- Член од
- 11 октомври 2022
- Мислења
- 437
- Поени од реакции
- 820
Свиѓа ми се иницијатива за мечиња, што повише овакви солидарни гестови што доликуев на големи клубови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јутре очекују боље игру од наши. У куп имасва тешки две утакмице пред финале и до негде се знаеше дека такој ке заврши, док јутре ке бидне подруго имале су целу недељу за одмор надам се дека ке парирамо и утакмица ке бидне узбудљива до сам крај.
Тачно никој ништо не игра, распашана команда на терен.. шут катастрофа.. све преку луковиќа се игра.. најмалко 15 скока су ни фатиле у дефанзиву...На овуј екипу плафон ву е полифинале, на Радукиќа и Луковиќа договори ги истечуев на крај на сезону и сигурно си идев Стевановиќ има договор на 3 године а за Николиќа не знам а и реално од овија странци ја би га задржаја само Стевановиќа дечко игра и напад и одбрану само проблем е што се и он уклопи у овој сивило... Радука и Урош се вчечев како црева по терен.
На овуј екипу плафон ву е полифинале, на Радукиќа и Луковиќа договори ги истечуев на крај на сезону и сигурно си идев Стевановиќ има договор на 3 године а за Николиќа не знам а и реално од овија странци ја би га задржаја само Стевановиќа дечко игра и напад и одбрану само проблем е што се и он уклопи у овој сивило... Радука и Урош се вчечев како црева по терен.
Мислу дека други екипе можемо да ги добиемо дома пошто о други екипе су тарабуке.. едноставно сс Мзт никој у лигу не може да игра.У све овој едино добро е што и кожув изгубија ичера од чаир па остануемо у топ 4..мада сас овакву игру ќе паднемо и на полсни противници од мзт.. наредна на 7 март сас гостивар дома...