Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако постот беше само телесен тогаш и кравите ќе беа свети - Свети Пајсиј СветогорецДенеска на работа немаше 1 муслиман.
Еден.
Значи ако им е тешко физички при пост, не треба да постиш. А не, нема да идам на работа пошо неам енергија. На шо личи бе тоа.
Ако не ти прија, нема да постиш.
Енде.
И ние така ако почнеме, побрзо ќе пропаднеме него планираното.
Ако постот беше само телесен тогаш и кравите ќе беа свети - Свети Пајсиј Светогорец
То на мухамеднацитен не можиш да им го објасниш на добар начин само како Сам Шамун, агресивно и да ја знаеш библијата и куранот. Треба да имаш дарба.
Тие постат телесено, демек се молат, со газојте во вис, нозете соблечени му смрдат. Битно не јадат свинско, а педолфијата и многу жени е во ред. Дури и lady boys е дозволено.
Стара е, верувам ја знаете. Вчера пак ми искочив. Се изгазив од смеење.Абе 10 на 1 секој е јак , ај нека иде да се тепа и курчи кога се сами. Јаки се прават само во група инаку и од жени бегаат .Jas koga ucev sredno, makedoncite od hemisko bea mnogu srekni i se falea deka bosancite im se grb, ako se znaes so niv, ke bides glaven vo skolo.
Ova bese pred 20 godini, uste togas bevme cvetan4e generacii, sega mozam da zamislam sto se desava, tost na odmor na tacna im nosat.
Па шо не одат и нашите во чопор?Кога ќе ја научиме лекцијата?Или сме поделени на сите основи?Абе 10 на 1 секој е јак , ај нека иде да се тепа и курчи кога се сами. Јаки се прават само во група инаку и од жени бегаат .
Веројатно не знаат дека мустрата на нивните храмови е Светата Мудрост во Константинопол? И дека куполите на нејзиниот врв формираат крст кога се гледани од небо? Евидентно и на оваа слика кај оваа невкусна копија.
Кои дибеци. Ова личи ко Исус да го слават.
Копии прават на според првите конвертирани византиски цркви.Веројатно не знаат дека мустрата на нивните храмови е Светата Мудрост во Константинопол? И дека куполите на нејзиниот врв формираат крст кога се гледани од небо? Евидентно и на оваа слика кај оваа невкусна копија.
Кои дибеци. Ова личи ко Исус да го слават.

Тоа само покажува кој владее тука. Не смеат (или не се кадарни) ни дворот да си го зачистат без амин од Кале.А посебно е „интересно„ тоа што ВМР превзело акција дури (!) откако „големата ембаси„ и FBI им укажале на „мудреците„ (од ВМР) за опасноста од ликот кон се заканувал...
ИмпресиониСан сум....