- Член од
- 14 март 2021
- Мислења
- 4.122
- Поени од реакции
- 8.495
Абре кои црнци Црнци луѓе. Кажа премиерот тоа нема да биде, ќе си поддаде оставка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како што ќе решат Мицко и Орце така ќе биде во Метрополата, а богами и низ цела земја. Ти немаш моќ во овие афери. Избрани си се, земјата им е пашалак, така и се понашаат.Суданците имаат најголема стапка на бракови помеѓу први и втори братучеди, што да очекуваме од инцести?
Ние како народ сме луди ако примаме дегенерици, нека ги примаат косово и албанија.
Ќе видиме до кога, ги штити прашањето со бугарија, но после 35 годишно работење против својот народ ќе дојде време за воведување ред. Но за вакви случаи треба уште сега општествен притисок, неможе арапи да шетаат низ Македонија.Како што ќе решат Мицко и Орце така ќе биде во Метрополата, а богами и низ цела земја. Ти немаш моќ во овие афери. Избрани си се, земјата им е пашалак, така и се понашаат.

Нема врска партијата на љубчо со тоа после него, он и како партија тогаш се прикажуваше лажно пред народот што го гласаше, Македонскиот народ и тогаш и денес има негативно мислење за Александров и Михајлов и секогаш ги сметал за изроди, вториот и како влав.Пфф прашањето со Бугарија ги штитело. Партијата им е основана од Љупчо и Доста хаха. А креваат споменици на Тодор Александров.
Оваа партија треба да се укине ко СДСМ. И да останат двете запаметени во историјата, како творители на едни од најлошите времиња за Македонија. Период на многу лош пад. Во апсолутно секое поле. Економија, наталитет, правда и корипција, сето беше дно дна. Освен Музика (90ти до 2010та) и религиското будење на Ортодоксни. Се друго беше дно овие 40ет години.
Реалноста е следна - на кизне кој тоа му имаше згрешено ликов во амбасадата на педофилите над Кале. Затоа го подграбнаа.Груби, довчерашниот премиер во сенка, на топол оброк три пати на ден (што би рекол Ефтов)? Страв му било со албанци да е во ќелија, мажот голем што се силеше дека тој ја води државата?
Ај па и за копитото од Муртино да си исчекаме.
Нема врска партијата на љубчо со тоа после него, он и како партија тогаш се прикажуваше лажно пред народот што го гласаше, Македонскиот народ и тогаш и денес има негативно мислење за Александров и Михајлов и секогаш ги сметал за изроди, вториот и како влав.
Повеќе пати на форумов пишувам дека треба партијата да го укине континуитет на когресите со тн возовновено вмро до крајот, но евентуално може да остане нешто од времето на Тодор поради Мајскиот манифест и чесните кадри околу него, а он како личност е гомно, исто сум кажал дека Ѓорчев не треба да е во сегашното Дпне, он е тој што го стави Тодор во Кисела Вода.
Глупости, ВМРО никако неможе да се оддели од Македонците, затоа што го носиме со своите претци исто како и партизаните, јас незнам како ти ги славиш тие што се бореа со знамињата на Гоце и Јане, забораваш дека Македонскиот народ и нација е пред државноста.Реалноста е следна - на кизне кој тоа му имаше згрешено ликов во амбасадата на педофилите над Кале. Затоа го подграбнаа.
Нели се слушна дека се ебал по хотели со амерички моми од Амбасадата.
Ее Груби груби, ние мариовците велевме, бесен газ, крвав нос.
Автоматски споено мислење:
Партијата треба да се укини, да се пресечи од корен.
Македонецот најмногу крв пролеа во 2ра. Масакри од бугари во секое место. Тоа е историјата на која не бугарите. Туку токму ние мора да се фокусираме. А тие сакаат да се срамиме од СФРЈ и вака или онака им успеа.
Па сега јас како Македонец сум морал да ги учам тоа неидентификуваните, недоносени проноунс нерешени тој/таа/тоа - шо од старото/првото вмаро, па шо од новово од 90ти наваму.
И двете вмара им ги давам на Бугарите со две раце.
Јас ќе учам за Корчагин. За Борка Талески. За Лазо.
Врска нема напишаното со реалноста. Груби се ебел со некоја од амбасада, па сега американците го подграбнале да го апсат и ставаат на црна листа. Таа ебената да не е Ева случајно? Со железни гаќи на неа, па да ѝ е забрането да се ебе!?Реалноста е следна - на кизне кој тоа му имаше згрешено ликов во амбасадата на педофилите над Кале. Затоа го подграбнаа.

Зошто и двете? Која ти е поентава?Реалноста е следна - на кизне кој тоа му имаше згрешено ликов во амбасадата на педофилите над Кале. Затоа го подграбнаа.
Автоматски споено мислење:
Партијата треба да се укини, да се пресечи од корен.
Македонецот најмногу крв пролеа во 2ра. Масакри од бугари во секое место. Тоа е историјата на која не бугарите. Туку токму ние мора да се фокусираме. А тие сакаат да се срамиме од СФРЈ и вака или онака им успеа.
Па сега јас како Македонец сум морал да ги учам тоа неидентификуваните, недоносени проноунс нерешени тој/таа/тоа - шо од старото/првото вмаро, па шо од новово од 90ти наваму.
И двете вмара им ги давам на Бугарите со две раце.
Јас ќе учам за Корчагин. За Борка Талески. За Лазо. И доволно ми е.
Врска нема напишаното со реалноста. Груби се ебел со некоја од амбасада, па сега американците го подграбнале да го апсат и ставаат на црна листа. Таа ебената да не е Ева случајно? Со железни гаќи на неа, па да ѝ е забрането да се ебе!?
Како ви текнуваат вакви глупости. Вас гејовиве само во ебење ви е паметот.![]()
Преку ноќ се наполни Скопје од вакви сурати, плус авганистанци, пакистанци, непалци, курди и други орки.Суданците имаат најголема стапка на бракови помеѓу први и втори братучеди, што да очекуваме од инцести?
Ние како народ сме луди ако примаме дегенерици, нека ги примаат косово и албанија.