Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јас сум повеќе за Тонали. Не дека Гимараеш не е добар, ама Тонали ќе покрие подобро мислам. Плус едно е европеец, макар и жабар и коцкар, друго е бразилец!
Tonali — Mainoo
Bruno
I ova zvuci dobro, ne vikam ne.

Ке биде мачно утре, ама ако победиме, со една нога во ЛШ. Плус Вила и Челси играат меѓусебно, победа на Вила или нерешено исто ке ни иде во прилог.

Наредните неколку 1-2 сигурмо киксаме, со тоа што ако тепаме утре наредната кикс

Не знам зошто им е уште интересен на луѓето искрено. Беше интересен за заебанција на старт, ама која е поентата да го гледам секој ден колку му нараснала косата? Се надевам до крај на сезона ќе одиме со 4 победи по ред, па еден кикс.. ќе биде доволно за ЛШ, и таман овој да скапе цела лето со таа грмушката на глава.

Се зависи од дали средината ќе биде силувана ко прошлата со Палас. Веројатно ќе биде.

Па не знам баш дали пак ќе киксне средината. Обично играат една плус втора минус. Сега е на ред добра утакмица! Штета што Шо и Лича нема да се во состав, Мазрауи ич не ми се аресва последно време. А шо машинче беше кога дојде. А и овие црнциве штопери, убиј ме, ама никаква доверба немам во нив. Јоро една ќе изигра, па ќе киксне и така по ред. А тоа пилиштарецот од Арсенал што го купија е само потенцијал и ништо повеќе.
Се чудам, како долгогодишен навивач, како бе така деца на последна линија? Последен одбрамбен 18 години :cenzura:
Тоа е место за дедовци, кои поминале и рат и глад, не за деца на кои допрва мустаќи им растат.

Наводно без Гимараеш, Волтемаде, Ливраменто и Шер ќе се Њукасл.

Најверојатно беше сменет превентивно против Палас.

Kaжа Керик дека и тој, и Шо не се чувствувале добро, а не дека се повредени. На Шо му се родила керкичка, не знам дали ке е во составот вечер.

Kaжа Керик дека и тој, и Шо не се чувствувале добро, а не дека се повредени. На Шо му се родила керкичка, не знам дали ке е во составот вечер.
Само за репрезентацијата е активен и достапен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom