- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 4.791
- Поени од реакции
- 12.685
Среќа победа, душа ми излезе од пцуење. И покрај победата, мора да бидеме реални дека ова не е баш добро.Мораше овој никаков Алкалоид да го победиме полесно. Без Серафим ни играа (значи доаѓа кај нас ) со мизерен Митев ,со инвалидот Велковски. Многу рупи имаме во тимот и во играта.Денес буквално сам не извлече словенската машина, неговото височество Јака Малус , иначе ќе отидоа бодовите кои мораше да ги земеме. На крај Митро каква бугарска среќа имаше во претпоследниот гол , а последниот го даде убаво. Митро е идеален да замени некој искусен десен бек , ама да ти биде прва опција од која ќе ти зависи комплетен напад не иде. На онаа контра коа му падна топка од раце и се сопна од неа , ќе го искршев телевизорот. Значи сума сумарум, формата е лоша, доброто е што и покрај тоа земавме доста важни видови , и да се надеваме дека до натпреварите со шурите и рибарите ќе се подобри играта и голманите. Денес Валах имаше неколку што ги викам ја одбрани во право време. Тука и успеавме да направиме разлика. Одбраната треба од почеток на натпревар така да гризе, бидејќи со одбрана и добар голман се добива меч. Исто замерка која ја кажувам после секој меч е тоа дека играме скроз без крила.Па пичка му мајчина ја не сум видел екипа која нема акции и удари од крило цел меч. Тоа не смее да се дешава, посебно со калибар на бек како Хориха , мора да користи и да шири, мада слаб е на асистенција и пасови до крила. Нека баталат Европа , нека се фокусираат на Пелистер и Охрид . Две финалиња за титула.
. Мене и ме усреќи да ти кажам право, нека ви е со среќа Серафим.