Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Аууу каков срамен фаул во напад свиреше за овој Дејвис. :eek:

Судииве порано свиреа младински лиги, ги знам, али ова што го прават е срамота.
Автоматски споено мислење:

Еј, не ми е целта да провоцирам, ама Стајиќ е општо познат во кошаркарските води како тежок местач, заедно со Караџовски, а мислам дека и овој Маријан Илиевски помошниот тренер не е нешто поарен. Оние чекори при крајот на 4та при влез на двочекор, искусен кошаркар не ги прави. Па бара фаул нешто глуми. Секој што тренирал кошарка знае што зборам, само од себе ти доаѓа да креваш рака и да идеш на кош. Мене ми беше ептен чуден крајов.

Последно уредено:
Ајде в година МОРА, 100% земаме титула барем една... 5та година истиот муабет, дајте му уште 5 години на селекторот уствари сега веќе екс спортски да биди и уште некој играч и тренер анонимен и таман ќе биди. 1/4 финале во куп кошарка...Одамна велам дека парите фрлени го кошарка БЕЗ НИТУ ЕДЕН БИТОЛСКИ КОШАРКАР ГО ИСТОРИЈАТА на битолската кошарка се џабе фрлени пари, ама уште некој месец. Иначе се знај судиите исто како и во ракометот па и го фудбалот, тие решаваат.

Ајде в година МОРА, 100% земаме титула барем една... 5та година истиот муабет, дајте му уште 5 години на селекторот уствари сега веќе екс спортски да биди и уште некој играч и тренер анонимен и таман ќе биди. 1/4 финале во куп кошарка...Одамна велам дека парите фрлени го кошарка БЕЗ НИТУ ЕДЕН БИТОЛСКИ КОШАРКАР ГО ИСТОРИЈАТА на битолската кошарка се џабе фрлени пари, ама уште некој месец. Иначе се знај судиите исто како и во ракометот па и го фудбалот, тие решаваат.
Декси како без ниту еден битолски кошаркар? А Бељата што ви седи на клупа веќе 6та сезона? :D

Декси како без ниту еден битолски кошаркар? А Бељата што ви седи на клупа веќе 6та сезона? :D
Единствен и за жал ич не игра, а воопшто не мислам дека е полош од еден тон играчи шо се свртиле, играле а не биле ништо посебно.

Џенкинс ептен слабо ви се покажа, го немаше никаде цел натпревар а се очекуваше како добро засилување. Стајиќ и Дејвис чисти кораци правеа, 2 контри фрлате топка у публика и зицери промашени на крај. Се сложувам дека имаше малку подгурнување кај нас ама ова не е ништо од тоа колку само се судело против нас у финалињата против Мзт. Малешевиќ одличен играч искусен и се покажа вчера како поединец за разлика од другите. Луковиќ од кај наша страна ви залепи 5 банани и 20 поени, растур направи во одбрана и напад, Николиќ и Ѓуроски со тројки и мислам дека заслуживме да победиме, многу повеќе грешки вие имавте да речам аматерски за разлика од нас. 2 топки у аут, чекори, фаулови у напад, се се тоа наплати.

Џенкинс ептен слабо ви се покажа, го немаше никаде цел натпревар а се очекуваше како добро засилување. Стајиќ и Дејвис чисти кораци правеа, 2 контри фрлате топка у публика и зицери промашени на крај. Се сложувам дека имаше малку подгурнување кај нас ама ова не е ништо од тоа колку само се судело против нас у финалињата против Мзт. Малешевиќ одличен играч искусен и се покажа вчера како поединец за разлика од другите. Луковиќ од кај наша страна ви залепи 5 банани и 20 поени, растур направи во одбрана и напад, Николиќ и Ѓуроски со тројки и мислам дека заслуживме да победиме, многу повеќе грешки вие имавте да речам аматерски за разлика од нас. 2 топки у аут, чекори, фаулови у напад, се се тоа наплати.
neka gi stegnat patikite i igracite i trenerite i takaa narecenata navivacka grupa za vo bitola ;)
sportski pozdrav

Грешка шо се вратија на терен па и тие се соучесници во сценариото ! Иако уште ко му ја дадоја организацијата на купот се беше јасно само не знам нашите дали се будали или се прават будали

Много рипате за како сељачки менталитет што га носите, напаѓате деца. Сиктер и ќутавела
mrsh be cetnik
seljacki mentalitet a ? slugi skopski smisli nesto novo to seljacki slusnato ni e od skopjanite od debar
seljacki mentalitet a ? ni ua ne vi vikna nekoj vo bt ko dojdovte ko cvicevte po viber dali e bezbedno da dojdime bt
vie klosarcina so mentalitet imate ? vcera nikakva reakcija da pomozite da vlezat v sala pa uste i bitolske picke duri apsat clen mrsh
potonete vo zimski son pak samo podolgo ovaj pat

Последно уредено:
mrsh be cetnik
seljacki mentalitet a ? slugi skopski smisli nesto novo to seljacki slusnato ni e od skopjanite od debar
seljacki mentalitet a ? ni ua ne vi vikna nekoj vo bt ko dojdovte ko cvicevte po viber dali e bezbedno da dojdime bt
vie klosarcina so mentalitet imate ? vcera nikakva reakcija da pomozite da vlezat v sala pa uste i bitolske picke duri apsat clen mrsh
Бати да нападнасте трибину, фер све океј. Неутралну публику нападате.

Не знам како оечкуете саработку и помош после тој.

А за сељачки менталитет, ако ви доваѓа епитет од повише стране можда е време и едну ретроспективу да направите, терапија е на нашу сметку.

Бати да нападнасте трибину, фер све океј. Неутралну публику нападате.

Не знам како оечкуете саработку и помош после тој.

А за сељачки менталитет, ако ви доваѓа епитет од повише стране можда е време и едну ретроспективу да направите, терапија е на нашу сметку.
more konj eden
koja e ta obicna publika ne te razbiram so sakas da kazis
za da napadnime grupa treba da ima grupa
soopstenie ve teraja da pisite deka se ogradvate od samite vas so majci po mitinzi izlegvate i mentalitet seljacki ke kazvas ti cetnik eden
potonete si vo zimski son bati pak samo ovaj pat ic ne se vrakjte i onaka nebitni ste
ne me citiraj poke ne ti vrakam tema za kk pelister e ova ne za izgubeni so mislat deka navivaci se
a za drugoto se vo svoe vreme
a do togas odi kaj bati maksko i drugarcinata skopski malce:pusigo:

mrsh be cetnik
Ovie znajs drug pat ke vlezat v sala vo Bitola?
Koga ke si go vidam tilot.Pracek pred sala pa neka vlezat.

more konj eden
koja e ta obicna publika ne te razbiram so sakas da kazis
za da napadnime grupa treba da ima grupa
soopstenie ve teraja da pisite deka se ogradvate od samite vas so majci po mitinzi izlegvate i mentalitet seljacki ke kazvas ti cetnik eden
potonete si vo zimski son bati pak samo ovaj pat ic ne se vrakjte i onaka nebitni ste
ne me citiraj poke ne ti vrakam tema za kk pelister e ova ne za izgubeni so mislat deka navivaci se
a za drugoto se vo svoe vreme
a do togas odi kaj bati maksko i drugarcinata skopski malce:pusigo:
Хахаха уозбиљи се баце а
Док не ви га купи клуб Еурофарм, немаше ве тук и тамо дерби у фудбал и у ракомет.

Кошарку фенерџие на лигу бесте и не постоесте на мапу док се ми мавасмо сс Фемили и ЦПБ по Охрид, гостуесмо редовно куде ваши браќа у Кавадарци вас ве немаше, затој не мрси много много.

А за ваш нарав еве ви доказ, и после овој слободно можеш да не ме цитираш, и не треба.

Attachments

• Screenshot_20260216_002714_Facebook.jpg
    Screenshot_20260216_002714_Facebook.jpg
    283,1 KB · Прегледи: 37
Хахаха уозбиљи се баце а
Док не ви га купи клуб Еурофарм, немаше ве тук и тамо дерби у фудбал и у ракомет.

Кошарку фенерџие на лигу бесте и не постоесте на мапу док се ми мавасмо сс Фемили и ЦПБ по Охрид, гостуесмо редовно куде ваши браќа у Кавадарци вас ве немаше, затој не мрси много много.

А за ваш нарав еве ви доказ, и после овој слободно можеш да не ме цитираш, и не треба.
Ovaj tim na Kumanovo e nov,kolku so znam klubot za koj vie navivate toni vo dolgoj I kuznaj dali postoi.Da ne vi tekni od utre da navivate za Baskimi?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom