Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Мицика „премудро„ не‘ поучи дека просторот не може да остане празен...и ликот реши да го „попуни„ не со Македонци, туку со обоени Азијати.

Дали забележувате многу црнци кај нас? кај МРТВ(Скопје), 9 спрат, има се повеќе хорда од Шри Ланка, Бангладеш, Пакистан, Индија , Судан. Предаваат документи за лична по брза постапка.

Исто така знам во Прилеп, е полн со арапи, имам видено па и слушнато како зборат некој си на арапски. Со долги бради, се мотаат низ градот цело време.
Дојдени се за жените по брза постапка.

Последно уредено:

Медиумите на дпне 15 години свесно пуштаат турски и исламистички серии, пред избори се прават лажни патриоти а ја уништуваат Македонија без престан бетер од лешинарите од сдс, тие "две" партии се една и иста а од дпне поголеми штеточини и уништувачи на Македонија и Македонците не постои

Тоа само покажува кој владее тука. Не смеат (или не се кадарни) ни дворот да си го зачистат без амин од Кале.
Чим за 5 мин ги нашле и уапсиле очигледно е дека се кадарни, другото е проблемот.

Исто и ко со суданците што нападнале дечко у КВ и за саат време ги нашле а копиљаци од племево што праеа фрки по аутобуси уште од груево време сеуште не можат да ги најдат.

IMG_20260222_161124.jpg

@Sussaro кој е оваа ретардава? Знам некој го имаше спомнато тука. Одма повикување на МВР, говор на омраза, victim mentality. Entitled to everything responsible for nothing.

Прегледај го приврзокот 470425

@Sussaro кој е оваа ретардава? Знам некој го имаше спомнато тука. Одма повикување на МВР, говор на омраза, victim mentality. Entitled to everything responsible for nothing.

За разлика од други гомнари инцестоидни како Фуркан на пример, пишува и кога се неговите во прашање, така што заслужил и ваков пост да пише.

Ајде дибеци каурски кажете колку Албанци денес ви честитаа Прочка, а на колку Албанци пред 2 дена вие им честитавте почеток на Бајрам.
Доста бе мухамедин педофилски. Кој нарекуваш "неверник". Сиктер ти и вашиот лажен пророк Мухамед. Нѐ заболи нас за Рамадан. Плус забораваш дека од твојот народ полно има Православни и Римокатолици. Не сте вие косовари, муслимани само центарот. Никој не му гајле за вашата лажна вера, не пак некој да ви честита.

Доста бе мухамедин педофилски. Кој нарекуваш "неверник". Сиктер ти и вашиот лажен пророк Мухамед. Нѐ заболи нас за Рамадан. Плус забораваш дека од твојот народ полно има Православни и Римокатолици. Не сте вие косовари, муслимани само центарот. Никој не му гајле за вашата лажна вера, не пак некој да ви честита.
Македонец е. Плука по нашите што се потепуваат да им "посакаат лесен рамазански пост на сите пријатели од муслиманска веросиповед", а за возврат никој не им честита Прочка и почеток на нашите пости.

А што па да чекам тие да ми честитале почеток на пости?

Старт е на Големиот Пост, Македонци. Држете се до Велигден, тие кој постите. Некој ден со леб, друг со грав, трет со маслинки, умерено, ќе помини.

Автоматски споено мислење:

^ Можеби не е голема колку Сава. Ама ова е НАЈУБАВАТА православна црква изградена на Балканот во поново време. Вау кое познавање на византиската естетика и квалитет на материјали. Каменот е ист како од Камениот Мост. Пропорциите се инспирирани од тие на Канео. Дури и куполите од 'златна' легура имаат патерн на ќерамиди. Кој друг, ако не Македонците. Браво.

Последно уредено:
А сега, малку убави за очи вести. Некој албански портал објавил за некој ритуал во косовско село за време на рамазан. Прочитајте ги коментарите на самите Албанци (со опција превод секако).

Мој личен фаворит:

Shtet satelit i Turqise. Kta ka me i djeg prap serbi. Cdo 30 vjet, i redukton kta turko arabe serbia. Kur shkoi serbi me i djeg ne 95', me vrap nxorren kryeqet nga sirtaret edhe i vendosen tek dera kta, qe mos i vriste serbi.

Или со превод:

Сателитска држава Турција. Србија пак ќе ги гори. На секои 30 години Србија ги намалува овие арапски Турци. Кога Србинот тргнал да ги запали во 95-та, трчале да ги извадат врвовите од фиоките и да ги стават на врата, за Србинот да не ги убие.

Лудница :ROFLMAO:

А сега, малку убави за очи вести. Некој албански портал објавил за некој ритуал во косовско село за време на рамазан. Прочитајте ги коментарите на самите Албанци (со опција превод секако).

Мој личен фаворит:

Shtet satelit i Turqise. Kta ka me i djeg prap serbi. Cdo 30 vjet, i redukton kta turko arabe serbia. Kur shkoi serbi me i djeg ne 95', me vrap nxorren kryeqet nga sirtaret edhe i vendosen tek dera kta, qe mos i vriste serbi.

Или со превод:

Сателитска држава Турција. Србија пак ќе ги гори. На секои 30 години Србија ги намалува овие арапски Турци. Кога Србинот тргнал да ги запали во 95-та, трчале да ги извадат врвовите од фиоките и да ги стават на врата, за Србинот да не ги убие.

Лудница :ROFLMAO:
Овој Тони Ѓони у уста би го бацил колку е у право. Да знае Скендербег какво кавказско племе му го погани името има сите да ги убие.
ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее.png
Автоматски споено мислење:

Подобро не можевме ни ние да го кажеме ова :
рррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom