PloTwist
...
- Член од
- 24 октомври 2013
- Мислења
- 12.743
- Поени од реакции
- 28.394
Па можеби не е целта буквално спроведување на нештото...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па можеби не е целта буквално спроведување на нештото...
како поддршка на погоре пишаново на пр. во велес на повеќе места може да се купи опрема и храна за џукели отколку чевлички за децаДојде време кучињата на прво место па децата, ех беее.
Излегвам со бебе не можам да поминам од џукели, во кенгур го носам ми скокнаа две три огромни, арно од перална истрча дете ги разбрка, ќе паднев со се дете ќе се отепав. Да ти е страв да излезиш во парк, на плоштад, од секаде никнуваат, на шо ни личат улиците ????
Она не се кучиња туку орангутани, огромни, не знам шо сорта се, ама јас не се осеќам безбедно на улица, не дај Боже да се случи некаков инцидент, цела општина во вис ќе ја кренам со се онај коњот од градоначалник
Апсолутно сум против да се успива т.е убива живо суштество, кое чувствува, дише, јаде и слично. Најголем противник сум, не знам што им сметаат толку на луѓето кучињата скитници, особено тие помалите речиси никогаш никого не повредиле. Поголеми се шансите доберман да те нападне отколку куче-скитник, затоа што скитниците се плашат од луѓето, барем поголемиот дел од нив.
Дел од мислењава на прва страна од темава од поранешни членови од пред 150 години....до ден денес иста болест,ставање на кучешки живот пред човечки. Мора да има некој правец во психологијата што може да ја објасни оваа психоза.Ако ги убијат кучињата скитници нека ги убијат и луѓето скитници!!!!!!