Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Какво куроболие од страна на Палас во лигава на глупостите. Нерешено со факинг Зрински , али и ја не видов пред тоа дека со Купс и АЕК Ларнаса немаат тепано исто.
Автоматски споено мислење:

Бејн андер 20.5.
Лупаат бетови ко ненормални овер на него Америте. Ќе има Вегас кол.
Bejn poslednite 4 utakmici e vo plus... poslednata utakmica pogodil 8 trojki od 11 obidi... ne bi go igral minus.
Ke gi igram Klivlend da postignat 122.5+ poeni, samo mi treba uste edna utakmica/igrac. Se mislam Kawhi da go igram 27.5+, ili Jokic da napravi triple double

Klivlend 3 cetvrtini si izgazija, vo posledna cetvrtina igraat so komplet treta postava ovie ne mozat obracot da go pogodat... eksik

Denes cel den kanter strajk... 1/4 finale vo kluz napoka... na 500ce vlog..

1.Falcons vs Paravision 2:0 tocen (2 koef)
2.Mouz vs Navi 1 (1.50)
3.Vitality vs Aurora 2:0 tocen (1.65)
4.Furia vs Mongolz 2,5+ mapi (2.10)

Mala analiza...

1. Falkonsi odmaraa 3 dena bidejki imaa 3:0 skor vo razigruvanjeto, a paravision edvaj pominaa so skor 3:2 i toa site natprevari im bea vo 3 mapi, odnosno odigraa 15 mapi vo mnogu kratok period, premoreni se, a i kvalitetot e na stranata na falkonsi kade sto igra nasiot kyxsan koj belezi odlicni rezultati na turnirov...

2. Mouz se pojaki od Navi, bi trebalo da odat vo 3 mapi, zavisi od biranjeto na mapi odnosno od pikovite, ali kvalitetot e na strana na mouz.. ne deka navi ne se kvalitetni ali mouz imaat glava za glava pojaki igraci..

3. Turcite nema sto da baraat protiv najdobriot tim vo svetot, dovolno e da im ja baniraat anubis i nema sto da baraat na drugite mapi.. Na sekoja mapa vitaliti se pojaki i pokvalitetni...

4. Furia na hartija se pojaki od mongolite, furija se 3ti u svet, megjutoa mongolite se konsolidiraa po zaminuvanjeto na svojot najdobar igrac, lani negovata zamena slabo se pokaza i zatoa lani padnaa na rankot, negde okolu top10/15 se vrtea, a poleka se vrakjaat pri vrvot, pocnaa da pobeduvaat top10 ekipi i ne im se davaat.. Tuka mislam deka furia ke pobedi 2:1 ama zatoa tipuvav ke ide ovaa vo 3 mapi, za sekoj slucaj da ne napravat mongolite iznenaduvanje..

Последно уредено:
3/4 fateni... falkonsi sjebaa..

1. Katastrofalni falkonsi, izgubija 2:1... imaa sve vo svoi race, na pikot na paravision na prvata mapa izgubija vo prodolzetci, inaku vodea 10:5 na prvata mapa, i imaa sansa 4 vs 2 i ja izgubija rundata so 2 igraci poise, ne mi se veruvase, tuka da bese 11:5 vekje ke bese gotovo, a taka izgubija pari, nemaa za full buy, i poleka pocnaa rundite da gi gubat i zaminaa vo prodolzenie i ja izgubija mapata 16:14... Vtorata mapa prelesno ja dobija, odnosno svojot pik, a potoa tretata mapa isto taka ja izgubija ama bese tesno, iako tvrdam deka na taa mapa (ancient) se megju najdobrite, sepak izgubija radi glupiranja i vekje sve im trgna nadolu.. Falkonsi se ekipa coukeri, imaat zvezdi ama se poseruvaat nekogas i so poslabi..

2. Mouz pobedi 2:1, rekov deka ke odat vo 3 mapi, prvata mapa povede Navi so 1:0 na svojot pick, megjutoa posle toa sledese potop na vtorata mapa (13:4) i tretata mapa (13:6) i glatko pobedi mouz...

3. Vitaliti pobedi 2:0 lesno, bidejki kako sto kazav, im ja banirase mapata Anubis i nemaa turcite nikakva sansa na Inferno i Overpass..

4. Furia vs Mongolz momentalno ja igraat tretata mapa, rezultatot e 1:1, prvata mapa na svojot pick (mirage) ja zemaa mongolz, a furia si pobedi na svojot pick - dust.2.. Momentalno igraat na nuke pa ke vidime koj ke pobedi..

Како што знам само оваа страна е за онлајн кладење и е тежок ужас.
Мене не ми е јасно зашто е затворено кладењето онлајн во кладилници како на пример Спортлајф. Каде што немаше видеолотарија и тој тип на игри него класична спорцка фудбал кладење...Иначе јасно е дека државна лотарија прави монопол но страната е безобразна и неподнослива. Кога се појави моцарт онлајн (која делеше ваучер 500 денари за тикет, и 100-150 спинови бонанца секој вторник и петок доколку играш слотови) мегавин беше со друга слика доделуваа по 100 спинови за нивните вип поени, цело време имаше некакви бонуси , имаше од лотарија кодови што даваа, моментот кога ги угасија моцарт 2вин и компанија мегавин почна дрско да не дава никакви бонуси а уште повеќе нејќам да коментирам за тоа колку им е лоша страната за кладење............Узас али нека се врати 2вин/моцарт све им е простено :))))))))))))

Znaci ako ima poretardirana ekipa na planetava zemja od ovie Hoffenheim jas eve. Abe a gi igras da tepaat, ne mozat dva pasa da svrzat, a gi igras GG3+ odbranata im se pretvora vo prime ramos, van dijk, cafu i maldini. Koga gi igras da izgubat se pretvaraat vo Barcelona 2010/11 i taka sekoj eban vikend

VO zivo
Paravision vs Mouz 2ka (2,20)

Momentalno vodi Paravision 1:0 vo mapi, pobedija na svojot pick dust.2 so rezultat 13:11, megjutoa slednite 2 mapi se Inferno i Mirage, kade sto ubeden sum deka Mouz glatko ke gi dobijat..

Судијата што денес ќе суди на Реал последен пат кога им судеше им даде 3 црвени картони. Од вчера е под страшен медиумски притисок, зад затворени врати којзнае шо се дешава.

Ако најдете некаде опција уплатете нешто ситно дека ќе им свирнат денес минимум 2 пенали, ако има таква опција сигурно е солиден коефициент.

Судијата што денес ќе суди на Реал последен пат кога им судеше им даде 3 црвени картони. Од вчера е под страшен медиумски притисок, зад затворени врати којзнае шо се дешава.

Ако најдете некаде опција уплатете нешто ситно дека ќе им свирнат денес минимум 2 пенали, ако има таква опција сигурно е солиден коефициент.

Да не мислеше за Осасуна?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom