Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мислев дека бесплатно ќе биде да ги гледам но требаше да платам 10 евра.

Нормално... Треба да се гради империјата на Кардинале, благодариме што придонесовте.

Доколку може за брзо време може да влезе во некаква форма, би сакал да игра прва постава, дури и да е лош како во првиот дел од сезоната. Затоа што и покрај што не играше добро, Милан, со него и Пулишиќ, изгледаше најдобро, од се што видовме, од било кој друг пар во напад.

Не е напаѓач по мерка на Алегри, можеби за резултатите големо влијание имаше и што Пулишиќ играше многудобро, но после се што видовме, би го ставил да стартува доколку не е отиден уште во поголем минус по повредата.

А и на Леао, Пулишиќ и Нкунку, им одговара повеќе да играат со таков напаѓач, отколку било која комбинација меѓу нив тројца.
Автоматски споено мислење:

Инаку, по дефиниција, за 352, најдобро би било напаѓач каков Фулкруг со уште еден од оние тројца. Се виде тоа против Фиорентина како соработуваа со Пулишиќ за оние две огромни шанси.

Но, очигледно и тој е далеку од она ниво кога блесна во Германија, па Алегри не почнува со него.

Последно уредено:
Доколку може за брзо време може да влезе во некаква форма, би сакал да игра прва постава, дури и да е лош како во првиот дел од сезоната. Затоа што и покрај што не играше добро, Милан, со него и Пулишиќ, изгледаше најдобро, од се што видовме, од било кој друг пар во напад.

Не е напаѓач по мерка на Алегри, можеби за резултатите големо влијание имаше и што Пулишиќ играше многудобро, но после се што видовме, би го ставил да стартува доколку не е отиден уште во поголем минус по повредата.

А и на Леао, Пулишиќ и Нкунку, им одговара повеќе да играат со таков напаѓач, отколку било која комбинација меѓу нив тројца.
Тешко дека Алегри ќе го стави Хименез како стартер во тандем со било кој од Леао, Пулишиќ или Нкунку бидејќи при низок блок на Милан Хименез тешко може да ја изнесе топката напред.
Можеби само ако бркаат резултат да добие некоја минутажа но и тука сум скептик бидејќи Алегри ќе ги игра Леао и Пулишич како стартери,Фулкруг прв ќе добие минутажа ако треба да се брка резултат а како втор напаѓач од клупа ќе се бира помеѓу Нкунку и Хименез.

Ако нападот на Милан за следната сезона биде рап дуото Way45 и KMB јас официјално се откажувам од Милан.

Прегледај го приврзокот 472038Прегледај го приврзокот 472039Прегледај го приврзокот 472040
Чим е така тогаш ќе отворам сметка за донации за да го земеме Ким :kafence:

Ако нападот на Милан за следната сезона биде рап дуото Way45 и KMB јас официјално се откажувам од Милан.

Прегледај го приврзокот 472038Прегледај го приврзокот 472039Прегледај го приврзокот 472040

Глеј што ми праеш сега, у никој случај у ни еден универзум не го сакав Моис Кин у Милан, сега ми е желба број.1

колку јадно изгледаат нашите борци за титула :icon_lol:

Смени во 4-3-3 да ти ебам гаргамелот глуп.
Ги тепаше Интер со прагматизам сега ќе се обрука.
Го јадеа против Парма два пати,Џенова,Пиза,Фиорентина и Кремонезе не можеа да ги тепаат со ваков пристап на игра.
#AllegriOut

Леао и Пулишич печени за малце седење на клупа, ама пустото нема кој да игра место нив.

Иначе уште не разбрав што функција како фудбалер има овој Јашари.

Леао и Пулишич печени за малце седење на клупа, ама пустото нема кој да игра место нив.

Иначе уште не разбрав што функција како фудбалер има овој Јашари.
Гаргамел да ги врати Леао и Пулишич на нивната природна позиција па да видиме како ќе играат.
И Јашари треба да игра региста а не мезала,ако го игра заедно со Модрич треба Модрич да игра мезала а не обратно или да ги стави двајцата во пивот формација.
#AllegriOut

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom