Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги поддржувате протестите на Ромите низ државава?

• Вкупно гласачи
    100
  • Гласањето е завршено на .
Македонската историја е како жива песок.За жал има многу контрадикторни работи.
Овде многу глупа тема се развива, историјата не е кој кого сака, сите тие личности за кој се дискутира се дел од нашата историја, и пулески, и ванчо и корчагин, па дури и малоумникот зоран заев, секој треба да прикажан според делото кое го направил.

100% сигурно нема да биде, бидејќи 50% од старт ги утна со стратегијата за безбедноста и куќниот притвор, бидејќи веќе е во Шутка ликот, 30 дена таму ќе биде.

За другата половина, мое мислење е дека нема шанси да биде лидер на ДУИ, завршена приказна е тој. Но, сепак, живи били па видели, сè е можно (иако со 0.0000001% веројатност).
Артан Груби доби куќен притвор

@Mud кога им објаснувам, рецитирам дека немаме јавна власт, елемент на секоја држава, нејзина одлика за креирање покорност кај народот, витезите од националниот блок ми се нафрлија ко да сум салата од рендан морков.

Ете им сега држава, беше во бегство, се врати и само поради тоа што умее да избега, треба да е во притвор. Вака само билдаат политички поени на контото на Дуи.

И ако избега нема да има оставки. Кај нас непознат е поимот политичка одговорност.

@Mud кога им објаснувам, рецитирам дека немаме јавна власт, елемент на секоја држава, нејзина одлика за креирање покорност кај народот, витезите од националниот блок ми се нафрлија ко да сум салата од рендан морков.

Ете им сега држава, беше во бегство, се врати и само поради тоа што умее да избега, треба да е во притвор. Вака само билдаат политички поени на контото на Дуи.

И ако избега нема да има оставки. Кај нас непознат е поимот политичка одговорност.

Твоето мислење за Македонија, ко малцинство, е битно ко Парис Хилтон во Шутка.
Причина, пред да ми кемчиш ко бебе, па причината сте самите малцинства и вашето понашање кон Македонија. Да се понашавте патриотски ќе беше битно вашето мислење. Вака понебитно од небитно. Од старт е множено со нула и проскролано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom