- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 5.077
- Поени од реакции
- 4.777
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Мислам треба треба да си седиме мадро на газот и гледаме сеир.Ако Иран и Турција ги нападнат Кипар и Турција ние кого да нападнеме?
Мислам дека ни треба подршка за Грција и Кипар додека ние и Романците/Молдавија ја напаѓаме Бугарија, се разбира додека Албанците Хрватите и Босанците се занимаваат со Србија.
Преблаги зборови си употребилВМРО ја набедува СДСМ дека биле испостава на руските интереси во Македонија.
јад и беда се двете наши најголеми партии
Niv nikoj za ziv ne gi esapi, mozat da tresat gluposti do mile im volje, sto raka na srce i redovno go pravat. Isto ko utre tebe da ti tekni da formiras partija i da pocnis da treskas zeleni. Muuu point rabotataЛевица е единствена партија со свој став, без влакна на јазикот, за разлика од сдсм-дммне, кои се пикнат длабоко во западниот шупак.
![]()

Народот ги есапи. Се повеќе гласа за Левица.Niv nikoj za ziv ne gi esapi, mozat da tresat gluposti do mile im volje, sto raka na srce i redovno go pravat. Isto ko utre tebe da ti tekni da formiras partija i da pocnis da treskas zeleni. Muuu point rabotata![]()
Znam znam, na proslata anketa na kajgana, mnozinstvo imavte, bukvalno rasturivte.Народот ги есапи. Се повеќе гласа за Левица.

Е како никој не ги есапи, станаа втора политичка партија во главниот град на Македонија. Одат напред, за разлика од албанскиот коалиционен блок на сдсм/дпмне.Niv nikoj za ziv ne gi esapi, mozat da tresat gluposti do mile im volje, sto raka na srce i redovno go pravat. Isto ko utre tebe da ti tekni da formiras partija i da pocnis da treskas zeleni. Muuu point rabotata![]()

Super za niv i super i za tebeЕ како никој не ги есапи, станаа втора политичка партија во главниот град на Македонија. Одат напред, за разлика од албанскиот коалиционен блок на сдсм/дпмне.
Ниедна не сакам, овие ги гласам од зорт. Океј, имам и една друга причина, види ПП.![]()
Си расте со бројот на гласачи како и да гледаш.Znam znam, na proslata anketa na kajgana, mnozinstvo imavte, bukvalno rasturivte.
Znaes so e problemot so levica.
Rastat decata. Sega mu ste interesni, za godina dve vekje drugi prioriteti imaat, nekoj i zenska ke si fatat i tolku, ojde glasot![]()