Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 13.191
- Поени од реакции
- 42.988
celo razmrsulaeno, rasplaceno, istrevozeno ne znam kaj teram.
Је Влатко бре значи од мало си вакво.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
celo razmrsulaeno, rasplaceno, istrevozeno ne znam kaj teram.

Да беше прашањето кога сте биле НАЈ НЕ САКАНА, без размислување ќе одговорев од кога се регистрирав на форумов.
Инаку, секој ден се чувствувам сакана, нај сакана.....а се топам цела кога децата ќе ме гушнат и ми кажат - Мајче моја!!!
Сите ние.Је Влатко бре значи од мало си вакво.![]()

Тогаш многу те сакав, па почна да ме цитираш со глупости и престанав да те сакам! Сега ако престанеш да ме цитираш со глупости, пак ќе почнам многу да те сакам! Ветувам!Да беше прашањето кога сте биле НАЈ НЕ САКАНА, без размислување ќе одговорев од кога се регистрирав на форумов.
Фритезис, џабе се вртиш околу мене, неш јебат!Плус то тебе ретко кога сум стегнал срце. Вие тоа со Дамби таа работа.
Тогаш многу те сакав, па почна да ме цитираш со глупости и престанав да те сакам! Сега ако престанеш да ме цитираш со глупости, пак ќе почнам многу да те сакам! Ветувам!
Не ми ја уништувај дипломатијата! Виде, не ме цитираше! Значи сака да ја сакам!Неш јебат.
Barem uste kosa imamЈе Влатко бре значи од мало си вакво.![]()

Сакам да учествувам во тројката и јас. Како медијатор, секако.Не ми ја уништувај дипломатијата! Виде, не ме цитираше! Значи сака да ја сакам!

Фритезис, џабе се вртиш околу мене, неш јебат!
Дел Бој е Џејсон Стејтам. ХехеBarem uste kosa imam![]()
Тоа ќе ги прашаш бугарофилитеa кога сте се чувствувале најскапано?
Vo pogresniot tim bara. Ocigledno ne mu se godat zenite. Mozi vreme e da proba so drugiot pol, da vidi tamu kako ke mu odi, a ti tuka mozis mnogu da mu pomozis. Baska i blisku steДел Бој е Џејсон Стејтам. Хехе
Само за да најде својата Роузи, прво треба да прекини да бара меѓу курвите. Јер таквите ко Роузи не се кријат меѓу курвите.

Vo pogresniot tim bara. Ocigledno ne mu se godat zenite. Mozi vreme e da proba so drugiot pol, da vidi tamu kako ke mu odi, a ti tuka mozis mnogu da mu pomozis. Baska i blisku ste
@Del Boy