Ene go vejche ceka pred kapija..хахааа... Парва ке дотрча од Куманово.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ene go vejche ceka pred kapija..хахааа... Парва ке дотрча од Куманово.
Глуми лудило за да не лежи во идризово.Stekli placel li placel v zatvor ko mlada nevesta a ovde nekoj go krevaja do nebo ova ako se mafijasi neznam...
Глуми лудило за да оди во домашен затворГлуми лудило за да не лежи во идризово.
Овде си ја утнал.Глупо е што муабетов е 20 години активен, но Жаре Поповиќ Поп убаво објасни дека поради како можен сведок во Хаг е убиен и тоа е вистината.По тоа што можев да прочитам и видам по српските медиуми.Вождовачки клан немаат врска со Гаги и Сколе,така да неможат да го наследат Горан Вуковиќ Мајмун.Гаги не е осомничен туку е осуден и е на одлежување на казната за учество во атентатот на Аркан.Наводно убиството на Аркан е нарачано од Сколе поради нерасчистени сметки околу трансфер на играчи.
Реков наводно не реков дека е така,тоа е една од вистините.Јас за Сколе и Гаги напишав дека никогаш не биле со вождовачки клан.Тие се сосема друга екипаОвде си ја утнал.Глупо е што муабетов е 20 години активен, но Жаре Поповиќ Поп убаво објасни дека поради како можен сведок во Хаг е убиен и тоа е вистината.
Ovie na kraj ke ni ja prodadat i prikaznata deka dobro bilo sto izbegal, na kraj ustvari ne ni bil izbegan, bil cuvan na sigurna lokacija, i nesto takvo moze da se ispinuva, kaj ovoj narod sve pominuva.![]()
ТВ 24 ЕКСКЛУЗИВНО: Груби бил под закана од ликвидација од познат криминалец!
Три службени белешки кои по автоматизам од МВР стигнале до ОЈО – се клучните аргументи за обвинителот Даниел Коцев да...newz24live.com
А бе потпишала цела екипа за Ајнтрахт, бидејќи Борец е пред банкротИма нешо бе од екипава Франкфурт во Велес или слабо?