- Член од
- 24 април 2008
- Мислења
- 11.595
- Поени од реакции
- 13.591
Не биди наивен, стварно се глупи до толку. Јас втор братучед го отерав у три лепе бидејки е ретардиран мага бот. На 14 години е отиден во Америка. Англиски едвај зборува, македонскиот му е како на просечен циган. Ѕвонел татко му на мајка ми прашувал зошто сум толку hostile спрема американскиот претседател.We respect everyone hiiieeerr није како во Маукедонија.
Пред 2 дена беше тоа, уште се смееме дома колку се ретардирани.![]()
Пред многу години - веројатно 10 (ДЕСЕТ), ако не и повеќе - на видео игра на Интернет начекав Македонец кој е роден и израснат во САД.
Типот убаво си кажа дека со исклучок на татко му кој се доселил од Македонија, цела негова фамилија прима социјална помош, не им се работело.
Не сакав да верувам дека е Македонец, рече дека татко му е торбеш од Октиси, но повремено комунициравме на македонски јазик, не верувам дека користеше Интернет преведувач, разбираше по некој македонски збор.
Срам не само за македонските имигранти и за нивните потомци, туку општо за сите потомци на било кои имигранти во било која држава. Гребатори не му требаат на ниту едно општество, без разлика колку богато/сиромашно и праведно/корумпирано е тоа општество.
We respect everyone hiiieeerr није како во Маукедонија.