Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Мзт е прејак немам очекувања никакви само да уживам у атмосферу па што биде нека биде.
Да има још 5000 карте ќе де продадесва
Прејаки бесва и Пелистер и Тфт... чуда се дешавав

Урош и Радука дабл дабл, Николиќ и Ѓуроски сс тројке, Стевановиќ и Митевски сс улази и падав мзт

Да, интересно е сга што се распродадев карте за 1 сат и ми што ги гледамо све утакмице изостанемо. Такој е увек било против МЗТ у финале.. Не е лошо да дојдев толко и против Ангели или Феникс. Факт е дека и 3000 капацитет е малко али тој е што е.

Да, интересно е сга што се распродадев карте за 1 сат и ми што ги гледамо све утакмице изостанемо. Такој е увек било против МЗТ у финале.. Не е лошо да дојдев толко и против Ангели или Феникс. Факт е дека и 3000 капацитет е малко али тој е што е.
За Ангели едвај 100

Против Чаир и Работнички куде су сви тија... среќа па ја купи карте још у вторник за финале.
Пробај преко врске улегни или некако на финту, много такој улазав и што немав врске.
Автоматски споено мислење:

За Ангели едвај 100

Против Ангели забрану имасмо за публику

Против Чаир и Работнички куде су сви тија... среќа па ја купи карте још у вторник за финале.
Пробај преко врске улегни или некако на финту, много такој улазав и што немав врске.
Автоматски споено мислење:

Против Ангели забрану имасмо за публику
Нека проба да влези со Црни од МРК :)

Ќе почекамо још неко време за трофеј... Бар до пензију на браќа Стојановски.

Чиста победа за Мзт како суза, док су близнаци у Мзт никој неѓа да види титулу у Македонију.

И вас не ве сфаќам зашто не де купите сезонски или чланску за целу сезону за дома ако идете нон стоп, плус карте на мктикетс су пуштени од петак.

Около утакмицу нема што МЗТ прејак уби не у поим не ни можеше атмосфера да се направи за да може да паднев. Дефинитивно најслабо навивање овј викенд и општо атмосфера ама резултат не уби да беше испод 10 ќе беше друго.

Толко од тој дека ни га местив куп ама наши бесва мртви од две тешки утакмице.
Мзт е прејак за лигу дури не е ни добро за кошарку а надвор од туј и они ништо не може да направив

Момци секоја чест на љубовта и посветеноста кон клубот и градот. Бев денес у сала и коп на ФА, после долго време, и ми се врати времето од финалето на куп у Борис, и уште тогаш коментираме дека ако од некој изгуби мој МЗТ најмалку ќе ми е криво од Куманово ( башка и жена ми е кумановка па ваљда имам блага криза на идентитет ;). Денес разликата и квалитет беше 10:1 и немаше никаков драж резултатот ама барем малку се осети стариот добар адреналин на гостување и сала кај што сите се против тебе.

И вас не ве сфаќам зашто не де купите сезонски или чланску за целу сезону за дома ако идете нон стоп, плус карте на мктикетс су пуштени од петак.
Океј, тој е моја кривица, не се жалеше за тоја, само како пример даде. Друго беше муабет ако не ме сфати :D

Момци секоја чест на љубовта и посветеноста кон клубот и градот. Бев денес у сала и коп на ФА, после долго време, и ми се врати времето од финалето на куп у Борис, и уште тогаш коментираме дека ако од некој изгуби мој МЗТ најмалку ќе ми е криво од Куманово ( башка и жена ми е кумановка па ваљда имам блага криза на идентитет ;). Денес разликата и квалитет беше 10:1 и немаше никаков драж резултатот ама барем малку се осети стариот добар адреналин на гостување и сала кај што сите се против тебе.
Празник на кошарку, 3 реда позади клупе се стоеше, људи висесва од сви стране, и поштовање што не се исценира некаква глупост зашто ќе беше стампедо.

Свак свој филм, мајке шајке стандард како и увек. Да га немаше тој ќе беше загрижен.

Све на све преслаби смо овуј сезону, финале куп и топ3 лига е успех за нас у овј момент.

Здравје ќе чекамо некои добри времиња за да ви га земемо скалп. А печени сте не дека не, одамна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom