Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Двата кикса доаѓаат кога имаме утакмица во размак од 3 дена. Не можам да верувам до толку да не е способен тимот да истурка 2 утакмици во краток период.

Нема врска со среќа или несреќа утакмицава, ова беше тотален аматеризам. Од сите кои влегоа да играат на натпреваров на 2-3ца може да им се даде позитивна оцена, се друго беше мртво. Денес сите очекуваа од Бруно да акне некоја од неговите топки, куп фудбалери пизди кои не само оваа туку и предходните натпревари никако не можат да направат некој исчекор во кариера и да превземат одговорност. Ебате тоа фубалерите, подај на Бруно он нека му ја мисли.
Именувај ги не не оставај у неизвесност вака. :D

Тотално заслужено. Ова е најлошата утакмица можда во поселедниве години. Фудбал со стоење не се игра. Со 8 играчи да ни играа, пак исто ќе беше, пошто кога играш со стоење, без голем напор ќе стигнат да затворат па и контри да ти праат. Од Тотхем навака утакмиците се баш лоши, ама ова е врвот. Како само ќе се заебат ако го остаат Керик и после сезонава. Дечкото е бос, поима нема. Изиграа неколку утакмици на контра и ура, исто како кога дојде Оле и толку беше. За овој Далот што да се каже, абе син да му беше на некој од Глејзери и на Ратклиф, пак немаше да припари до стадион. Овој ни фудбалер не смее да се нарече, ни е стартен бек. Убедливо најгупиот играч. Далот, Шо, Угарте, Зиркзе (денес не беше лош) треба да летаат по секоја цена. Подобро да играме без десен бек, со играч помалце него ли овој Далот да го гледам. И уфилманото циганче Маину би го продал дур може да се прелаже некој. Овој никад нема да биде играч од висок калибар.

Сосема заслужено, честитки за Њукасл.

Дечки ништо ново не е ова што денес го гледаме, се спрема веќе долго време, имавме фудбалска среќа до сега. Се разбира дека и играчкиот кадар е слаб, поготово оние што влегоа, но тоа не е пресудно. Жива мизерија.

20 минути играат со играч помалце, играат и трчаат повеќе овие се влечат ко црева без идеја. Нападот се сведува на индивидуални потези, нема структура никаква.

Добро приземјување е ова, но верувам ништо нема да се смени посебно у наредниов период, па ќе тргне накај лошо работава.
Реално и ние имавме добри шанси ете не се искористија и стигна казна, не е за во несвест паѓање, се осеќа заморот кај некои а измените ни се боже сачувај

Немам зборови, Мбеумо што очекувате да направи? 5 утакмици го играт напаѓач и од еднаш ајде крило, Далот тоа копиле во една ситуација на два пати не му помогна на Јоро да расчисти па глупото Далот пд озгора и фаул направи. Очекував да кикснеме ама не на ваков начин, значи мораше да победиме со играч повеќе.

После подарениот пенал за кој едвај имаше контакт ... судијата остави второ погруба игра. Моментот кој ми падна во очи е кога му ја скршија ногата на Мазрауи а судијата не досуди ништо. Имаше и други груби контакти поготово врз Куња кои требаше да бидат построго санкционирани, исто имаше одредени ситуации кога го шутираа и Лук Шо исто така не досуди ништо.

Енигма ми е како Амад заврши на клупата, и како бек е по користен од Далот па и од Мазрауи
Автоматски споено мислење:

После подарен пенал за кој едвај имаше контакт ... судијата остави второ погруба игра. Моментот кој ми падна во очи е кога му ја скршија ногата на Мазрауи а не досуди ништо.
Не го мења фактот дека 70 минути игравме со играч повеќе, да не зборам дека нивниот најјак играч им е повреден и покажаа дух, желба и карактер.

Кој к*рац му е па на овој, нека ги сиса палците на ќерка, му изгуби одамна право на збор.

Не останува Керик никако наредна сезона. Ама ептен фер човек излезе денес кога го пушти Далот за да играме 10 на 10.
И Угарте за секој случај. :D

Единствено што ми крена повеќе нервите од екипата се овие "легендите". Со должна почит за се што дале, ама како е можно толку да серат на секој кикс, како едвај да чекаат, само што ќе заврши утакмицата, ете ги. Колку што беа големи играчи и легенди, исто толкави гомнари се сега.

Сеуште имаме еден тон глупи фудбалери во тимов, види ги само замените, треба да нападнеш со играч повеќе и опциите ти се Далот, Угарте, Маласија... овој последниот фудбалер е воопшто? Каква аматерска реакција човече. Ако планираат да сме озбилен тим овие шарлатани не треба да припарат на ОТ после мај.
Можеби требаше Касе да остане а Зиркзе многу порано место Мејно но изгледа толку му се силите нему. Како и да е срамен пораз. Со бод ќе бев задоволен но со оглед на околностите и црвениот картон и бод е малку, пораз е катастрофа.

Кој к*рац му е па на овој, нека ги сиса палците на ќерка, му изгуби одамна право на збор.

И Угарте за секој случај. :D

Ова ти е инат левел сељо пред кооперација - жена ќе продаде за да докаже дека е у право. Го делам мислењето со него за Керик, ама ова не е начин за да се искаже.

Направи грешка Керик. Место од старт да нагазиме во второ полувреме со играч повеќе, ние претпазливо да чекаме тајминг за напад и ни се удри од глава.

Немаме меч викендов, можеше и Касе подолго да остани на терен. Покорисен од Угарте каде каде ќе беше.

Испуштивме важни бодови во коло кога кикснаа дел од конкурентите. Не чека пеколна завршница за влез во ЛШ.

A бе сега ми текна. Имаме ли добиено утакмица Угарте кога има влезено место Касемиро? Жими се, како лоша амајлија е, секогаш, ама секогаш примаме гол. Денешниов гол не е на негова душа, ама баш ме интересира.

A бе сега ми текна. Имаме ли добиено утакмица Угарте кога има влезено место Касемиро? Жими се, како лоша амајлија е, секогаш, ама секогаш примаме гол. Денешниов гол не е на негова душа, ама баш ме интересира.
Последните добиени кога играл Угарте се кокошките и Филам.
Али не е битен ни во тие победи и таму е минус играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom