Теории на заговор vs. Coincidence theory

• Креатор на темата Креатор на темата Toecutter
  • Време на започнување Време на започнување

Има многи тазе работи од 2026, само барај Церн... Не сум знаел дека има забрзувачи во Португал а и на други места ?
Имаат и Русите, граден им е пред распадот од СССР. За Португалците не знам...можно е да имаат, иако е троа скапа „направијва„ за толкава држава.

Ни Џим Кери не е тоа што беше o_O
Дали е убиен и заменет или само заменет? Проценете сами...

Ни Џим Кери не е тоа што беше o_O
Дали е убиен и заменет или само заменет? Проценете сами...
Ima sam izjaveno dolgo godini unazad deka ako nekogas se pojavam neprepoznatliv, da znaete deka me ubile..

Секој ден има се повеќе глупости и никој не се замара освен тука таму некое видео.

Како го дозволуваме ова не ми е јасно...

Ima sam izjaveno dolgo godini unazad deka ako nekogas se pojavam neprepoznatliv, da znaete deka me ubile..
„I was like I am dead" на 0:27 звучи како шега ама ја кажува вистината...
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Зашто гледаш пола саат видео... Иначе очигледно дека не беше он, ама не е дека го убиле, туку некој комичар што се преправа во познати личности се маскирал во Џим Кери.

Зашто гледаш пола саат видео... Иначе очигледно дека не беше он, ама не е дека го убиле, туку некој комичар што се преправа во познати личности се маскирал во Џим Кери.
А каде е вистинскиот?

Да е, хехенце

Ама не ви е шубе што единствениот што ја подигна главата го снема за 2 дена?

Или хехенце и дај друго дете

Брат, Џим Кери е одамна одлепен. Нешто му се деси низ годиниве. Ете сега направил фејслифт операција да мислите дека е некој друг.

Еве го и Бредли Купер, зар и он е киднапиран од вонземјани во Ареа 51?

images

Последно уредено:
Брат, Џим Кери е одамна одлепен. Нешто му се деси низ годиниве. Ете сега направил фејслифт операција да мислите дека е некој друг.

Еве го и Бредли Купер, зар и он е киднапиран од вонземјани во Ареа 51?

images
Whataboutism, ама ок, еве ќе одговорам:

Можеби е.

И пак ќе прашам за Џим Кери, каде е? Зошто го нема овие денови?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom