Буквално ништо се нема сменето кај Шишко, едноставно играта комплетно се смени каде има потреба од напаѓач
Ако се продолжеше како пред Керик можам да ти гарантирам дека Шешко ќе беше само уште еден од низата “флопови”
Не викам дека расмус е подобар од шешко ама во оваа формација и со оваа игра и он ќе имаше подобра статистика одколку под Рубинчо
Автоматски споено мислење:
Само тие против англиски тимови
Нема што да кажувам јас бе, гледаш погоре и јас пишав сосе купови мупови дупови ЛШ ЕЛ Конференциска …
Дечкото си има 100+ секаде
Капа доле, реално на прва ми се виде многу ама статистиката вика сум бил грешка
Па не би рекол, ако се сеќаваш колку шанси го имаше заебано, дали ќе се сплеткаше со топката како тогаш на 1-1 против Тотенхем, или не знам против кој беше кога сам пред гол не ја закова на прва горе, голманот му излезе го затвори, тој долу во нозе му шутираше и т.н.
Па не би рекол, ако се сеќаваш колку шанси го имаше заебано, дали ќе се сплеткаше со топката како тогаш на 1-1 против Тотенхем, или не знам против кој беше кога сам пред гол не ја закова на прва горе, голманот му излезе го затвори, тој долу во нозе му шутираше и т.н.
Не викам дека не се сеќавам, ако бараме на јајцето влакно ќе го најдеме.
Немој да ме разбереш погрешно не викам дека нема никаков напредок кај него само сакам да доловам дека и целосната трансформација на системот доста влијае на велокупниот перформанс
Иначе еве глупа споредба без замарање можам да ти набројам 100 пати кога Бруно бил плукан и критикувам
А од тие 200+ г/а една нема што ми останала до толку у глава како од пушка да речам еј таа како ја изигра (нормално ако се замараме и ептен се фокусираме ќе најдеме ама на прва повеќе го памтиме заебаното а не доброто
Како знаат и умеат треба да се ослободат од Далот, дечкото е минус играч на терен. Секогаш кога напаѓаат по таа страна што ја брани исто како да не постои. Ај на страна тоа, напад мизерии, гинат нашиве напред он на прав терен без дуел и никој околку него прави шпага!!! Откако им исклучија играч на Палас, се виде рамноправност на терен !!!
Како знаат и умеат треба да се ослободат од Далот, дечкото е минус играч на терен. Секогаш кога напаѓаат по таа страна што ја брани исто како да не постои. Ај на страна тоа, напад мизерии, гинат нашиве напред он на прав терен без дуел и никој околку него прави шпага!!! Откако им исклучија играч на Палас, се виде рамноправност на терен !!!
Не ја гледав утакмицата реприза секако дека ке ја гледам .Те цитирам за Дало, на лето мора ама апсолутно мора да се продаде , веке видено е неговото во Јунајтед .
Инаку ај муабетот ке ми е што би било кад би било , премногу поени изгубивме со екипи што се на дното на табелата што не кошта борба за титулата но јбг , да бидеме среќни да се вратиме во ЛШ и апсолутно мора да се земе десен бек и двајца класа за во средината како знаат и умеат,можеби и лев бек Шо се повредува често а и не сметам на него на долги стази .
Не викам дека не се сеќавам, ако бараме на јајцето влакно ќе го најдеме.
Немој да ме разбереш погрешно не викам дека нема никаков напредок кај него само сакам да доловам дека и целосната трансформација на системот доста влијае на велокупниот перформанс
Иначе еве глупа споредба без замарање можам да ти набројам 100 пати кога Бруно бил плукан и критикувам
А од тие 200+ г/а една нема што ми останала до толку у глава како од пушка да речам еј таа како ја изигра (нормално ако се замараме и ептен се фокусираме ќе најдеме ама на прва повеќе го памтиме заебаното а не доброто
Не ја гледав утакмицата реприза секако дека ке ја гледам .Те цитирам за Дало, на лето мора ама апсолутно мора да се продаде , веке видено е неговото во Јунајтед .
Инаку ај муабетот ке ми е што би било кад би било , премногу поени изгубивме со екипи што се на дното на табелата што не кошта борба за титулата но јбг , да бидеме среќни да се вратиме во ЛШ и апсолутно мора да се земе десен бек и двајца класа за во средината како знаат и умеат,можеби и лев бек Шо се повредува често а и не сметам на него на долги стази .
Шо може е ваков онаков, ама разбира фудбал и опасен е во напад.
Кога влезе Мазрауи одма се виде кај ни е тенко.
Среќа па работите тргнаа, како што тргнаа!
In Sesko we trust Баш ми е кеф шо конечно проработе детето. Се гледа дека има за класа повисок потенцијал од Хојлунд. Само трпение и ќе се изнагледаме голчиња од него. А и табелава некако заличи конечно. Good old days . Натпревар по натпревар нека чистат и топ 3-4 е на дофат.
Повторно слабо перформансот, да не беше црвениот, којзнае дали ќе изедначеа воопшто. Се надевам ќе стиснат заби и ќе издржат барем за топ 4 да изгураат, ама не ми се свиѓа во која насока иде работата.
За Шешко не ми е јасно како не научија после една недела тренинг, да му пуштаат онакви топки ко Бруно.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.