kano
Farang
Баш така, еден ден се врати сам. Никој ни го врати, ни па ќе го вратеше некогаш.
i dedo mraz vistinski postoi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш така, еден ден се врати сам. Никој ни го врати, ни па ќе го вратеше некогаш.
... го врати црната листа на САД, никој не смее да му даде азил, инаку многу му требаше ,,да се врати сам" година и пол!Сам се врати, никој не го врати.
Ок, сега како помочан оди смени пелени па врати се да продолжимеi dedo mraz vistinski postoi...
VMRO GO VFARATI!!!! VOJVODATA HRISTIJHAN!11... го врати црната листа на САД, никој не смее да му даде азил, инаку многу му требаше ,,да се врати сам" година и пол!
Го вратија политичките сили на албанија и косово после пеење од големите сили, прво пеен е Еди Рама, но тој за да не испадне дека Албанија крие криминалец му го бутна на Курти и овој нам, и така.... го врати црната листа на САД, никој не смее да му даде азил, инаку многу му требаше ,,да се врати сам" година и пол!
da de eden den taka mu teknalo i se vratil...
nemalo tuka nikakov dogovor/pregovori so sudstvoto i obvinitelstvoto...
Ок, сега како помочан оди смени пелени па врати се да продолжиме
Во каков притвор?edini mocko si ti.
krajniot ishod e deka e tuka i deka e vo pritvor.

...зш бе вака му се обраќаш, те нема на форумов од 02.02, денес 24ти, ти текна токму сега и токму на ова тема, па сега ќе продолжиш со агендатаОк, сега како помочан оди смени пелени па врати се да продолжиме
VMRO GO VFARATI!!!! VOJVODATA HRISTIJHAN!11

Па баш имало преговори, а паднал и договор. Еден телефонат. Артан: "тешко во Шќиперија. Од курназ имало и покурназ, неможам со лондонските гангстери Хелбејнијанз во Тирана, иако им прпам оти ми се можи бе, така сум учен, пашалак. Дали ќе сум имун од затвор ако се вратам? Ќе ви дам пари."
Мице: "можи". *шири дуп*
u pravo si podobro ke bese da go ostavat da prci kur na maldivi i da skija u svicarska kaj negovite...
peder aj ne dosagaj.
tie sto glasaat za 3ta opcija u 95% od slucaevite defakto glasaat za sipcite posto samo go sitnat makedonskiot glas, normalno za ova da go sfatis treba da razbiras kako funkcionira glasackiot sistem.
ama glup si ti za toa da sfatis.
Во каков притвор?![]()
Не работиме сите во државни институции да дремиме на форум по цел ден...зш бе вака му се обраќаш, те нема на форумов од 02.02, денес 24ти, ти текна токму сега и токму на ова тема, па сега ќе продолжиш со агендатапомина пауза за доручек сите на Кајганааааанапред марш, одекна наредбата!
![]()