министер.![]()
Некои вицови самите си се пишуваат.Не знаев дека по лепота ги бираме. Глуп е ко тенџере.

Штета. Убав е. Тоа е.Не знаев дека по лепота ги бираме. Глуп е ко тенџере.
Оке, прво да почнеме со името.Штета. Убав е. Тоа е.
Е за Бранко никогаш не сум гласала.Жените уште неотворени гласачките места чекаа нестрпливо да пуштат ливче за Бранко.

Прф пут да пишеш нешто нормално,паметно и вистинито.Жените уште неотворени гласачките места чекаа нестрпливо да пуштат ливче за Бранко.
Па кога ќе видиш кој му беше конкуренција..Прф пут да пишеш нешто нормално,паметно и вистинито.
До ск само брмчеше на тему.
Праиф есдеес предизбиран митинг у мое маало у Куманоо у кое израсна ја, па ваљда девеес осма беше, кд изгубисфса.
На зборно место миљон жене, мислиш Мјакл Џексон ке праи Трилер концерт, а не Бранко кој копаше на скупо виски на километар. Абе овации,вриштење, цфеќиња, мислиш Осми Март е, жене су руже, а Бранко е мен оф д меч, тотем, божанстфо.
На сфи жене од ногавице им течеше.
Како Тито на времето на штафету кд се појавуеше.
А он, одра ни гу државу за век и навек.
Издупчини гу Македонију како његови ридско брдски стил образи.
Љубчо е природно мрднат.Па кога ќе видиш кој му беше конкуренција..