Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Именувај ги не не оставај у неизвесност вака.Нема врска со среќа или несреќа утакмицава, ова беше тотален аматеризам. Од сите кои влегоа да играат на натпреваров на 2-3ца може да им се даде позитивна оцена, се друго беше мртво. Денес сите очекуваа од Бруно да акне некоја од неговите топки, куп фудбалери пизди кои не само оваа туку и предходните натпревари никако не можат да направат некој исчекор во кариера и да превземат одговорност. Ебате тоа фубалерите, подај на Бруно он нека му ја мисли.

Реално и ние имавме добри шанси ете не се искористија и стигна казна, не е за во несвест паѓање, се осеќа заморот кај некои а измените ни се боже сачувајСосема заслужено, честитки за Њукасл.
Дечки ништо ново не е ова што денес го гледаме, се спрема веќе долго време, имавме фудбалска среќа до сега. Се разбира дека и играчкиот кадар е слаб, поготово оние што влегоа, но тоа не е пресудно. Жива мизерија.
20 минути играат со играч помалце, играат и трчаат повеќе овие се влечат ко црева без идеја. Нападот се сведува на индивидуални потези, нема структура никаква.
Добро приземјување е ова, но верувам ништо нема да се смени посебно у наредниов период, па ќе тргне накај лошо работава.
Не го мења фактот дека 70 минути игравме со играч повеќе, да не зборам дека нивниот најјак играч им е повреден и покажаа дух, желба и карактер.После подарен пенал за кој едвај имаше контакт ... судијата остави второ погруба игра. Моментот кој ми падна во очи е кога му ја скршија ногата на Мазрауи а не досуди ништо.
И Угарте за секој случај.Не останува Керик никако наредна сезона. Ама ептен фер човек излезе денес кога го пушти Далот за да играме 10 на 10.

Кој к*рац му е па на овој, нека ги сиса палците на ќерка, му изгуби одамна право на збор.
Автоматски споено мислење:
И Угарте за секој случај.![]()
Последните добиени кога играл Угарте се кокошките и Филам.A бе сега ми текна. Имаме ли добиено утакмица Угарте кога има влезено место Касемиро? Жими се, како лоша амајлија е, секогаш, ама секогаш примаме гол. Денешниов гол не е на негова душа, ама баш ме интересира.