Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 14.150
- Поени од реакции
- 24.004
Дно од лига, дно од игра, дно од акции, чиста нула денес. Една шанса да не се искористи.. и голот нивни чист фаул
Никаков фаул, гол на душа на Мајк, втор натпревар по ред
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дно од лига, дно од игра, дно од акции, чиста нула денес. Една шанса да не се искористи.. и голот нивни чист фаул
Така е, благодарам на забелешката.Се остава место после запирка.
Не ме зезај сега и ти, го јавна му еба мајката и не е фаул.. Мањан требаше да ја избоксува предходно, нема дилема а и тоа со Нико Паз….Никаков фаул, гол на душа на Мајк, втор натпревар по ред
www.instagram.com
![]()
AC Milan on Instagram: "A special gift for a very special guest "
51K likes, 665 comments - acmilan on February 22, 2026: "A special gift for a very special guest ".www.instagram.com
Турете му пепел на Алегри,да се вратиме малку со позитивни вибрации,вечерва на трибините била Megan Thee Stallion и Ибра и подарил дрес од Милан.
Не ме зезај сега и ти, го јавна му еба мајката и не е фаул.. Мањан требаше да ја избоксува предходно, нема дилема а и тоа со Нико Паз….
Абе секогаш ова фудбалериве денес кога ќе им дадеш нов договор ко идиоти почнуваат да играат. Глеј го Салах годинава како игра, а лани убедливо најдобар у цела лига.
Извор Плачковица МК
Де Зерби,Франческо Фариоли или Тиаго Мота место него.
Де Зерби,Франческо Фариоли или Тиаго Мота место него.