Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Да се праиш наудрен за одредени прашања

Кои прашања, пиши ги ќе ти одговорам., За тоа те прашав што е лицемерно. Пробав да читам нагоре да видам за што сте збореле, немаше ништо кохерентно, не знам што е прашањето.

Ете зошто на сдсnmk-оФци и Филипче им излегува пена на устата од Груби.
По се изледа погрешни луѓе се осудени за 27 Април.
Шекерната е најголемиот сплеткарош... ама онака од позадина подмукло.
А доколку зајко и компанија не бидат судени за велепредавство и државен преврат ондак вмровци може да идат УПМ.

Последно уредено:
Ете зошто сдсnmk-оФци и Филипче им излегува пена на устата од Груби.
По се изледа погрешни луѓе се осудени за 27 Април.
Шекерната е најголемиот сплеткарош... ама онака од позадина подмукло.
А доколку зајко и компанија не бидат судени за велепредавство и државен преврат ондак вмровци може да идат УПМ.
И Таче, францускиот е негово дело, јас незнам кого праша зајакот да потпишува договор за добрососедство со борисов.

И Таче, францускиот е негово дело, јас незнам кого праша зајакот да потпишува договор за добрососедство со борисов.
Таче е тежок глупак и корисна будала која не знаела каде и зошто е наместена.
Понекогаш го гледам и паѓам од смеење на она видеото кога се манијачи со она
ПОБЕДА!
ПОБЕДА!
ПОБЕДА!.........

и што е најсмешно тој верува во тоа.

Дечки, нема простор за паника, резерви си имаме, ама дезелот ќе рипне само за 20%!

Колку врска си немаат од водење држава, пред се Муцунски, кој истрчува со дадените изјавите. Нема одреденост, нема умешност, нема неутралност, нема дипломатија, нема повикување на смирување на тензиите и страстите, во името на целиот народ дава поддршка на воентиот напад над Иран кој нема зелено светло од Конгресот. По самото тоа нападот не е овластен. Таа е наследничката династија на партиски позиции и играње со име и реноме. И сега каде е да каже нешто за оваа состојба? Ќе се откаже ли државата од дел од акцизата или слабо? Важно неговото парфемирано газе ќе си се вози на државна сметка.

Не ги сакам ни едните ни другите, посебно овие кои глумат конзервативни партиоти, а не се ни едното, ни другото. Дојдоа на власт со најава за поништување на Преспанскиот, па ревидирање, па комисија за разлики во толкување на одредбите, на крај да испадне дека тоа е новата реалност и дека тој договор ќе биде почитуван од наша страна.

Што му фали на Муцунски?

Јас како да сум живеела во зимски сон, и сега дознавам дека имаме волку убав министер. :D
Не знаев дека по лепота ги бираме. Глуп е ко тенџере.

Штета. Убав е. Тоа е.
Оке, прво да почнеме со името.
Гремлинов се вика Тимчо. ТИМЧО. И тоа не било доволно, презимето му е факинг Муцунски. Ти кога ќе чуеш Тимчо, очекуваш да влезе маж карпа, со влакна по цицките и дрварски раце, класичен беровец. Влегува штурецов, метар и шеесе, свети на помада.
Ајде нема да судиме, не е крив тој.
Одиме со тоа дека е еден кур месо. Буквално закачалка со брада. 45 кила, со мокри гаќи. Па човеков има глава широка колку рамењата, со уши како Доби од Хари Потер. И целокупното ова визуално ремек дело го заокружуваме со тоа што е вмровец.

Жените уште неотворени гласачките места чекаа нестрпливо да пуштат ливче за Бранко.
Прф пут да пишеш нешто нормално,паметно и вистинито.
До ск само брмчеше на тему.

Праиф есдеес предизбиран митинг у мое маало у Куманоо у кое израсна ја, па ваљда девеес осма беше, кд изгубисфса.
На зборно место миљон жене, мислиш Мјакл Џексон ке праи Трилер концерт, а не Бранко кој копаше на скупо виски на километар. Абе овации,вриштење, цфеќиња, мислиш Осми Март е, жене су руже, а Бранко е мен оф д меч, тотем, божанстфо.
На сфи жене од ногавице им течеше.
Како Тито на времето на штафету кд се појавуеше.

А он, одра ни гу државу за век и навек.
Издупчини гу Македонију како његови ридско брдски стил образи.

Прф пут да пишеш нешто нормално,паметно и вистинито.
До ск само брмчеше на тему.

Праиф есдеес предизбиран митинг у мое маало у Куманоо у кое израсна ја, па ваљда девеес осма беше, кд изгубисфса.
На зборно место миљон жене, мислиш Мјакл Џексон ке праи Трилер концерт, а не Бранко кој копаше на скупо виски на километар. Абе овации,вриштење, цфеќиња, мислиш Осми Март е, жене су руже, а Бранко е мен оф д меч, тотем, божанстфо.
На сфи жене од ногавице им течеше.
Како Тито на времето на штафету кд се појавуеше.

А он, одра ни гу државу за век и навек.
Издупчини гу Македонију како његови ридско брдски стил образи.
Па кога ќе видиш кој му беше конкуренција..

Па кога ќе видиш кој му беше конкуренција..
Љубчо е природно мрднат.
Седнуеф цела делегација некои си оделаши, знам и шиптаpи имаше у седенку на кафе у Стоун Бриџ.2015 ваљда беше, месец два пред да се деси Диво Насеље.
Цела екипа,политичари и делегати, знам и Фуере беше сс њима, бај д беј Фуере легенда човек, барем овакој приватно, опуштен, харизматича,зборлест и насмеан.
Љубчо ми дојде на шанк да ми наручи директно, a не преко келнера, вика не им веруе, плукаат во кафето вика.
Дојде да ми наручи и незнае што да ми наручи.Ќути, г'лта кнедле, емииии, емиииии, еми незнам шо да пијам, емиииии. Да ти ебу лудака.
Викам ајде бе лафче :icon_mrgr:
Тмн да му кажу бекни бе ке ми снема лента, вика ми ааааа моето дете се вика Лафче.
Викам океј, браво, што ке пиеш.
И ништо не наручи.
Дезиорентиран, девијантан, не се опишуе његова појава. Некоја нус појава.

Да не ни се пофториф сфи до ск.
Ни вискер, ни бугар, ни боксер, ни мурти.
А да, сс Мицкофски се знам лично.
Дно човек пред сфе, за како професор незнам, ама еве и како премиер, исти кур маме им га испонабутам на сфи тија.

Извињаам се за офтопик.
Брмбрм, продужи да си брмчиш македонусување 24/7.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom