Македонско фудбалско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Плус шкупи ,ѓорче ако не се лажам гостивар имаше повеќе клубови само треба да се побара минатата година беа објавени но никој ништо не превзеде ...
Imase i Vardar-Teteks vo Madzari, live na Sport Klub koga im trebaa bodovi na Vardar ili obratno ne mi teknuva. Komentatorot koga se cudese kako moze da postoi vakva namestalka i da gleda cel Balkan

Po vojnata 2002/2003 sezona bevme vtora liga se pod intervencija na UEFA, poshto ffm sakashe da pocneme od opstinska, vo slednata sezona 2003/2004 zavrsivme na vtoroto mesto I zasluzeno se plasiravme vo prva liga. Jas sum bil na stadion na mnogu domashni utakmici od tie sezoni.

Ne znam zosto sakas da glumis, I sezonata koga pocna vojnata shkendija odigrase solidno za monznostite sto gi imase.

Zatoa sto imalo nad 900delegati I cell polog sto doniral za klubot I drustvoto Shkendija, normalno deka na togasnite vlasti ne im se dopagjal ovaa kako strah da ne pocne so nekakov si iredentizam poshto mnogu narod se sobiralo na utakmicite.

Posle nastanite vo volkovija 1981 so sudska odluka vo tetovo se zabranil se sto imashe vrska so shkendija.
Автоматски споено мислење:

I za teteks, ohrid.
Se slagam ete gore pisav i teteks, ohrid, kozuf vardar negotino i site ostanati koi mestat utakmici, samo ne znam dali ke ostanat dovolno ekipi za prva liga, a kamoli za vtora hahah

Arsimi - Vardar 1:4
Аrsimi - Baskimi 4:2
Koa vekje zborime za Gjorce, vo 90% od natprevarite tie sami si mestea, na primer vo situacija koga se kvalitativno podobri od protivnikot, a vo tie sezoni imaa sosema okej ekipa, koga ke povedea 2:0 ili 3:0, pri kraj na natprevarot nivnite defanzivci se trgaa od protivnickite napagjaci samo za da primaat gol

Можи да видиш кога се пуштени мејловите ги објавиле во целост се гледаат датите дека се стари шо значи чекале само момент некој да се побуни во случајот Башкими шо значи имаат и за други клубови истраги само ако некој друг се буни исто ќе му извадат и нив дека се под истрага ако не се лажам имаа и за нас односно за Пелистер,Тетекс ,Ѓорче ,Охрид,Шкупи,Гостивар итн.. скоро за сите(имаше текстови уште лани по портали) па кој нема да биди мирен ќе јади по уши скоро за сите имаа но најјако е што дел се завршени и проверени пример за нас дека се било чисто но тоа нема да го кажат туку вака ќе го држат во фиока и ако се буниме ќе фрлат пердуви на нет после оди собирај и правдај се објаснувај се за разлика шо кај башкими се е чист случајот докажано во мвр со кожуф дека се виновни за местење на натпревар !

P.S.инаку ова со башкими како со артан груби ќе го пуштат во домашен притвор хахаха можи да играат ако не се бунат многу и го фалат ффм

sto se sekiras ke gi izbrkaat kolo dve pred kraj da ve spasat od ispaganje, da gi izbrkaa na pocetok na sezonata ke bevte vtoroligasi sega

Po vojnata 2002/2003 sezona bevme vtora liga se pod intervencija na UEFA, poshto ffm sakashe da pocneme od opstinska, vo slednata sezona 2003/2004 zavrsivme na vtoroto mesto I zasluzeno se plasiravme vo prva liga. Jas sum bil na stadion na mnogu domashni utakmici od tie sezoni.

Ne znam zosto sakas da glumis, I sezonata koga pocna vojnata shkendija odigrase solidno za monznostite sto gi imase.
Сезоната 2001/02 Шкендија Тетово и Шкендија Арачиново не постоеја, во ниту една лига не игравте и двете екипи. Во 2002/03, лигата специјално ја проширија за вас и двете екипи ве вратија во втора лига место да си почнете од општинска.

Сезоната 2001/02 Шкендија Тетово и Шкендија Арачиново не постоеја, во ниту една лига не игравте и двете екипи. Во 2002/03, лигата специјално ја проширија за вас и двете екипи ве вратија во втора лига место да си почнете од општинска.

neka mu blagodarat na ahmeti za toa

Ne pod intervencija na uefa, da vo pravo si za 2002 2003 sum.utnal so 2003 2004 :)

Ne pod intervencija na uefa, da vo pravo si za 2002 2003 sum.utnal so 2003 2004 :)

kakva uefa kakvi bakraci... uefa ne se mesa u vnatresni raboti na federacijata a tek pa vtoroligashki.... ve primija zasto dui reagirase a u toj period pocnuvase ona pobednik so pobednik...

Секако дека сум во право :D
Се заканувавте дека ќе се одвоите со уште неколку екипи и ќе направите албанска лига во Македонија (со Дрита, Башкими итн).
Не само што ве вратија, туку секое коло ве оставаа да правите буквално што сакате. Се дочекуваа противничките екипи со калаши, летаа боксови и клови ако не попуштат, се пукаше позади трибина итн.
Не сме вчерашни, уште памтиме какво племе бевте до влезот на Еколог.
Кретените од Арачиново ги бркаа играчите на Тетекс од стадион до автопат, го истепаа медицинското лице на Тетекс, а истиот му имаше спасено живот на нивен навивач во првиот дуел во Тетово.
Секаде правеа проблеми и дома и гости.

sto se sekiras ke gi izbrkaat kolo dve pred kraj da ve spasat od ispaganje, da gi izbrkaa na pocetok na sezonata ke bevte vtoroligasi sega
Не се секирам се е јасно шо е до мене поарно 2лига од колку да не спасат да ни се смејат сите, ние ако одиме 2лига е поради нашата неспособност никој не ни е крив што лошо пазариме скоро две години немаме шпиц итн. .тоа е разликата некој ќе го турнат за двојна титула а некој за опстанок, муабето беше дека скоро сите местеја а башкими се со докази и никој не одговара плус на крајот ќе излезат дека се угнетени дека се албанци пак ќе се жалат а за роа ффм е крива кога уште од старт можеше да пресечи и мирна глата вака пак ќе имат оправдување поради неспособноста на ффм и мвр

Не се секирам се е јасно шо е до мене поарно 2лига од колку да не спасат да ни се смејат сите, ние ако одиме 2лига е поради нашата неспособност никој не ни е крив што лошо пазариме скоро две години немаме шпиц итн. .тоа е разликата некој ќе го турнат за двојна титула а некој за опстанок, муабето беше дека скоро сите местеја а башкими се со докази и никој не одговара плус на крајот ќе излезат дека се угнетени дека се албанци пак ќе се жалат а за роа ффм е крива кога уште од старт можеше да пресечи и мирна глата вака пак ќе имат оправдување поради неспособноста на ффм и мвр

a koj spored tebe moze da go pobedi ovoj vardar sto ete go turkale... skendija u tetovo ja zgazivme taka da dosta so zalopojkite... vas ve spasuvaat, vi cuvaat dzoker bidi blagodaren.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom