Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги поддржувате протестите на Ромите низ државава?

• Вкупно гласачи
    100
  • Гласањето е завршено на .
Сеа ако за тебе е кринџ за мене не е. Се јача духот на народот кога има такви ствари. Славиме победи и позитивни промени. Само неспособните што не направиле ништо може да не се фалат.
Којзнае колку си се влажнел на она видеото кога собраа комуналки на паркинг пред Борис лелле леле чиниш во поход на Европа тргаме :masa:
Автоматски споено мислење:

Митева му даде прелесни политички поени на Жерновски, политичар чија кариера мораше и требаше да заврши после првиот градоначалнички мандат во општина Центар. Имало гласини во јавноста! Јавноста ниту е заинтересирана и/или запознаена за нивниот правен спор (меѓу Жерновски и Давкова), уште помалку за правниот исход од таа постапка. Сега ќе си тера агенда, а оваа ќе продолжни да тоне со секоја дополнително кажана небулоза по ова прашање.

Уште кога се појави го прашував Инглориус за неа, дали е мажена, ако е мажена, дали е среќно мажена, ништо не ми кажа! Не ми учини, а можеби можев да станам вмровски зет. :(
Мажена и разведена

Последно уредено:

По една дивоградба на секое семејство: Над 473 илјади нелегални објекти биле пријавени во цела држава!​

Катанга, crime does not pay

Митева му даде прелесни политички поени на Жерновски, политичар чија кариера мораше и требаше да заврши после првиот градоначалнички мандат во општина Центар. Имало гласини во јавноста! Јавноста ниту е заинтересирана и/или запознаена за нивниот правен спор (меѓу Жерновски и Давкова), уште помалку за правниот исход од таа постапка. Сега ќе си тера агенда, а оваа ќе продолжни да тоне со секоја дополнително кажана небулоза по ова прашање.

Уште кога се појави го прашував Инглориус за неа, дали е мажена, ако е мажена, дали е среќно мажена, ништо не ми кажа! Не ми учини, а можеби можев да станам вмровски зет. :(
Абе сега, ако тоа те натера да придонесеш за каузата, и да е среќно мажена - работење за идејата си бара жртва!

Ниту ќе им дојде памет на властите ниту ќе преземат нешто или казнат некого. Веќе спомнав кај нас во зграда е слично вака. Корупција до гуша.

Ниту ќе им дојде памет на властите ниту ќе преземат нешто или казнат некого. Веќе спомнав кај нас во зграда е слично вака. Корупција до гуша.

Кога в.д.градоначалникот Венко Крстевски сакаша да ги руши овие пицерии токму поради овие причини, тогаш го правеа што знам.. идиот, егоист, намерно нарушувал углед на власта и што уште не!

На дотичниот лик би му било покорисно ако тие објекти не биле воопшто изградени.

Зашто да ги руши, ако некој веќе ги изградил?

Кој им дал одобрение за градење? Службеници од истата Општина во која Венко бил в.д.?...

„Не„?...

А во времето кога пицериите биле градени „на диво„, градежната инспекција „била на подрум и ништа не го видела„?...

Колкав град е Кочани за да не биде ништо видливо?...

Колкав град е Кочани за да не биде ништо видливо?...
Па, скоро секој со секој е роднина или сват, па сега извлечи заклучок зошто никој ништо не видел/

Не смее ниту една владина гарнитура да прифати членство во еу без право на вето, треба на косоварите да им се покаже местото.
Ремиграција.
Автоматски споено мислење:

Се е исто само уште народно востание, сами се пцујат, сами се бранат.
Домашни бугараши србомани и балисти.
301.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom