Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немој да ми кажеш дека веруваш во тоа дека армада биле 25 а побарале ферка 20 на 20 со Делије и демек Делије се испичкале и одбиле??? Дечко дали си ти сериозен и поверува?Тие пичките цигански ги чекале 150 души пред аеродром наоружени до коска а кога добиле понуда од Армада да се тепаат фер 20 vs 20 одбиле толкави ли дундиња се што од 150 неможат 20 да одвојат за фајт.
На кого му реплиџираш, на дечишта што висат на Балкански навијачи? Баш ме интересира како течела дискусијата за ферка 20 на 20, и како едните побарале а другите одбиле, како искомуницирале, преку аеродромскиот службеник ли? Овој друг еден, се гнуси од тоа што имало хаос по градот на едно од најголеми дербија у светот на навијачите на кое доаѓаат од цел свет баш за да ги осетат тие моменти. Па што треба, литургија да читаат на денот на дербито, или да пеат песни од Тозовац идејќи накај стадион?Немој да ми кажеш дека веруваш во тоа дека армада биле 25 а побарале ферка 20 на 20 со Делије и демек Делије се испичкале и одбиле??? Дечко дали си ти сериозен и поверува?
Армада од 25 можеле да одберат 20 а Делије од 150 се испичкале и не можеле да одберат спремни 20? Се надевам не си сериозен и не си поверувал во тоа. Поздрав
Чисто од радозналост, ти си во јадрото на Делије, редовно си во први редови или си дел од организацијата? Дај не глумете дека се знаете, факт е дека сите дознавате информации од групи ко балкански навијачи, форуми и разни групи по интернетов. Евентуално "brat, imam drugarce so odi se mi kazuva".На кого му реплиџираш, на дечишта што висат на Балкански навијачи?
Преку гулабче ебате.На кого му реплиџираш, на дечишта што висат на Балкански навијачи? Баш ме интересира како течела дискусијата за ферка 20 на 20, и како едните побарале а другите одбиле, како искомуницирале, преку аеродромскиот службеник ли?
Брат го кажав мислењето на тоа што го прочитав со цел да има некаква дискусија на форумот па кој сака нека си даде мислење на тоа.Немој да ми кажеш дека веруваш во тоа дека армада биле 25 а побарале ферка 20 на 20 со Делије и демек Делије се испичкале и одбиле??? Дечко дали си ти сериозен и поверува?
Армада од 25 можеле да одберат 20 а Делије од 150 се испичкале и не можеле да одберат спремни 20? Се надевам не си сериозен и не си поверувал во тоа. Поздрав
Ахахахахахаххахаа, јас само одбивам навивачка и културна асимилација на Македонците, не сакам по автоматизам тоа што се случува во Београду да се прелее во Скопје, намерно малце повеќе плукам на нивната тифо сцена посебно со цел младите што читаат да не ни помислат дека "така треба", нас не ни треба младина која ке гледа јужни ветар филмови и слуша турбо фолк и ке се пали на мафијање па да се лупаат по улици со мотки, дали знаеш дека во Охрид и Струмица цело лето во диско се пушта на неколку пати песната црно и златно па на рефренот едните скандираат сисај ѕвездо другите напред ѕвездо и се снимаат за тик ток,....На кого му реплиџираш, на дечишта што висат на Балкански навијачи? Баш ме интересира како течела дискусијата за ферка 20 на 20, и како едните побарале а другите одбиле, како искомуницирале, преку аеродромскиот службеник ли? Овој друг еден, се гнуси од тоа што имало хаос по градот на едно од најголеми дербија у светот на навијачите на кое доаѓаат од цел свет баш за да ги осетат тие моменти. Па што треба, литургија да читаат на денот на дербито, или да пеат песни од Тозовац идејќи накај стадион?
Затоа на тема предвидена за ТИФО кај нас 5 дена се збори за некаков си покажан шал купен на кутија пред сала...
Темата е ТИФО-МАНИЈА, не е ТИФО-СТАБИЛНА ЕМОЦИОНАЛНА СОСТОЈБА, нормално е.Затоа на тема предвидена за ТИФО кај нас 5 дена се збори за некаков си покажан шал купен на кутија пред сала...

se si pravo i mene mi e krivo sto nemame takva tifo scena so tolku dobri dve grupi, inace zborel ti ne zborel gledaat i oni(decata nasi sto gi spomna) dodeka Ckembari doagaat 50 dusi i toa fala treba da im kazat na ovoj Pelister so ovaa igra na Gradski stadion i 1000 dusi odvaj na Juzna ima poveketo Makedonci sto gi interesira navivanje se odlucuvaat da bidat kako deckovo ovde sto zbori i da ne kazam drkaat na tugja navivacka scena i toa e toa. Da bideme i realni 100 godini se pred nas. Vikas ne e ok motki stapovi baklji pa ondak sto e drugo huligan ako ne toa? Kaj nas 10 ebr zelki doagaat site shtama kaj ovie doagaat ebr kjutek jadat zosto se stvarno huligani za razlika od nas. Ti se ova sto go kazuvas e dobro za realen zivot ama aj togas da bideme nekoe humanitarno zdruzenie(ne deka ne se pomaga), ili nastavnici profesori po moralni vrednosti da bideme… od edna strana ova a od druga strana Nikolov so ovoj se zarcka cela tribina Mrtov Shqipo Dobar Shqipo vikashe . Ajde najdi nzs ?Ахахахахахаххахаа, јас само одбивам навивачка и културна асимилација на Македонците, не сакам по автоматизам тоа што се случува во Београду да се прелее во Скопје, намерно малце повеќе плукам на нивната тифо сцена посебно со цел младите што читаат да не ни помислат дека "така треба", нас не ни треба младина која ке гледа јужни ветар филмови и слуша турбо фолк и ке се пали на мафијање па да се лупаат по улици со мотки, дали знаеш дека во Охрид и Струмица цело лето во диско се пушта на неколку пати песната црно и златно па на рефренот едните скандираат сисај ѕвездо другите напред ѕвездо и се снимаат за тик ток,....
Пошто си љубител на србија, српски навивачки групи и менталитет, ке искоментирам сега од ултрас навивачки аспект за дуелот на релација Комити - Гробари, два пати ги пецнавме кај што најмногу ги боли возвратија со парола за Гоце Делчев и некаква криза на македонскиот идентитет, да ние како група сме имале било каква поголема црна дамка како група немаше да не пецнат со таква парола ? Е сега, пошто тие сите биле во црно облечени и дивееле по улици и трибини ние треба нешто да ги пофалиме и учиме од нив ?
Нека игра Вардар редовно европски натпреварувања, поготово со клубови што имаат поорганизирани ултрас групи, па слободно нека учат глодари многу работи, благодарение на големиот број на симпатизерите и фанови од територија на целиот балкан, и дијаспората која без разлика од кој дел од србија потекнува навива за партизан или ѕвезда па имаат бројни гостувања и некаков посериозен изглед, за организирано гостување можат да учат од БББ како една добро организирана група изгледа кога гостува.
И да, јас апсолутно сум свесен дека за повеќе работи можеби и не сум во право, нема да се согласи некој со мене ама не етикетирај ако некој има различно мислење од твоето одма да потценуваш сум се информирал од балкански навијачи а као демек ти сведочиш на сите нивни настани, остави простор да секој пише она што мисли без некого да навреди и да наруши и замара некоја океј културна дискусија, поздрав.
Брат друго е со тамошната власт, ги толерира децении а кај нас притворени навивачи за истакната парола во чест на оние кој ја БРАНЕА ДРЖАВАТА ВО 2015 КУМАНОВО.....se si pravo i mene mi e krivo sto nemame takva tifo scena so tolku dobri dve grupi, inace zborel ti ne zborel gledaat i oni(decata nasi sto gi spomna) dodeka Ckembari doagaat 50 dusi i toa fala treba da im kazat na ovoj Pelister so ovaa igra na Gradski stadion i 1000 dusi odvaj na Juzna ima poveketo Makedonci sto gi interesira navivanje se odlucuvaat da bidat kako deckovo ovde sto zbori i da ne kazam drkaat na tugja navivacka scena i toa e toa. Da bideme i realni 100 godini se pred nas. Vikas ne e ok motki stapovi baklji pa ondak sto e drugo huligan ako ne toa? Kaj nas 10 ebr zelki doagaat site shtama kaj ovie doagaat ebr kjutek jadat zosto se stvarno huligani za razlika od nas. Ti se ova sto go kazuvas e dobro za realen zivot ama aj togas da bideme nekoe humanitarno zdruzenie(ne deka ne se pomaga), ili nastavnici profesori po moralni vrednosti da bideme… od edna strana ova a od druga strana Nikolov so ovoj se zarcka cela tribina Mrtov Shqipo Dobar Shqipo vikashe . Ajde najdi nzs ?

Се согласувам. Ко можиме да коментираме за шипски, грчки, турски и слични групи, оти да не за овие ко се искрено во топ во Европа и се сто години пред нас. Не е можно колку тифо е присутно во нивнава земја, буквално секој крај секоја улица е поделена и секојдневно има фрки. За кај нас мислам дека ниедна група не e ни блиску да може да му парира на пример 20-30-50 желки да се истураse si pravo i mene mi e krivo sto nemame takva tifo scena so tolku dobri dve grupi, inace zborel ti ne zborel gledaat i oni(decata nasi sto gi spomna) dodeka Ckembari doagaat 50 dusi i toa fala treba da im kazat na ovoj Pelister so ovaa igra na Gradski stadion i 1000 dusi odvaj na Juzna ima poveketo Makedonci sto gi interesira navivanje se odlucuvaat da bidat kako deckovo ovde sto zbori i da ne kazam drkaat na tugja navivacka scena i toa e toa. Da bideme i realni 100 godini se pred nas. Vikas ne e ok motki stapovi baklji pa ondak sto e drugo huligan ako ne toa? Kaj nas 10 ebr zelki doagaat site shtama kaj ovie doagaat ebr kjutek jadat zosto se stvarno huligani za razlika od nas. Ti se ova sto go kazuvas e dobro za realen zivot ama aj togas da bideme nekoe humanitarno zdruzenie(ne deka ne se pomaga), ili nastavnici profesori po moralni vrednosti da bideme… od edna strana ova a od druga strana Nikolov so ovoj se zarcka cela tribina Mrtov Shqipo Dobar Shqipo vikashe . Ajde najdi nzs ?

Toa si doaga so godinite veruvaj, Velja mozda im e idol na mladi kopuci sto ne videle nisto i ne se sozreani, paralelno so kaj nas Rade sto im e idol a i edniot i drugiot se najlos primer za sozrean covek. Kaj niv e taka vlasta imБрат друго е со тамошната власт, ги толерира децении а кај нас притворени навивачи за истакната парола во чест на оние кој ја БРАНЕА ДРЖАВАТА ВО 2015 КУМАНОВО.....
Мислиш во друга држава така некој да запали гостинска трибина ке се врати дома вечерта ? Види ти на 50% младите таму идол им е ВЕЉА НЕВОЉА, монструм што вршел или организирал свирепи убиства ....тоа е веќе друг свет вака од страна да гледаш нема да е досадно но кога би помислил дали би посакал истото да е кај нас ?
П.С Делије втора парола за нешто што не се десило ахахахах, ако мислат дека вака се вадат....
Прегледај го приврзокот 470588
Увек чемо вас тучи <3333