Фан клуб: РК Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата ohrid66
  • Време на започнување Време на започнување
Abe poleka ti pa kaj otide :)) ke molite za dva boda so nas na vas teren, mene taka mi izgleda
На менито сте и вие ,штета шо во 1 недела требит да играме против вас ,ехф куп и пелистер, Многу јаки сме ,се надевам само да имаме реално судење и сите играчи и кј вас и кј нас да се здрави и без повреди и во Скопје ке ве победиме.

На менито сте и вие ,штета шо во 1 недела требит да играме против вас ,ехф куп и пелистер, Многу јаки сме ,се надевам само да имаме реално судење и сите играчи и кј вас и кј нас да се здрави и без повреди и во Скопје ке ве победиме.
И Лига Шампиони следна сезона ќе земете ;)

И Лига Шампиони следна сезона ќе земете ;)
Прво требит вас да ве победиме па за 3 год целиме кон Ф4,добредојден ке си во Биљанини извори на утакмиците во ЛШ

@ohrid66 олку амбициозно само Славчо мојт да размислуват, освен ак не си ти. :D :D
Не бил така рече...

зезнат ждреп за нас, позитивно е шо првата ја играме во Атина реваншот во Охрид, a пак во полуфинале добиваме сериозни екипи како Цечје и Бузау.Татабања ја одбегнавме ама тие имет лаган пат до финале.

Interesen zdreb, samo ke pustite karti ovaj pat za da mojme kupime i nie so nemame lugje vo opstina ili ke bidit privatna zurka ko skoro sekoja utakmica so Pelister?

зезнат ждреп за нас, позитивно е шо првата ја играме во Атина реваншот во Охрид, a пак во полуфинале добиваме сериозни екипи како Цечје и Бузау.Татабања ја одбегнавме ама тие имет лаган пат до финале.
Зошто зезнат жреб? Па со кого сакавте да играте? Досега играте со екипи на ранг од Плеј аут.Имате најдобар состав на хартија од сите останати е дали тоа ќе го покажете на терен тоа е веќе друго.Многу сте силни кога велите дека може да победите екипа од ЛШ или Лига Европа, па ова сигурно не би требало да биде проблем.Па среќно.

На денешната ждрепка сите екипи сакаа да не избегнат нас, нормално фаворити сме,и на менито ни дојдоа Атињаните.Ке ги најдит истата судбина како и претходните.

Скриена желба ми беше финале Охрид-Олимпијакос, полна сала на трибините дуел Рибари/Охриѓани вс Делије Куманово и останати србомани :D :))
Него некој поќе шо пратит ракомет, шо состав имет грциве во споредба со нас, претпоставувам тука така сме со квалитет ?!

Скриена желба ми беше финале Охрид-Олимпијакос, полна сала на трибините дуел Рибари/Охриѓани вс Делије Куманово и останати србомани :D :))
Него некој поќе шо пратит ракомет, шо состав имет грциве во споредба со нас, претпоставувам тука така сме со квалитет ?!

neznam za sostavot, najverojatno ste tuka nekade ama mislam deka ke se zapalat i soberat... pod pritisok prasanje e kolku ke izdrzite. ako uspeete togas moze i da osvoite i ke e apsolutno zasluzeno. iskreno mislam prvata ke ve skinat na atmosfera e sega dali ke e dostizna prednost ke vidime...

ajde srekno pa da ste prv klub nadvor od skopje so evropski pehar. ispisete istorija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom