Мислев дека бесплатно ќе биде да ги гледам но требаше да платам 10 евра.
Нормално... Треба да се гради империјата на Кардинале, благодариме што придонесовте.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислев дека бесплатно ќе биде да ги гледам но требаше да платам 10 евра.
Тешко дека Алегри ќе го стави Хименез како стартер во тандем со било кој од Леао, Пулишиќ или Нкунку бидејќи при низок блок на Милан Хименез тешко може да ја изнесе топката напред.Доколку може за брзо време може да влезе во некаква форма, би сакал да игра прва постава, дури и да е лош како во првиот дел од сезоната. Затоа што и покрај што не играше добро, Милан, со него и Пулишиќ, изгледаше најдобро, од се што видовме, од било кој друг пар во напад.
Не е напаѓач по мерка на Алегри, можеби за резултатите големо влијание имаше и што Пулишиќ играше многудобро, но после се што видовме, би го ставил да стартува доколку не е отиден уште во поголем минус по повредата.
А и на Леао, Пулишиќ и Нкунку, им одговара повеќе да играат со таков напаѓач, отколку било која комбинација меѓу нив тројца.
Чим е така тогаш ќе отворам сметка за донации за да го земеме КимАко нападот на Милан за следната сезона биде рап дуото Way45 и KMB јас официјално се откажувам од Милан.
Прегледај го приврзокот 472038Прегледај го приврзокот 472039Прегледај го приврзокот 472040

MORE DEREADS, MORE DREADS !!!!Ако нападот на Милан за следната сезона биде рап дуото Way45 и KMB јас официјално се откажувам од Милан.
Прегледај го приврзокот 472038Прегледај го приврзокот 472039Прегледај го приврзокот 472040
Ако нападот на Милан за следната сезона биде рап дуото Way45 и KMB јас официјално се откажувам од Милан.
Гаргамел да ги врати Леао и Пулишич на нивната природна позиција па да видиме како ќе играат.Леао и Пулишич печени за малце седење на клупа, ама пустото нема кој да игра место нив.
Иначе уште не разбрав што функција како фудбалер има овој Јашари.