- Член од
- 11 август 2013
- Мислења
- 619
- Поени од реакции
- 436
Прејаки бесва и Пелистер и Тфт... чуда се дешававМзт е прејак немам очекувања никакви само да уживам у атмосферу па што биде нека биде.
Да има још 5000 карте ќе де продадесва
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прејаки бесва и Пелистер и Тфт... чуда се дешававМзт е прејак немам очекувања никакви само да уживам у атмосферу па што биде нека биде.
Да има још 5000 карте ќе де продадесва
За Ангели едвај 100Да, интересно е сга што се распродадев карте за 1 сат и ми што ги гледамо све утакмице изостанемо. Такој е увек било против МЗТ у финале.. Не е лошо да дојдев толко и против Ангели или Феникс. Факт е дека и 3000 капацитет е малко али тој е што е.
Да, интересно е сга што се распродадев карте за 1 сат и ми што ги гледамо све утакмице изостанемо. Такој е увек било против МЗТ у финале.. Не е лошо да дојдев толко и против Ангели или Феникс. Факт е дека и 3000 капацитет е малко али тој е што е.
За Ангели едвај 100
Нека проба да влези со Црни од МРКПротив Чаир и Работнички куде су сви тија... среќа па ја купи карте још у вторник за финале.
Пробај преко врске улегни или некако на финту, много такој улазав и што немав врске.
Автоматски споено мислење:
Против Ангели забрану имасмо за публику

И вас не ве сфаќам зашто не де купите сезонски или чланску за целу сезону за дома ако идете нон стоп, плус карте на мктикетс су пуштени од петак.Да, интересно е сга што се распродадев карте за 1 сат и ми што ги гледамо све утакмице изостанемо. Такој е увек било против МЗТ у финале.. Не е лошо да дојдев толко и против Ангели или Феникс. Факт е дека и 3000 капацитет е малко али тој е што е.
. Денес разликата и квалитет беше 10:1 и немаше никаков драж резултатот ама барем малку се осети стариот добар адреналин на гостување и сала кај што сите се против тебе.Океј, тој е моја кривица, не се жалеше за тоја, само како пример даде. Друго беше муабет ако не ме сфатиИ вас не ве сфаќам зашто не де купите сезонски или чланску за целу сезону за дома ако идете нон стоп, плус карте на мктикетс су пуштени од петак.

Празник на кошарку, 3 реда позади клупе се стоеше, људи висесва од сви стране, и поштовање што не се исценира некаква глупост зашто ќе беше стампедо.Момци секоја чест на љубовта и посветеноста кон клубот и градот. Бев денес у сала и коп на ФА, после долго време, и ми се врати времето од финалето на куп у Борис, и уште тогаш коментираме дека ако од некој изгуби мој МЗТ најмалку ќе ми е криво од Куманово ( башка и жена ми е кумановка па ваљда имам блага криза на идентитет. Денес разликата и квалитет беше 10:1 и немаше никаков драж резултатот ама барем малку се осети стариот добар адреналин на гостување и сала кај што сите се против тебе.