...голема вистина кажа, сите тие кои се поставени комплет во претходната сменета судска постава, но не дека дпне се готови, кој ги ебе поединците, туку ние сите- народот, ќе бидеме готови во пакет со Македонија.
kuti so vas komunjarite vidovme koj legna... ovoj barem go vratija u drzavata pa doprva ke vidime razvrska. plukas po toj sto gi kaznuva kutis i prikrivas koga kradea, odliki na klasicni gomnari.
Абе Кано бе Кано.
Слеп си беше, слеп си остана.
Ако збору реално за срања на Вмро, афтоматски сам за Сдсм?
Тај ли ви е почетна логика за прием у штаб? Хаха па затој ве има и овакфи тамо.
Нит сам гласаја нити па ке гласам за есдеес. Веруј ми, повише ги мрзу и од тебе.
Ја само реално ги глеам работе без разлику која партија е на власт.
За разлику од вас, слепи штабци.
Абе Кано бе Кано.
Слеп си беше, слеп си остана.
Ако збору реално за срања на Вмро, афтоматски сам за Сдсм?
Тај ли ви е почетна логика за прием у штаб? Хаха па затој ве има и овакфи тамо.
Нит сам гласаја нити па ке гласам за есдеес. Веруј ми, повише ги мрзу и од тебе.
Ја само реално ги глеам работе без разлику која партија е на власт.
За разлику од вас, слепи штабци.
ako ne si za vmro apsolutno si za sds ili za sipcite. nema 3to bar za sega. toa sto ti ne glasas ili glasas za nekoj ne biten ne go menuva faktot deka karavanot vrvi i ss formira vlada... tie sto ne se aktivni se ustvari i najgolemo zlo i bukvalno treba da se bezglasna bukva ponatamu zosto dopustaat nekoj drug da odlucuva za niv. da e do mene bi napravil da e kako ovde edno 2000 evra kazna za sekoj sto ne glasa.
i slobodno zbori sto sakas, demokratija e. fakt e deka ako do vcera bil u begstvo denes ne e. moze ne e pobeda kakva sto posakuvate ali e pobeda sto vcera ja nemavme. ideme ponataka.
Kjor sum, ama do tolku ne sum za da ne mozam da vudam ko je jadis gomna bez potreba. Poveli demantirajme, posocimi kade imam pisano za Grubi , relativizirano, razvodneto, bilo sto.
Ili bidi maz i uzvini se i namali so drogata, pocna da se gubis.
Пази како зборуваш. Куманово и Прилеп се причината зошто Македонија одново се роди во модерниот свет. Ова да не го забораваш никогаш. Вашите вмарофски обиди да создадете земја можда се за поздрав - но секогаш беа од старт од корен сосечени од бугарите. Пошто ни сами незнаете сакате да сте Македонци, па сакате да сте бугари. Дијагноза? Не мудрувај многу. Вистината боли.
Ќе падни пак чотек во зградава. Не е за радување, ама што е тука е. А и низ Прилеп осетив многу незадоволство сега последно. Оти владеењето потсеќа на Грујо, а ова им смрди и смета на прилепчани.
Ајде, каде и да е, наскоро зоти Ахмети со зелените ќе стане партнер во владата. Очекувам големи поместувања кон еколошки здрава животна средина и приоритет на зелената агенда.
Од сите ретардирани глупости што ги тресеш во секој пост оваа ти е најголема. Ти како србомански пешљак треба да го славиш ова владеење на вмро,заошто ова нем врска ни со вмро ни со грујо.
Од сите ретардирани глупости што ги тресеш во секој пост оваа ти е најголема. Ти како србомански пешљак треба да го славиш ова владеење на вмро,заошто ова нем врска ни со вмро ни со грујо.
Пази како зборуваш. Куманово и Прилеп се причината зошто Македонија одново се роди во модерниот свет. Ова да не го забораваш никогаш. Вашите вмарофски обиди да создадете земја можда се за поздрав - но секогаш беа од старт од корен сосечени од бугарите. Пошто ни сами незнаете сакате да сте Македонци, па сакате да сте бугари. Дијагноза? Не мудрувај многу. Вистината боли.
Ќе падни пак чотек во зградава. Не е за радување, ама што е тука е. А и низ Прилеп осетив многу незадоволство сега последно. Оти владеењето потсеќа на Грујо, а ова им смрди и смета на прилепчани.
И те како има врска. Ги гледаме истите методи, истите потези, истите прес конференции, истото давање очет..... само што овие се вториот и третиот ешалон од времето на грујо, испрдокот од вмро.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.