Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Rijetko dajem komentare ali ja mislim da nisi upravu.Mozda si imao neki nesporazum posto vidim dasi bio njihov diler,ali to neznaci dasu prevaranti.Cak licno znam da su obojica korektni a posebno Zeljko.Nemoj misiliti da imam nesto licno sa njima cak nemam ni njihove liste,Zeljkinu listu sam imao godinama i jedna od bolji list a covjek je jako korektan sto se tice klijenata.Sto se mene tice ja mu skidam kapu a ti imaj svoje misljenje tvoje pravo.
Samo moj komentar bez uvrede ikoga.Pozdrav za drustvo.
Ja ti kazem da je veliki orevarant pa nek vrati novac nego mi daje drugog da mu se javjam itd ma lopuze bre

ma odakle mi sve te top liste.. a neznam ni crtat tako da i od slika nista.. :) a sve ostalo - moze mi se ko i svakome.. a elmu (dusa draga) ako, nadmudrio je stotine ili hiljade budala, i neka je kad ima ovaca :) moze mu se... ajd uzdravlje
Автоматски споено мислење:

svi imaju sve, videoteke priblizne.. jedino stabbilnost servera i mreza je razlika danas.. odnosno cijena koju gazda placa za tu neku svoju platformu, iz tog razloga neke liste kostaju 40e godisnje a neke po 120e.. a spisak kanala je kod svih manje vise isti osim ako u kanale ne ubrajas i one njihove kanale koje oni stave da se vrte 24/7 sto ne bi trebalo da je ogledalo liste bar za mene.. ovo je sa aspekta exyu i njemackih kanala koje ja gledam, ako si neko ko zeli da ima 5000 ili 20000 kanala na listi, to je vec slucaj za psihijatriju :)
Evo da se nadovezem na zadnji dio odgovora. Upravo to sam napisao par postova iza. Sve je to u 5 deka manje vise. Ono sto ce se sve vise traziti u buducnosti je kvalitet samog strima. Televizori su sve veci rezolucije i masina jacih. Recimo volis sport ide svjetsko prvenstvo kupis sad sebi premium brend nekog tv proizvodjaca od 65 inca i od nekoliko hiljada evra i prisiljen si na takvom uredjaju gledati neku muljavinu od slike ili slusati nekog nabjedjenog komentatora. Naravno da ces potraziti listu koja nudi sto kvalitetniju sliku za svoj tv. Sa druge strane nekome upravo ti 24/7 kanali imaju prednost. Recimo moje klince pitaj hehehe Masa i medo pepa prase itd. I ovako da se javno zahvalim dobrom duhu ovog foruma on ce se prepoznati da ga ne imenujem da smarate covjeka. Jos jednom veliko hvala

PRE JE BILO BITKA NA NERETVI DOBRA LISTA KANALA PA ZDRAVA HRANA ITD..... SAD SE JE SVE ISTO .. BITKA NISTA NARUCITO FILMSI KANALI ONAKO.. AJ MI RECITE KOJI PORTAL IMA NAJBOLJE FILMSKE KANALE...
Najbolje filmske kanale il najvise ti ima trenutno dobra zabava.Tocno 210 kanala ni jednog duplog unutra.I cak ima od arta sve filmske.
Znaci ona definitivno odnosi pobjedu.
Автоматски споено мислење:

Jel ima neko u pp da mi pošalje liste proservers ili super tv now?
E bas te dve imaju najbolje 24/7 za klince nekako podjednake su, te su za starinska mudrina dobre.

Последно уредено:
Prikazuje vrhunske serije i dobre horror filmove, sudeći po katalogu sa zvaničnog sajta:
Го има некаде да се гледа? Дајте линк.

Сајтот им е катастрофа многу споро отвара а нема воопшто ни програмска шема да се види ни па дали е еден канал или повеќе.

I mene zanima,imao sam jednu od vise konekcija koja je super radila do isteka. Nije odma produzena,sad vidim ponovo aktivna al nemogu je otvoriti.Ako je geoblok kako saznati na koju drzavu...hvala
Наједноставен начин е да тестираш држава по држава и оп...
Screenshot_20260227_130812_IPTV Pro.jpg

Attachments

• Screenshot_20260227_152614_QPython 3L.jpg
    Screenshot_20260227_152614_QPython 3L.jpg
    315,6 KB · Прегледи: 94
Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom