Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Преку ноќ се наполни Скопје од вакви сурати, плус авганистанци, пакистанци, непалци, курди и други орки.
Како што чув ги земал овој од Фабрика Карпош да му работат на зградите. Се врза со вемерото, го ставија главен на РФМ, сега ни ги накалемија и овие од оркиве...

А тоа значи? Дека контото на Мице, исто преку ноќ се наполни и сега е уште подебело од неговиот (непостоечки) врат.

Суданците имаат најголема стапка на бракови помеѓу први и втори братучеди, што да очекуваме од инцести?
Ние како народ сме луди ако примаме дегенерици, нека ги примаат косово и албанија.
То е заради нивната вера во лажниот Мухамед. Сомалијците исто така имаат многу инцест меѓу нив. Ако некогаш биле познати под други имиња како Пунт, и биле познати меѓу Египет и Персија, заради арапската колонија сега се само инцестоиден народ, штетници.

Зошто и двете? Која ти е поентава?

Затоа што двете партии се полни крајно сомнителни ликови кој се кријат бетер од педери пошто се срамат дека се бугари. Ете затоа.

Чистата историја е после крвопролевањата во 20ти век. Ние како народ имаме генетски стар континуитет. Но како од тој миг после бугарската окупација што сме расчистиме со се, ретко кога другпат. Затоа Бугарите сакаат да се срамиме од СФРЈ и не тераат да се оградиме од АСНОМ, и да учиме за ликој ко Тодор Александров. Кај мене ова нема да им помини. Ако Раде Јовчески Корчагин го положил живот за мене - јас тоа нема да му го заборавам ни на овај ни на другиот свет, ако сака не Комунист, од кој сака табор нека е. И ниедна бугарска тактика нема да ме натера да се оградам од свој херој.

Затоа што двете партии се полни крајно сомнителни ликови кој се кријат бетер од педери пошто се срамат дека се бугари. Ете затоа.

Чистата историја е после крвопролевањата во 20ти век. Ние како народ имаме генетски стар континуитет. Но како од тој миг после бугарската окупација што сме расчистиме со се, ретко кога другпат. Затоа Бугарите сакаат да се срамиме од СФРЈ и не тераат да се оградиме од АСНОМ, и да учиме за ликој ко Тодор Александров. Кај мене ова нема да им помини. Ако Раде Јовчески положил живот за мене - јас тоа нема да му го заборавам ако сака не Комунист, од кој сака табор нека е.
Асном е дело на ВМРО
Се согласуваме за Тодор но за него и денес не се учи во училиште, не разбирам која ти е поентата?

Глупости, ВМРО никако неможе да се оддели од Македонците, затоа што го носиме со своите претци исто како и партизаните, јас незнам како ти ги славиш тие што се бореа со знамињата на Гоце и Јане, забораваш дека Македонскиот народ и нација е пред државноста.

Еве јас сум Македонец па курот ми дреми за Вмаро на пример. И сега шо? Сосила да ги славам Тодор Александров ил Ванчо Михајлов? Ни презимињата не им се на ски јеботе.

Јас го славам чистото. Она вистински Македонски. Раде Јовчески Корчагин.

1000062603.jpg

Еве како се положува живот за народ и земја, а не за стан во Софија. Ангел најубав.
Автоматски споено мислење:

Асном е дело на ВМРО

Асном е дело на ликот погоре.

Тоа со ебењето беше шегата. Многу озбилно ми ги читате постовите, не се гледа дека се заебавам, не сме во живо.
Но тој дел од мојот коментар имаше за цел да укаже на тоа - дека овај лик беше најврзан со тие од амбасада. И со нив се згрти нешто. Што? Си знаат само тие. Оттогаш е хајкава што го гонат - ова е реалноста.
Интересно како од милион други причини, ти наведе токму секс афера, затоа и јас се заебавав.

Не мора да се закара со нив, за да биде гонет. Зарем тоа што бил 20+ години на власт, милион скандали и криминали позади нив, не е доволна причина за некој некогаш да го јаде за тоа? Бил на власт, бил недопирлив за закон, им се упикувал и лижел, глумел нивен миленик, но тоа не значи дека навистина бил нивен миленик.

Еве јас сум Македонец па курот ми дреми за Вмаро на пример. И сега шо? Сосила да ги славам Тодор Александров ил Ванчо Михајлов? Ни презимињата не им се на ски јеботе.

Јас го славам чистото. Она вистински Македонски. Раде Јовчески Корчагин.

Прегледај го приврзокот 470536

Еве како се положува живот за народ и земја, а не за стан во Софија. Ангел најубав.
Ни јас не ги славам Тодор и Ванчо, ти мене кажи ми ако си Македонец зошто не ги славиш Гоце, Јане? И зошто не го славиш Ченто? Твојот Лазо во случај Бугарија да не влезеше пред нас во ЕУ ќе беше на буниште на историјата, и кај повеќето на Македонците и е, затоа што тогашната политика на Ченто беше правилна и денес Бугарите немаше да не дупат во здрав мозок, твојот Лазо е главен виновник што не ги заебал бугарите совреме.

Ни јас не ги славам Тодор и Ванчо, ти мене кажи ми ако си Македонец зошто не ги славиш Гоце, Јане? И зошто не го славиш Ченто? Твојот Лазо во случај Бугарија да не влезеше пред нас во ЕУ ќе беше на буниште на историјата, и кај повеќето на Македонците и е, затоа што тогашната политика на Ченто беше правилна и денес Бугарите немаше да не дупат во здрав мозок, твојот Лазо е главен виновник што не ги заебал бугарите совреме.
Мојот Лазо напика многу бугарско на Голи Оток. Ова беше единствен начин за просечниот цигански бугар во тие времиња да влези во реалмот на Илирите и да го види Јадранско море.
За Ченто и ликојте наследници со 20ет стана во Македонија, нема да коментирам многу, од почит дека Прилепчани. Но ликот бил преполн делузии. Македонија ќе бидела Швајцарија ако е надвор од Југославија, така изјави славно (ил неславно)? Еве надвор сме веќе 40ет години, апаш по апаш само е крадена и грабена од нашите партии. Освен снегот на Галичица, Шара, Осогово, Пелистер и Ниџе - мене ништо друго не ме потсеќа на Швајцарија.

Мојот Лазо напика многу бугарско на Голи Оток. Ова беше единствен начин за просечниот цигански бугар во тие времиња да влези во реалмот на Илирите и да го види Јадранско море.
За Ченто и ликојте наследници со 20ет стана во Македонија, нема да коментирам многу, од почит дека Прилепчани. Но ликот бил преполн делузии. Македонија ќе бидела Швајцарија ако е надвор од Југославија, така изјави славно (ил неславно)? Еве надвор сме веќе 40ет години, апаш по апаш само е крадена и грабена од нашите партии. Освен снегот на Галичица, Шара, Осогово, Пелистер и Ниџе - мене ништо друго не ме потсеќа на Швајцарија.
Кој бугар бил пикнат на Голи Оток?
Не ми смета да ти имаш твое мислење но да негираш дека на пример Страшо Пинџур Мирче Ацев и тн се наследници на ВМРО е твоја делузија.

Зарем тоа што бил 20+ години на власт, милион скандали и криминали позади нив, не е доволна причина за некој некогаш да го јаде за тоа?
Во Македонија тоа не е ни одблиску причина за некој да го јаде. Биди реален. Типот се згрти со тие од Кале. Тогаш почна и хајката. А не дека ние решивме по 20+ години да тераме (5 минути) правда.
Автоматски споено мислење:

Кој бугар бил пикнат на Голи Оток?

Не ни дочекавме да ги учиме со имиња, фала Богу. Апаратот работел на најјако уште пред да се прослават.

Ченто има силувано девојка од Бучин за то време. Баба ми кажуваше точно по име од која фамилија, јас заборајв. Плус не го сакале Прилепчани, многу инаечтија бил. Дека се борел за МК се борел, ама дека драпал мадиња драпал.

На Грција и Бугарија и одговара да се заборави на Ченто и нашите политичари да се бламираат со величање на Лазо, но како и порано така и денес Македонскиот народ знае кој бил за Македонија и Македонскиот народ а кој добил бели кечиња на домашна адреса.
302.jpg

Ченто има силувано девојка од Бучин за то време. Баба ми кажуваше точно по име од која фамилија, јас заборајв. Плус не го сакале Прилепчани, многу инаечтија бил. Дека се борел за МК се борел, ама дека драпал мадиња драпал.

Ми врати филм, сум слушнал и јас. Па реално ако го фати таква карма по затвори со години, сигурно не бил сјаен лик. Го има фатено клетвата на некоја.

Бугарско напикал на Голи Оток, бравос секоја чест, Ченто, Брашнаров, Шатев бугари биле, со кој делиме воздух се превртваат в гроб. Слави ги србите, понижувај ги Македонците кои сакале своја држава независна од вештачката масонска творба србославија.
И без ВМРО нема Илинден и нема Македонија, учете српска историја дека ВМРО било бугарско далеку ќе стигните да ви ебам пичката копилска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom