Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги поддржувате протестите на Ромите низ државава?

• Вкупно гласачи
    100
  • Гласањето е завршено на .
Сеа ако за тебе е кринџ за мене не е. Се јача духот на народот кога има такви ствари. Славиме победи и позитивни промени. Само неспособните што не направиле ништо може да не се фалат.

Се јача духот на некоја испукана петарда со 8 заба во уста, и мајца од партија од 2006 исперена два пати.

Отчет може да се даде и во некоја емисија на тв, без драма и карневали.

Дојдени се зошто сме трета економија во свет, да поработат малку и да ги повлечат роднините.

p10915_p_v8_am.jpg

Coming to Severdzan, во кината во 2027.

Сеа ако за тебе е кринџ за мене не е. Се јача духот на народот кога има такви ствари. Славиме победи и позитивни промени. Само неспособните што не направиле ништо може да не се фалат.
Позитивни промени нови турци,кумановци и глутници џукели дојдоа во Скопјево јупиииии :D Не знам од што си толку импресиониран јас очекував нешто комплетно различно од владеењето на Орце и на новава влада,а не продолжување на шилегов/данела комбинацијата и сдс лајт власт.
Ширење и крпење улици ако мислиш дека е позитивна промена кога цел нормален свет баталува коли...

Позитивни промени нови турци,кумановци и глутници џукели дојдоа во Скопјево јупиииии :D Не знам од што си толку импресиониран јас очекував нешто комплетно различно од владеењето на Орце и на новава влада,а не продолжување на шилегов/данела комбинацијата и сдс лајт власт.
Ширење и крпење улици ако мислиш дека е позитивна промена кога цел нормален свет баталува коли...

Јас не баталувам коли. Иначе и сдсш ете може да се радуваат. Орце ќе им го гради БРТ кој сеуште мислам дека е глуп проект.

Што разбирате вие копуци? Вака се јача духот на партијата.

Прегледај го приврзокот 470202Прегледај го приврзокот 470203
1771598427170.png

Не ме сфаќај потрешно ама северофирмците од секое племе каруско, шконтарско итн сме лесни да не лажат. Не за џабе не возат 30 години. Накрај сме доведени до ситуација да неможеме да разликуваме ни што е вистина ни што е лага. Жена му тврди од тука ја има купено па сега на кој да веруваш.

Не и личи, исто како што на Проф. Д-р Христијан Мицковски не му личи да носи саат од 600 денари па мора од 60.000 евра.

30 000 евра e ташната или не и личи ? Реши се, не нѝ праи вака. :icon_lol:

Се надевам стварно Орце си ја сака толку сопругата и затоа дава рокови за извинување. Не сакам да помислам дека некогаш ја изневерил. :icon_lol:

Митева му даде прелесни политички поени на Жерновски, политичар чија кариера мораше и требаше да заврши после првиот градоначалнички мандат во општина Центар. Имало гласини во јавноста! Јавноста ниту е заинтересирана и/или запознаена за нивниот правен спор (меѓу Жерновски и Давкова), уште помалку за правниот исход од таа постапка. Сега ќе си тера агенда, а оваа ќе продолжни да тоне со секоја дополнително кажана небулоза по ова прашање.

Уште кога се појави го прашував Инглориус за неа, дали е мажена, ако е мажена, дали е среќно мажена, ништо не ми кажа! Не ми учини, а можеби можев да станам вмровски зет. :(

Уште кога се појави го прашував Инглориус за неа, дали е мажена, ако е мажена, дали е среќно мажена, ништо не ми кажа! Не ми учини, а можеби можев да станам вмровски зет. :(

Еден куп луѓеа можеа да бидат зетови таму, ама ај да не шириме :icon_lol:

Митева му даде прелесни политички поени на Жерновски, политичар чија кариера мораше и требаше да заврши после првиот градоначалнички мандат во општина Центар. Имало гласини во јавноста! Јавноста ниту е заинтересирана и/или запознаена за нивниот правен спор (меѓу Жерновски и Давкова), уште помалку за правниот исход од таа постапка. Сега ќе си тера агенда, а оваа ќе продолжни да тоне со секоја дополнително кажана небулоза по ова прашање.

На такви се станува зет кога шефовите ќе си најдат нешто подобро, или ако треба да му ја чуваш на шефот пред јавност да не биде немажена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom