- Член од
- 23 август 2020
- Мислења
- 388
- Поени од реакции
- 623
mateskiiiiiiii golllllll ohrid vo polufinaleocekuvam uste 2 pati da ve pobedime
hahahahahahahahahahahahaagFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mateskiiiiiiii golllllll ohrid vo polufinaleocekuvam uste 2 pati da ve pobedime
hahahahahahahahahahahahaagЌе напрај ффм допинг контрола и ќе му ја земат службено на охрид од кога се врати груби се вратија маките на вмровцитеmateskiiiiiiii golllllll ohrid vo polufinalehahahahahahahahahahahahaag
а шо се смееш вака поарно за вас првенството за нив купот за вас да нема лутење, сепак од ко атерираше тренерот ваш во изјавата есента не сте на пикdobro de kupot vi e vetenmateskiiiiiiii golllllll ohrid vo polufinalehahahahahahahahahahahahaag
A ligata?dobro de kupot vi e veten
Шо патриоти вие вакви купот му го давате на клетите ш .... уште амбургери сега да јадите заедноdobro de kupot vi e veten

A ligata?
Ај барем ќе седнете заедно на маса и онака си го имате со љочките ќе удрат убаво частење,убаво е што славите.Ќе напрај ффм допинг контрола и ќе му ја земат службено на охрид од кога се врати груби се вратија маките на вмровцитеа шо се смееш вака поарно за вас првенството за нив купот за вас да нема лутење, сепак од ко атерираше тренерот ваш во изјавата есента не сте на пик
Шо патриоти вие вакви купот му го давате на клетите ш .... уште амбургери сега да јадите заедно![]()
Ропак наместо да ги фатите за уши сите во клубот шо на толкав буџет и играчи триста чуда ви даваа помош секое второ коло некни исто со башкими вие кривицата ја барате кај другите за тоа никогаш нема да ве биде и Миленко ќе ве води сега ние јадиме хамбургери а вие му го давате купот вели потпаролот преку барата ај одлучете се еднаш слаби сте или ја дадовте крај краева шо сакате прајте ваша работа но немој нас да не клавате во иста реченица со вашите коалициони партнери се мислам дека артан груби е крив и штета за серијата непоразени на селекторот и пураменАј барем ќе седнете заедно на маса и онака си го имате со љочките ќе удрат убаво частење,убаво е што славите.

Po koj kriterium?ligata e nasa...
Ропак на син ти и татко ти да им викаш.Ропак наместо да ги фатите за уши сите во клубот шо на толкав буџет и играчи триста чуда ви даваа помош секое второ коло некни исто со башкими вие кривицата ја барате кај другите за тоа никогаш нема да ве биде и Миленко ќе ве води сега ние јадиме хамбургери а вие му го давате купот вели потпаролот преку барата ај одлучете се еднаш слаби сте или ја дадовте крај краева шо сакате прајте ваша работа но немој нас да не клавате во иста реченица со вашите коалициони партнери се мислам дека артан груби е крив и штета за серијата непоразени на селекторот и пурамен![]()
Добро сине не се лути одма, но знајш мајкати е крива вака шо ми зборуваш те испуштивме од раце сега вака мене ми се понашаш страмота од луѓето кизнај шо ќе си речат дека сме дисфункционална фамилијаРопак на син ти и татко ти да им викаш.
Лесно ви е вас се радувате на туѓи неуспеси,ај барем ќе јадеш со љочките на маса сигурно од горе специјално ќе дојдеш за прославата.
Него што правиме што шипурки и турци ќе ви го водат клубот од следна сезона.

муабет за пред кооперацијаСе надевам дека денешниов меч ќе влезе во бележникот на истражителите од Австрија и доживотна суспензија ќе добијат сите што стапнаа на теренот у Ново Лисиче
Ne znam zash ne me slushate be za futball.. go znaem ova gomna liga vo detajiTocno, igrat podobro i od idniot shampion.

Ohrida koj spored tebe moze da go pobedi ovoj vardar