Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Дно од лига, дно од игра, дно од акции, чиста нула денес. Една шанса да не се искористи.. и голот нивни чист фаул

Никаков фаул, гол на душа на Мајк, втор натпревар по ред

Се остава место после запирка.
Така е, благодарам на забелешката.
Искрено, бев екстремно изнервиран и фрустриран од ова. Можам да кажа, едвај се воздржав да не избувнам, да не го искршам телевизорот.
Целата ситуација ми предизвика голем стрес, премногу сум фрустриран како Алегри го води Милан.

Никаков фаул, гол на душа на Мајк, втор натпревар по ред
Не ме зезај сега и ти, го јавна му еба мајката и не е фаул.. Мањан требаше да ја избоксува предходно, нема дилема а и тоа со Нико Паз….
Абе секогаш ова фудбалериве денес кога ќе им дадеш нов договор ко идиоти почнуваат да играат. Глеј го Салах годинава како игра, а лани убедливо најдобар у цела лига.

Attachments

• D2925FB8-157F-4EB9-8DB6-6AD492A2B950.jpeg
    D2925FB8-157F-4EB9-8DB6-6AD492A2B950.jpeg
    151,7 KB · Прегледи: 4
Само за нас ова не е фал, за секоја друга екипа немаше да се гледа ни вар. Ова е срам, излегвање од лига уште вечер, нека казнуваат со 4та 5та 7ма лига кур не боли и јавно со докази и соопштение до уефа за каква мафија се работи и да се предизвика меѓународен скандал, па нека истражат и нека го банираат италијанскио фудбал од европа на 100 години, ние сеир ќе си гледаме, ова вака не оди, со години истата приказна.

Турете му пепел на Алегри,да се вратиме малку со позитивни вибрации,вечерва на трибините била Megan Thee Stallion и Ибра и подарил дрес од Милан.

Турете му пепел на Алегри,да се вратиме малку со позитивни вибрации,вечерва на трибините била Megan Thee Stallion и Ибра и подарил дрес од Милан.

Само дечко и да не го носи у Милан
Автоматски споено мислење:

Не ме зезај сега и ти, го јавна му еба мајката и не е фаул.. Мањан требаше да ја избоксува предходно, нема дилема а и тоа со Нико Паз….
Абе секогаш ова фудбалериве денес кога ќе им дадеш нов договор ко идиоти почнуваат да играат. Глеј го Салах годинава како игра, а лани убедливо најдобар у цела лига.

Да рипнеше или да пробаше да рипне Бартесаги, да, иначе не е овој нашиов млитав не но проба да рипне.
Моеше да се свири фаул, али и исто исправно е и да нема фаул, чисто ради млитавоста на Бартесаги.

За мене едино сомнителна ми беше ситуацијата со Лофтус-чик, голманот им исплива у празно и му ја расцвета вилицата, не знам зашто ни не гледаа вар туе за пенал

Не може судијата ти е крив што против парма од можни 6 бода земаш 1. Исто така ова е веќе 5 ако не и шести натпревар што примаме гол пошто Барсетаги имаш очаен осет за простор. Премногу хајп се крена за просечен играч.

Мислам дека и менаџмент е крив што од летоска запна со тоа топ 4, мислиш у премиер лига играме па и тоа е успех.

Алегри ризикува да стане новиот Мурињо, прегазен од модерниот фудбал и да умре како диносаурус.

После вакви изданија време е да смени пристап ако има 2 чисти у главата и он иначе следна сезона не му бега отказ у Октомври. А ќе остане сто посто летоска ако фатиме топ 4.

РЛЧ денес имал успешна операција на фрактурата на вилицата.
Му посакувам брзо и лесно опоравување.

Де Зерби,Франческо Фариоли или Тиаго Мота место него.

Глеј го бе, кења за Алегри го сака Мота ко замена. :pos:
Ти братче ако имаш две чисти у тоа тиквата еве ве

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom