Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Е ај кажи кај Киро кој играч имал од ко е тренер поголем авторитет од него ? Фитиљо има мака со авторитети и зато Германија сегде се мачеше оти кај нив екипата е пред индивидуалецот , не ги интересира дали си најплатен ќе те седнат ќе ти ја дат платата ама кариерата ќе ти ја уништат ако мислиш си поголем од клубот. Фитиљот правилно искористен и посветен на тимот би бил многу покорисен , седни го да не игра сега и да влегва од клупа по 30 минути одма контра ќе саботира , не е благороден играч да дава 100% ако не е прва постава .. Зато во светот се работи и со психолози , ние 30 физиотерапевти имаме сменато ама кој беше во екипата некогаш да работи психолошки. Столе беше темел на Вардар оти не беа кај него важни минутите кој ќе ги помини на терен ама надвор од терен тој беше се .
a koj da ima pogolem avtoritet ? mitev ? ili stojkovic ? lesno e so deca po 14 godini da go vidime vo nekoj po seriozen klub bas bi sakal
za drugoto si gore dolu vo pravo

Од еден небитен меч го убија фејзбуко и атмосферата нека ги блокират коментарите. Има уште да се игра вчера не беше толку лошо колку шо се збора тука и по коментарите, во друг меч нема да промашиме 4 пенали и 2 зицери првите 10 минути.

Штом и зоки го објавил ова е завршена работа со велам инаку арен е овај ? Исто никој не кажавте за пикерот го има некој гледано ќе брка работа кај нас, барем во одбрана од шо гледав статистика е арен ,во напад има слаб просек има пикерот но добро е шо има освежување.
А најмногу ме интересира дали Аљушот си ги бира или други ги носи играчите?

Последно уредено:
Штом и зоки го објавил ова е завршена работа со велам инаку арен е овај ? Исто никој ен кажавте за пикерот го има некој гледано ќе брка работа кај нас барем во избрана од по гледав статистика во напад има слаб просек пикерот но добро е шо има освежување
А најмногу ме интересира дали Аљупот си ги бира или други ги носи играчите
Dobar e, brz, znaj i da podaj i da shutni i bagji e dobar na prodori. Skroz okej poteg ako go donesat, pa i da go zadržat na nekoja godina.
Pikerot e vo dva pravci, voglavno podobar e odbrana nego napad ama vo sporedba so Walid, za nas ke e taman i vo napad

Ovaj izraelecot e so slicni karakteristiki kako Kalajgievski kaj nas, ama nasite talenti se za na klupa, nikako da dobijat sansa.
Alusevski e dobar da isforsira mladi talenti, mozi nekoj ke stigni do prva postava.
Ako mu se pogodi na Kuzmanovski da ja probiva zonata i da go smaluva pritisokot vrz kapitenot ke bidi dobro.
Dobra kombinacija bi bilo i izraelecot so Tajnik
koga ke zaglavime vo bavni napadi, obicno vo vtoro poluvreme.
Ako kapitenot do godina odi vo stranstvo, so Atanasievic, Hagic i Henigman na lev bi bile solidni...

kako e denes ako dobie lajnaloid i nas ne vrakja vo igra za titulata skros taka da nisto ne e izgubeno
И да не победи сме во игра, треба се да победиме и да имаме подобра гол разлика. А ако изгуби денес вардар, имам шанси и си една изгубена да освојме титула ако имаме подобра гол разлика. Ништо не е изгубено, само за 2ката денес да си победи и тиквеш да го победи бутел и да сме мирни дека нема потенцијал да се бори за опстанок пак

И да не победи сме во игра, треба се да победиме и да имаме подобра гол разлика. А ако изгуби денес вардар, имам шанси и си една изгубена да освојме титула ако имаме подобра гол разлика. Ништо не е изгубено, само за 2ката денес да си победи и тиквеш да го победи бутел и да сме мирни дека нема потенцијал да се бори за опстанок пак
ne bidete budali be ushte pratite dvojkata sho praj se otepaja od pari lapanje nashi pari i to za kuro zdravje

Ovaj izraelecot e so slicni karakteristiki kako Kalajgievski kaj nas, ama nasite talenti se za na klupa, nikako da dobijat sansa.
Alusevski e dobar da isforsira mladi talenti, mozi nekoj ke stigni do prva postava.
Ako mu se pogodi na Kuzmanovski da ja probiva zonata i da go smaluva pritisokot vrz kapitenot ke bidi dobro.
Dobra kombinacija bi bilo i izraelecot so Tajnik
koga ke zaglavime vo bavni napadi, obicno vo vtoro poluvreme.
Ako kapitenot do godina odi vo stranstvo, so Atanasievic, Hagic i Henigman na lev bi bile solidni...
E sega I ti ja pretera so sporedbata,izraelecot ima eden kup sezoni pominati vo LS so odlicna tehnika so brza promena na pravec,prodoren dobra asistencija edino sut od daleku poslaba strana I mislam deka ne e nekoj igrac so igra dobra odbrana.

E sega I ti ja pretera so sporedbata,izraelecot ima eden kup sezoni pominati vo LS so odlicna tehnika so brza promena na pravec,prodoren dobra asistencija edino sut od daleku poslaba strana I mislam deka ne e nekoj igrac so igra dobra odbrana.
Abe neka dojdi ednas pa ke go zborame sho kako, da ne ispadni na kraj ne idi pa džabe se objasnuvame

kako e denes ako dobie lajnaloid i nas ne vrakja vo igra za titulata skros taka da nisto ne e izgubeno
Лајналоид го сркна ,ништо од пустите желби.Титулата годинава си идва во Скопје ,платформата ви потонва во ДрагорО.

Лајналоид го сркна ,ништо од пустите желби.Титулата годинава си идва во Скопје ,платформата ви потонва во ДрагорО.
Клубот на селекторот со наши деца го викаш лајнолид, а свршваш на клуб кој е колонија на странци и перална на пари на партијата.
Плус имаш клаено неуба слика за македонеро, да не си албанеро?
Да не се грижиш за платформата, пак ќе ви го свирниме дома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom