Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Имаат ли овие Евертон фан клуб бе да му ебем мајче мило странично исто као на корна што се гужваат во голман така да и го згужвам на таа дома на тој што ја измислил оваа педерска тактика

Ова со корнивр мора некако да се среди, мора некој правила да се донесат.
Не смееш бе да туркаш голман у петерец и тоа у гол го туркаш.
Овие ептен беа гнаси и баш ми се напрај ќејф шо вака 0-1 ги тепаа.

Прекупотребни 3 бода без разлика што играта не ни беше којзнае каква . Одиме напред.

Сигурно ќе менуваат правила за ова, посебно што се повеќе екипи почнуваат да ја применуваат оваа “тактика”..

Уфффф јако нервозно на крајот ама сепак 3-те бода ги спакувавме за дома. Повеќето од фудбалерите денеска потфрлија, но ете малце и среќа и спасивме г'з.
Ламенс е зверка голман, од недела во недела е се посигурен и подобар на гол линијата. :):):)
GGMU

Шешко можеше лесно до втор гол, повторно беше на пенал за на прва да ја закачи.
Како и да е, мора Шешко да го става стартер со овие екипи, со Палас следната исто, нека не се заебаваат.

ако пипнеш голман у петерец контра фаул треба да направат да биде !!!

Многу лоша утакмица. Ја извадивме на сув квалитет, Куња-Мбеумо-Шешко. Касемиро очаен, преочаен денес. Знам дека Аморим не им даваше да идат во различни временски зони за време на паузи, ама не знам дали Керик ова го има прекинато. Куња беше во Бразил, Касемиро во Мајами. Половина тим без душа, и тоа после 2 недели одмор. Замисли да мора на 3 дена да играат утакмици.

Амад нереално лош исто. Ламенс е суво злато засега.

Ламенс каква ВДС утакмица изигра! Во таа гужва да одиш на боксување со една рака потребно е да имаш јајца, а имаше неколку такви интервенции. За корнерите мора да се смени некое правило, на ништо не личи ова што го прават некои екипи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom