Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Се сложвам со тебе, времето ќе кажи.
jas ti garantiram deka platformata prodolzva
a za titulite so vikas duri e vmro na vlast to e
ocekuvano deka ke favorizirat eden klub kako i stalno ama… jas pak ke recam se zavisi od nas oti ako nie ispazarime ko so treba mozat da ni pluknat pod dzam :icon_mrgr:
dosegasnite zasiluvanja so gi dogovorija ne se nisto podobri od ovie sega so gi imat
levar ljevar kako i da e ne e ni problizno do ukrainkata brazileco tankoski so brazilsko prezime samo
ne mi e muabeto da gi analiziram so sakat neka prat samo mi bese muabeto deka nema da se nepobedlivi so se cela pomos od strana
ako ispazarime ko so treba
pak ke recam ke kazi vremeto koj e vo pravo dali jas dali ti
toj so gresi pivo dava oficerski na proslavata :ајнапиво::icon_mrgr:
biva ?

Последно уредено:
jas ti garantiram deka platformata prodolzva
a za titulite so vikas duri e vmro na vlast to e
ocekuvano deka ke favorizirat eden klub kako i stalno ama… jas pak ke recam se zavisi od nas oti ako nie ispazarime ko so treba mozat da ni pluknat pod dzam :icon_mrgr:
dosegasnite zasiluvanja so gi dogovorija ne se nisto podobri od ovie sega so gi imat
levar ljevar kako i da e ne e ni problizno do ukrainkata brazileco tankoski so brazilsko prezime samo
ne mi e muabeto da gi analiziram so sakat neka prat samo mi bese muabeto deka nema da se nepobedlivi so se cela pomos od strana
ako ispazarime ko so treba
pak ke recam ke kazi vremeto koj e vo pravo dali jas dali ti
toj so gresi pivo dava oficerski na proslavata :ајнапиво::icon_mrgr:
biva ?
Јас никогаш не зборам на празно. Ќе покажи времето за то шо го зборам и то шо ви го пишев во групната конверзација.

Неможи приватник да се бори против држава, то се покажа милион пати во разни спортој поготово во региониот на екс-ју државите.

Пак ќе речам, небитни се титулите во овај момент. Битно е да се задржи континуитетот на Пелистер со играње во европа (ЛЕ) и во наредните сезони, за да се задржи интересот на новиот спонзор шо сака да влези како трета страна во приказната за наредна сезона.

Околу платформата... Ќе ти пишам другпат шо се дешава во позадина и какви се игри се дешават од Мај месец минатата година до сега и како газдите ќе останат газди со помал влог од општината. :kafence:

Ама то е за друго место муабет не е за тука.

Јас никогаш не зборам на празно. Ќе покажи времето за то шо го зборам и то шо ви го пишев во групната конверзација.

Неможи приватник да се бори против држава, то се покажа милион пати во разни спортој поготово во региониот на екс-ју државите.

Пак ќе речам, небитни се титулите во овај момент. Битно е да се задржи континуитетот на Пелистер со играње во европа (ЛЕ) и во наредните сезони, за да се задржи интересот на новиот спонзор шо сака да влези како трета страна во приказната за наредна сезона.

Околу платформата... Ќе ти пишам другпат шо се дешава во позадина и какви се игри се дешават од Мај месец минатата година до сега и како газдите ќе останат газди со помал влог од општината. :kafence:

Се надевам дека никој не ти ги чита коментарите и не те сфаќа за озбилни поќе. Мене ми мириса дека некако си инволвиран во ракометот ама некако не успеваш да се вклопиш со сегашната гарнитура и јадиш само лајна се трудиш да пропадни ова.

Ако пропаѓавме како шо збораш немаше ни Граховац да дојди кој не е ни малку ефтин и немаше да има преговори со Ламбросо.

Околу платформата... Ќе ти пишам другпат шо се дешава во позадина и какви се игри се дешават од Мај месец минатата година до сега и како газдите ќе останат газди со помал влог од општината.
Нема врска муабетот, не верувам дека побарале да го сменат уделот на акции. Да сигурно вршат притисок кон општината која треба да изврши притисок кон локалните бизнис моќници да се вклучат во спонзорирање но никогаш не станало збор за намалување на делот од акциите.

Нема врска муабетот, не верувам дека побарале да го сменат уделот на акции. Да сигурно вршат притисок кон општината која треба да изврши притисок кон локалните бизнис моќници да се вклучат во спонзорирање но никогаш не станало збор за намалување на делот од акциите.
Времето ќе покажи дали сум во право или не.
Ќе сватиш самиот шо зборам , ко ќе ја обелоденат новата управувачка структура на клубот (се надевам нема да се чека до јуни).
Дотогаш во интерес на Пелистер и резултатите на клубот ова сезона, ќе се воздржам од понатамошни разговори на ова тема.

Се надевам дека никој не ти ги чита коментарите и не те сфаќа за озбилни поќе. Мене ми мириса дека некако си инволвиран во ракометот ама некако не успеваш да се вклопиш со сегашната гарнитура и јадиш само лајна се трудиш да пропадни ова.

Ако пропаѓавме како шо збораш немаше ни Граховац да дојди кој не е ни малку ефтин и немаше да има преговори со Ламбросо.
Тешко за Лумбросо, пуштен муабет е од романските медиуми (наводно).. Со друг сме во преговори, барем така велат. Преодниот рок е до 28ми, ќе видиме шо ќе е.

Па во таја групната конверзација од 10 информации шо ги пушти, 11 ти беа грешни. Се шо пушти беше инфо за да се напрај некоја нервоза или слично, ништо не погоди. Голман сме немале, кажи еден голман години уназад шо бил подобар од Саид како втор голман?

https://24rakomet.mk/czelosen-raspo...NnedoYujJEIZ7oabDN_aem_zd5wxDNDVE2ISHcIDg04_w
Автоматски споено мислење:

Па во таја групната конверзација од 10 информации шо ги пушти, 11 ти беа грешни. Се шо пушти беше инфо за да се напрај некоја нервоза или слично, ништо не погоди. Голман сме немале, кажи еден голман години уназад шо бил подобар од Саид како втор голман?
Не беа грешни, ќе прајме муабет ко ќе обелоденат детали.

Тунижанецот од Динамо, шо е сега бундес. Тој беше замена на Лесјак и беше класа према овај циркузантот шо скока изводи на голот.

Тунижанецот од Динамо, шо е сега бундес. Тој беше замена на Лесјак и беше класа према овај циркузантот шо скока изводи на голот.
Цело време ќе прајме муабет викаш два месеци? Кога?
Борозан? Напуштат од клубот? Пикер од Исланд?

Збораме за тој шо ко ќе влезеше да брани, цела сала свиреше??? Се гледа дека акаунтот ти е напраен само да пушта муви и да прај нервози во фк и рк.

Последно уредено:
Цело време ќе прајме муабет викаш два месеци? Кога?
Борозан? Напуштат од клубот? Пикер од Исланд?

Збораме за тој шо ко ќе влезеше да брани, цела сала свиреше??? Се гледа дека акаунтот ти е напраен само да пушта муви и да прај нервози во фк и рк.
За Борозан понуда му доставија, Звонко конкретно. Прашај ќе видиш. То шо ги надцакаја, шо имам јас врска, јас не преговарав со него. Преговори и понуда имаше. Прашај некој поупатен во клубот, ќе ти потврди.

Околу пикерот од Исланд... Имаше преговори и сеуште има за наредна сезона. Граховац влезе во 5 до 12 ко му го прекинаја договорот во Вецлар и е само до крај на сезона. Договор за наредна сезона нема, шо значи дека опцијата од Исланд можи да биди за од наредна сезона.

Незнам кој го свиреше голманот, јас можи не сум бил на таков натпревар. Колку шо ме држи памтењето а ме држи добро, сите тука плачеја ко замина и го бараја и летово да го вратат ама високата оштета беше клучна, за да го донесат овај циркузантот од Партизан.

Околу платформата...
Не пропадна во последен момент откако општинарите ги прифатија сулудите барања на Зоран за промена на управувачката структура, бидејќи и ссмите се свесни дека освен него нема кој друг да инвестира во рк. Сега практично пола пола општината ќе инвестира со него според инфирмациите од луѓе шо се во општина. Парите од спонзорите, карти итн си ги вклучва тој во неговиот удел од договорот плус ваучер системот.
Нека го обелоденат, па ќе прајме муабет...

Акаунтот ми е напраен да споделам инфо околу клубот, шо можи го нема по порталите а стигнало до мене од Х причини. Ако на некој му смета то и го сваќа како момент на живот или смрт, тогаш не е мој проблем. Јас не сум официјален портпарол на клубот, па да ми ги мери некој зборојте дали биле точни или не к фирмациите. Споделвам то шо стигс до мене како инфо.
Ако на некој не му се допаѓат моите постој, слободно нека ме блокира или нека ме пријави кај модератор.

Вака од прва, распоредот ни е добар, првата не смеј да се доведи пак да играме егал со Тиквеш, Бутел и остала компанија екипи, Киро на поправен е со 1961 викендов, ако успеј да е непоразен, следната дома со 1961 има да е газ преку гла и со победа комплетно се враќаме во игра за титулата, добро е прво шо играме дома со Охрид, за пред последно коло да има инвазија таму, па на 30.05 после Алкалоид дома, да си продолжиме офицерски :pijanco: :pistoldz: А за ова сценарио е потребен среден бек и Фитиљо да изброј до 5 пред да прај сценарија како некни....

Незнам кој го свиреше голманот, јас можи не сум бил на таков натпревар. Колку шо ме држи памтењето а ме држи добро, сите тука плачеја ко замина и го бараја и летово да го вратат ама високата оштета беше клучна, за да го донесат овај циркузантот од Партизан.
Тој циркузанто шо го викаш да не беше ни вардар ќе го добиевме ни загреб, ни сегед- ама ај ти си знајш. А по тој ти шо плачиш е можи еднинствен послаб голман од Цупара шо се изнашета и назема пари по клубојте(секоја му чест ма неговиот менаџер)

И да шо сакаш лупаш во која стигна тема.

И да шо сакаш лупаш во која стигна тема.
Ни една точна информација нема даено брато, само шпекулации и лешинарски муабети хахахаххахахахахахх

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom