Otkazuvanje od imot procedura

• Креатор на темата Креатор на темата Francisco
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 јули 2023
Мислења
5
Поени од реакции
1
Zdravo malku pomos ako mozit,ziveam vo stranstvo ne sum dostapen poveketo vreme vo mkd ,imam nekoe zemjiste ostavnina od moite roditeli(ne sum sam vo taa ostavnina( 8 sme), malku podaleku od mojot grad kade sum zaveren kako graganin ,sakam da se otkazam i na drzaavta da go ostaavum kako odi procedura (notar,katastar,ujp......) ili
Автоматски споено мислење:

Дали оставнината веќе е на твое име, или допрва треба да следи оставинска постапка?

Zdravo malku pomos ako mozit,ziveam vo stranstvo ne sum dostapen poveketo vreme vo mkd ,imam nekoe zemjiste ostavnina od moite roditeli(ne sum sam vo taa ostavnina( 8 sme), malku podaleku od mojot grad kade sum zaveren kako graganin ,sakam da se otkazam i na drzaavta da go ostaavum kako odi procedura (notar,katastar,ujp......) ili
Зошто да го оставиш на државата,за да го лапнат некои тендерџии?

Ако е завршена оставинската, комплицирано е.
Ако не е завршена, едноставно преку изјава откажи се во име на друг или на сите процентуално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom