Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дојдени се за жените по брза постапка.Дали забележувате многу црнци кај нас? кај МРТВ(Скопје), 9 спрат, има се повеќе хорда од Шри Ланка, Бангладеш, Пакистан, Индија , Судан. Предаваат документи за лична по брза постапка.
Исто така знам во Прилеп, е полн со арапи, имам видено па и слушнато како зборат некој си на арапски. Со долги бради, се мотаат низ градот цело време.
Donacii od Turcija:
Kos.Mitrovica
Прегледај го приврзокот 470107
Tirana
Прегледај го приврзокот 470108
Прегледај го приврзокот 470109
Прегледај го приврзокот 470110
Prishtina
Прегледај го приврзокот 470111
Прегледај го приврзокот 470112
Skopje
Прегледај го приврзокот 470113
Чим за 5 мин ги нашле и уапсиле очигледно е дека се кадарни, другото е проблемот.Тоа само покажува кој владее тука. Не смеат (или не се кадарни) ни дворот да си го зачистат без амин од Кале.
Поголеми црнци од црнците.Прегледај го приврзокот 470425
@Sussaro кој е оваа ретардава? Знам некој го имаше спомнато тука. Одма повикување на МВР, говор на омраза, victim mentality. Entitled to everything responsible for nothing.
Прегледај го приврзокот 470425
@Sussaro кој е оваа ретардава? Знам некој го имаше спомнато тука. Одма повикување на МВР, говор на омраза, victim mentality. Entitled to everything responsible for nothing.
Доста бе мухамедин педофилски. Кој нарекуваш "неверник". Сиктер ти и вашиот лажен пророк Мухамед. Нѐ заболи нас за Рамадан. Плус забораваш дека од твојот народ полно има Православни и Римокатолици. Не сте вие косовари, муслимани само центарот. Никој не му гајле за вашата лажна вера, не пак некој да ви честита.Ајде дибеци каурски кажете колку Албанци денес ви честитаа Прочка, а на колку Албанци пред 2 дена вие им честитавте почеток на Бајрам.
Македонец е. Плука по нашите што се потепуваат да им "посакаат лесен рамазански пост на сите пријатели од муслиманска веросиповед", а за возврат никој не им честита Прочка и почеток на нашите пости.Доста бе мухамедин педофилски. Кој нарекуваш "неверник". Сиктер ти и вашиот лажен пророк Мухамед. Нѐ заболи нас за Рамадан. Плус забораваш дека од твојот народ полно има Православни и Римокатолици. Не сте вие косовари, муслимани само центарот. Никој не му гајле за вашата лажна вера, не пак некој да ви честита.

Овој Тони Ѓони у уста би го бацил колку е у право. Да знае Скендербег какво кавказско племе му го погани името има сите да ги убие.А сега, малку убави за очи вести. Некој албански портал објавил за некој ритуал во косовско село за време на рамазан. Прочитајте ги коментарите на самите Албанци (со опција превод секако).
![]()
694 tuh vaatamist · 10 tuh reaktsiooni | Në një fshat rural të Kosovës, një traditë e veçantë gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit po tërheq vëmendjen dhe po prek zemrat e shumë njerëzve në mbarë botën. Fshati ka vetëm një xhami dhe çdo mbrëmje para
Në një fshat rural të Kosovës, një traditë e veçantë gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit po tërheq vëmendjen dhe po prek zemrat e shumë njerëzve në mbarë botën. Fshati ka vetëm një xhami dhe çdo...www.facebook.com
Мој личен фаворит:
Shtet satelit i Turqise. Kta ka me i djeg prap serbi. Cdo 30 vjet, i redukton kta turko arabe serbia. Kur shkoi serbi me i djeg ne 95', me vrap nxorren kryeqet nga sirtaret edhe i vendosen tek dera kta, qe mos i vriste serbi.
Или со превод:
Сателитска држава Турција. Србија пак ќе ги гори. На секои 30 години Србија ги намалува овие арапски Турци. Кога Србинот тргнал да ги запали во 95-та, трчале да ги извадат врвовите од фиоките и да ги стават на врата, за Србинот да не ги убие.
Лудница![]()

sdk.mk