Криминалци и криминални групи во МК

Stekli placel li placel v zatvor ko mlada nevesta a ovde nekoj go krevaja do nebo ova ako se mafijasi neznam...

По тоа што можев да прочитам и видам по српските медиуми.Вождовачки клан немаат врска со Гаги и Сколе,така да неможат да го наследат Горан Вуковиќ Мајмун.Гаги не е осомничен туку е осуден и е на одлежување на казната за учество во атентатот на Аркан.Наводно убиството на Аркан е нарачано од Сколе поради нерасчистени сметки околу трансфер на играчи.
Овде си ја утнал.Глупо е што муабетов е 20 години активен, но Жаре Поповиќ Поп убаво објасни дека поради како можен сведок во Хаг е убиен и тоа е вистината.

Овде си ја утнал.Глупо е што муабетов е 20 години активен, но Жаре Поповиќ Поп убаво објасни дека поради како можен сведок во Хаг е убиен и тоа е вистината.
Реков наводно не реков дека е така,тоа е една од вистините.Јас за Сколе и Гаги напишав дека никогаш не биле со вождовачки клан.Тие се сосема друга екипа

Ovie na kraj ke ni ja prodadat i prikaznata deka dobro bilo sto izbegal, na kraj ustvari ne ni bil izbegan, bil cuvan na sigurna lokacija, i nesto takvo moze da se ispinuva, kaj ovoj narod sve pominuva.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom