Кога сте се чувствувале најсакано?

Да беше прашањето кога сте биле НАЈ НЕ САКАНА, без размислување ќе одговорев од кога се регистрирав на форумов.

Инаку, секој ден се чувствувам сакана, нај сакана.....а се топам цела кога децата ќе ме гушнат и ми кажат - Мајче моја!!!

Топла ако им обрнуваш внимание да те чинат несреќна, тогаш тури му кур на форумот. Јас се најавувам пошто ми се интересни и не земам ни грам од напишаното за озбилно.

Хауевер, еден батка во ДМс ми помогна многу да надминам тежок проблем за мене. И реално да не беше форумов такво дно, какво што е, би го запознал и во живо. Би те запознал и тебе, ако не ме линчуваш дека педер.
Автоматски споено мислење:

Је Влатко бре значи од мало си вакво.:D
Сите ние. :cool:

Да беше прашањето кога сте биле НАЈ НЕ САКАНА, без размислување ќе одговорев од кога се регистрирав на форумов.
Тогаш многу те сакав, па почна да ме цитираш со глупости и престанав да те сакам! Сега ако престанеш да ме цитираш со глупости, пак ќе почнам многу да те сакам! Ветувам!
Плус то тебе ретко кога сум стегнал срце. Вие тоа со Дамби таа работа.
Фритезис, џабе се вртиш околу мене, неш јебат!

Тогаш многу те сакав, па почна да ме цитираш со глупости и престанав да те сакам! Сега ако престанеш да ме цитираш со глупости, пак ќе почнам многу да те сакам! Ветувам!

Неш јебат.

многу ја мразам форава, ама како легнува - како Thats what she said на Мајкл Скот.

Не ми ја уништувај дипломатијата! Виде, не ме цитираше! Значи сака да ја сакам!
Сакам да учествувам во тројката и јас. Како медијатор, секако. :sneaky:

Никогаш не ми фалело љубов од моите најблиски, може и здраво за готово сум си го земал тоа.....може и ја сум таков, луѓето ме сакаат. Нема профил на личности на планетава со какви не сум бил у контакт, ретко да ме мразат. Има елементи и на наметнување тука....мање више небитно.
Дали ме сакале у минатото и не ми е битно затоа што у овој момент се осеќам најсакано у мојов живот. Или ќе трае тоа до крај или никогаш нема да се повтори.
Така да.....на прашањето кога сум се чувствувал најсакано, одговорот е сега...у овој момент.

Barem uste kosa imam :свиркам:
Дел Бој е Џејсон Стејтам. Хехе
Само за да најде својата Роузи, прво треба да прекини да бара меѓу курвите. Јер таквите ко Роузи не се кријат меѓу курвите.

Дел Бој е Џејсон Стејтам. Хехе
Само за да најде својата Роузи, прво треба да прекини да бара меѓу курвите. Јер таквите ко Роузи не се кријат меѓу курвите.
Vo pogresniot tim bara. Ocigledno ne mu se godat zenite. Mozi vreme e da proba so drugiot pol, da vidi tamu kako ke mu odi, a ti tuka mozis mnogu da mu pomozis. Baska i blisku ste :свиркам:
@Del Boy

Vo pogresniot tim bara. Ocigledno ne mu se godat zenite. Mozi vreme e da proba so drugiot pol, da vidi tamu kako ke mu odi, a ti tuka mozis mnogu da mu pomozis. Baska i blisku ste :свиркам:
@Del Boy

Омг Владо со сите ми среди дејт, ме промажи. Со Ска, со Дамби, со Дел Бој. Уште со Вардарски и со тебе фали дејт. Не за џабе битолчани важат за најголеми стројници во Прилеп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom