Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки едно прашање:
Возам Skoda KODIAQ 2021 и ми светна сијаличката за AdBlue, ми покажува дека имам уште 1200км за возење.
Ме интересира дали да купам туба од било кој бренд или да одам на Окта да си наточам на пумпа?
Zemisi tuba i ke si doturvas.

Фала Богу, арно им текна.

Имам астра К 2017 год караван, пред 1 месец го извадив ДПФ и компјутерски се избришани заедно со ЕГР, на незагреана кола дими црн чад доста кога ке стиснам на гас, а кога ке загрее колата не дими толку многу, ставив и адитив на liqui moly за дизни но исто е, дали има некое решение да не дими или нема ?

Имам астра К 2017 год караван, пред 1 месец го извадив ДПФ и компјутерски се избришани заедно со ЕГР, на незагреана кола дими црн чад доста кога ке стиснам на гас, а кога ке загрее колата не дими толку многу, ставив и адитив на liqui moly за дизни но исто е, дали има некое решение да не дими или нема ?
Losa mapa ili nekoj fajlovi se vrateni. Najverovatno e so dpf remove softverski gasen. Mora softverski da se sredi,imas prebogata smesa i ko ke vlezi vo boost se namalva cadot. Nemas dovolno vozduh a visok gorivo. Smoke limiter se pravi 1:1 za da nema cad. Kade gasnese softverski ?

Losa mapa ili nekoj fajlovi se vrateni. Najverovatno e so dpf remove softverski gasen. Mora softverski da se sredi,imas prebogata smesa i ko ke vlezi vo boost se namalva cadot. Nemas dovolno vozduh a visok gorivo. Smoke limiter se pravi 1:1 za da nema cad. Kade gasnese softverski ?
Vo trubarevo, kaj covek sto ima raboteno vo automakedonija, no on samo go izvadil, a negov drugar go izbrisal softverski, da ne poznavas nekoj sto moze da mi ja sredi ?

Vo trubarevo, kaj covek sto ima raboteno vo automakedonija, no on samo go izvadil, a negov drugar go izbrisal softverski, da ne poznavas nekoj sto moze da mi ja sredi ?
Enko Tunning Skopje najdobri vo cela Mk. Pravat softveri soodvetni za tvoj tip na vozilo i se poevtini od ostanatite "tjuneri" vo mk.

Дечки едно прашање станува збор за пежо 207 внатре има мирис непријатен кој доаѓа од парното, доколку е уклучена климата не мириса, филтрите се нови некој да има искуство?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom