Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dobrovecer dobri ljudi.Mozete mi reci koji app da koristim imam Lg smart 4k i dali mozete neku listu mi poslati i objasniti kako da ubacim to sve mene zanimaju Exyu kanali filmovi videoteku neku.Unapred hvala svima i jedan veliki pozdrav.

Dobrovecer dobri ljudi.Mozete mi reci koji app da koristim imam Lg smart 4k i dali mozete neku listu mi poslati i objasniti kako da ubacim to sve mene zanimaju Exyu kanali filmovi videoteku neku.Unapred hvala svima i jedan veliki pozdrav.
Savetujem ti ono što i sam koristim, nabavi Android box (koji možda možeš dobiti i od svog tv-internet provajdera), nakači ga na tvoj kvalitetni smart TV i nema greške.
Naći ćeš mnošto Android IPTV aplikacija na netu gde u app možeš ubaciti strim ili listu strimova.
Do lista sa exyu kanalima, VOD videotekama ćeš lako doći, ovde ili na netu.
A ako ćeš LG Smart TV da koristiš za puštanje strimova/lista onda ti treba app za LG OS koji ga pokreće, jer sigurno nije Android.
To će bolje znati oni koji imaju LG TV.

Savetujem ti ono što i sam koristim, nabavi Android box (koji možda možeš dobiti i od svog tv-internet provajdera), nakači ga na tvoj kvalitetni smart TV i nema greške.
Naći ćeš mnošto Android IPTV aplikacija na netu gde u app možeš ubaciti strim ili listu strimova.
Do lista sa exyu kanalima, VOD videotekama ćeš lako doći, ovde ili na netu.
A ako ćeš LG Smart TV da koristiš za puštanje strimova/lista onda ti treba app za LG OS koji ga pokreće, jer sigurno nije Android.
To će bolje znati oni koji imaju LG TV.
Nasao sam neki iptv smatrters sada mi treba user pass i http neki

ЛГ(webOS) како и Самсунг(Tizen) имаат свои оперативни системи кои не се базирани на Андроид
Поради тоа не можеш да инсталираш андроид апликации на нив. Имаш многу smart tv апликации кои ќе ти завршат работа ама мораш да знаеш дека не поддржуваат MAC листи (барем јас немам сретнато) и се плаќаат (немам сретнато бесплатна)

Јас лично на Самсунг ТВ користам апликација која се вика smartone iptv
Истата чини 2.5€ годишно, до сега 3 години ја користам и никогаш не сум имал проблем.

Има некој некоја листа во M3U со филмови и серии кој имаат превод на српски или било кој разбирлив јазик од регионот?

Za LG ja koristim SMART IPTV placa se 5.5€ neogranicena licenca,dobra je i HOTplayer nesto malo skuplja,Duplecast itd. Uglavnom sve se placaju poslije probnog perioda

Колку треба да си педер па да ставаш вируси во фајлови ?
Ме банираа од далмација групата на телеграм ни крив ни должен поради некој педер што ставил вирус во еден фајал што го отворив и од мојот акаунт се постираат некои безвезе линкови...
Има ли некој тука од таа група да среди да ме одбанираат.
Фала.

Колку треба да си педер па да ставаш вируси во фајлови ?
Ме банираа од далмација групата на телеграм ни крив ни должен поради некој педер што ставил вирус во еден фајал што го отворив и од мојот акаунт се постираат некои безвезе линкови...
Има ли некој тука од таа група да среди да ме одбанираат.
Фала.
Kako se zove grupa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom