Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги поддржувате протестите на Ромите низ државава?

• Вкупно гласачи
    100
  • Гласањето е завршено на .
Кој Албанец досега одговарал па од сега, албанец ко албанец, дај му прст цела рака ќе ти ја собере, сигурно нема затвор да лежи.

i dedo mraz vistinski postoi...
Ок, сега како помочан оди смени пелени па врати се да продолжиме
Автоматски споено мислење:

... го врати црната листа на САД, никој не смее да му даде азил, инаку многу му требаше ,,да се врати сам" година и пол!
VMRO GO VFARATI!!!! VOJVODATA HRISTIJHAN!11

... го врати црната листа на САД, никој не смее да му даде азил, инаку многу му требаше ,,да се врати сам" година и пол!
Го вратија политичките сили на албанија и косово после пеење од големите сили, прво пеен е Еди Рама, но тој за да не испадне дека Албанија крие криминалец му го бутна на Курти и овој нам, и така.

da de eden den taka mu teknalo i se vratil...

nemalo tuka nikakov dogovor/pregovori so sudstvoto i obvinitelstvoto...

Па баш имало преговори, а паднал и договор. Еден телефонат. Артан: "тешко во Шќиперија. Од курназ имало и покурназ, неможам со лондонските гангстери Хелбејнијанз во Тирана, иако им прпам оти ми се можи бе, така сум учен, пашалак. Дали ќе сум имун од затвор ако се вратам? Ќе ви дам пари."
Мице: "можи". *шири дуп*

edini mocko si ti.

krajniot ishod e deka e tuka i deka e vo pritvor. ako komunjarskoto sudstvo so 2% doverba go osudi vlajda i ke si odgovara zaedno so komunjarite soucesnici. sto ne ti e jasno?

VMRO GO VFARATI!!!! VOJVODATA HRISTIJHAN!11
...зш бе вака му се обраќаш, те нема на форумов од 02.02, денес 24ти, ти текна токму сега и токму на ова тема, па сега ќе продолжиш со агендата :pos:

....помина пауза за доручек сите на Кајганааааа напред марш, одекна наредбата! :lolzz:

Па баш имало преговори, а паднал и договор. Еден телефонат. Артан: "тешко во Шќиперија. Од курназ имало и покурназ, неможам со лондонските гангстери Хелбејнијанз во Тирана, иако им прпам оти ми се можи бе, така сум учен, пашалак. Дали ќе сум имун од затвор ако се вратам? Ќе ви дам пари."
Мице: "можи". *шири дуп*

peder ti rekov da ne dosagas. glup ti e humorot i totalno von ona sto ustvari se slucuva. totalno ne sfakas sto i kako ke se odviva doprva.

u pravo si podobro ke bese da go ostavat da prci kur na maldivi i da skija u svicarska kaj negovite...

Ова не е лик на кој му е дојдено до прчење на малдиви и скијање на хелветика.
Ова е лик на кој му треба моќ, пашалак, место каде може да вирее ко амеба во својата природна средина. А се има замерено со некој опасен во Тирана штом сам се нацрта на граница. Ќе си плати кај вмаро за ова. Мице прима непалци и суданци за 18.000 фунти, па овај немало да го прими за посолена сума.

peder aj ne dosagaj.

tie sto glasaat za 3ta opcija u 95% od slucaevite defakto glasaat za sipcite posto samo go sitnat makedonskiot glas, normalno za ova da go sfatis treba da razbiras kako funkcionira glasackiot sistem.

ama glup si ti za toa da sfatis.

Сите треба да се засрамите, гледате како му направивте на Господинот Професор Мицковски да му биде незгодно, со тоа што не гласавте на последните избори за ВМРО или за СДС. Следен пат како покајание во 7;30 сабајле сите на гласачко место со шестар и да нема повеќе вакви грешки.

Имаат само апсолутно мнозиснтво во парламент, претседател на држава, комплетна локална власт. Како можете да имате какви било очекувања кога целата власт им виси на конец. Претеравте.

...зш бе вака му се обраќаш, те нема на форумов од 02.02, денес 24ти, ти текна токму сега и токму на ова тема, па сега ќе продолжиш со агендата :pos: помина пауза за доручек сите на Кајганааааанапред марш, одекна наредбата! :lolzz:
Не работиме сите во државни институции да дремиме на форум по цел ден :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom