Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не дека е битно или нешто менува моментално, ама ова со Пулишиќ е тажно за гледање. Вакво издишување ја не памтам до сега

Не дека е битно или нешто менува моментално, ама ова со Пулишиќ е тажно за гледање. Вакво издишување ја не памтам до сега
После натпреварот Алегри изјави за него дека сеуште не е целосно физички подготвен и не е 100% фит но сепак е задоволен од него.

После натпреварот Алегри изјави за него дека сеуште не е целосно физички подготвен и не е 100% фит но сепак е задоволен од него.

Откако му го извадија мубетот за Сидни Свини скршен е човекон. До тој момент леташе по теренот секое коло

Imame druze nie drug problem na drugata strana od svetot i nema smisla da se delime sega vo tabori poradi sportski pricini, treba da se drzime zaedno protiv zloto.
Кажи му го ова на модераторот што е влезен у филм дека е Абрахам Линколн.
Автоматски споено мислење:

Откако му го извадија мубетот за Сидни Свини скршен е човекон. До тој момент леташе по теренот секое коло
Ниеден фудбалер до сега немал кондиција да јебе секој ден и да игра фудбал на врвно ниво.

• Хаха
Reactions: Syn

Ова е одлична можност за Алегри да се покаже на големата сцена и не треба оваа шанса да ја испушти.

Овие не се арни, кај го личи реал да игра со формација 8 1 1.
Во замена за Анчелоти слободно нека оди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom