Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Абе Маунт жив ли е зна ли се шта? Де Лихт?
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 470678
Само заборавиле да додадат "Умрениот со Керик" ... со истиве играчи ќе бевме 15ти на табела.
Ова е жолта штампа муабет малку, или од некој фан како нас да замаскират кај што оплескаа, не му дадов шанса на Гарначо јас, и не го купив Антони, море крв да серат тие од управа. Може слободно да кажам дека сите тука имавме бољи решенија од нив тогаш коа лупнаа 90миљона на Антони и 50на Онана, него ај.

Па да имаше некој подобар од Угарте помалку бодови ќе имавме изгубени.
Над 20 гола имаме примери од како Каземиро ќе излезе, плус како што гледам уште се користат исти играчи разлика е што игра Меино наместо Шешко.
Во првите 11 на Керик Мејну е убедливо најголем дудук, поголем и од Далот.(точка).
Ќе чекаме да порасне.
Покрива просечно, дуел игра далеку од ПЛ стандарди. Џабе везеше за место во тимот...

Па да имаше некој подобар од Угарте помалку бодови ќе имавме изгубени.
Над 20 гола имаме примери од како Каземиро ќе излезе, плус како што гледам уште се користат исти играчи разлика е што игра Меино наместо Шешко.
Променета е цела формација и играчите играат на природните позиции. Тоа ја прави разликата.
Сега наместо со 3 ца играат со 4 ца во одбрана и се гледа дека одбраната е далеку постабилна.
Во средината се игра со 2 дефанзивни везњаци, што автоматски му дава поголема слобода на Бруно да не шпарта по цел терен. Притисокот од правење грешки е помал затоа што речиси секогаш има играч кој може да корегира за разлика од 343 формацијата кога едно грешно додавање на средината авоматски беше контра и шанса на противникот.
Во ваква формација според мене и Угарте би имал далеку подобри перформанси за разлика од претходно и не би го уште сега целосно отпишал. Би требало да се продаде само во случај да се доведат двајца квалитетни везњаци.
За сега тимот под водство на Карик добро функционира, за понатаму ќе видеме

Променета е цела формација и играчите играат на природните позиции. Тоа ја прави разликата.
Сега наместо со 3 ца играат со 4 ца во одбрана и се гледа дека одбраната е далеку постабилна.
Во средината се игра со 2 дефанзивни везњаци, што автоматски му дава поголема слобода на Бруно да не шпарта по цел терен. Притисокот од правење грешки е помал затоа што речиси секогаш има играч кој може да корегира за разлика од 343 формацијата кога едно грешно додавање на средината авоматски беше контра и шанса на противникот.
Во ваква формација според мене и Угарте би имал далеку подобри перформанси за разлика од претходно и не би го уште сега целосно отпишал. Би требало да се продаде само во случај да се доведат двајца квалитетни везњаци.
За сега тимот под водство на Карик добро функционира, за понатаму ќе видеме
Лично мислење мене ми е дека Меино нема да функционира ако го смениме Карик, така да ако смениме менаџер ќе ни требаат 3 везњаци.
За Угарте тешко ниту може 8ца да игра ниту 6ка, барем не у премиер лигата. А да остане Угаре уште една сезона тоа е можно, али не дека има квалитет туку заради финансиски причини.

Да не претеруваме, 5 од 6 победи без пораз, со изгледни шанси за 6та победа викендов.

Лајф из гуд

Со Меино не треба да се повтори грешката со Гарначо, растеш дете, лета у облаци и бара плата, го јадеш стапот ради неговите успони и падови а го играш ко да е главен играч, што реално уште не е.

Најдобро би било да биде прв играч од клупа и за ротација со оглед дека ќе се играат 40-50 натпревари наредна сезона. Секако ќе напредува и ќе акумулира минтажа, без притисок на негов грб и така година две. А да се донесат јак дефанзивен и јак б2б играч што би бил и физички покадарен од маину на 8ца / пивот.

Ако се покаже и избори за место, за две год нека биде носител, немам против. Секако клупата и ростерот е сакат во големата слика.

За тие што ги интересираат финансии и поголемата слика. Long story short, има напредок у финансиското работење, клубот за првпат бележи профити во последните 5 години, но ќе има потреба од нови кредити бидејки кешот е слаб. ЛШ е неопходен за прописен напредок на долгорочно + пола лига се наоѓа во потенцијална финансиска криза, што отвара шанса за пазарење + стабилизирање во топ 4.

1772195853379.png
1772196187750.png1772196004052.png

За тие што ги интересираат финансии и поголемата слика. Long story short, има напредок у финансиското работење, клубот за првпат бележи профити во последните 5 години, но ќе има потреба од нови кредити бидејки кешот е слаб. ЛШ е неопходен за прописен напредок на долгорочно + пола лига се наоѓа во потенцијална финансиска криза, што отвара шанса за пазарење + стабилизирање во топ 4.

Прегледај го приврзокот 470870
Прегледај го приврзокот 470872Прегледај го приврзокот 470871
Исто имаме и 1,3 милијарди долг кој поголемиот дел нема да биде смален додека се овие газди.

Прегледај го приврзокот 470870
Прегледај го приврзокот 470872Прегледај го приврзокот 470871
Мене ме интересира, пишувај повеќе околу финансии

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom