Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може нејќам подрум, а инаку во имотен лист ќе му пишува станбена површина 47 кв, не 54. Вака само се прават на Тошо.A so vi menja ustvari? Mozhe da pise 43kv i 2500 evra i use 10k evra za podrum.
Celosnata suma e taa, ti se svigja ili ne e. Kako saka mozhe da go formulira.
Најди ми го овој стан по таа цена да го купам одма , плус и ќе те честам и тебе едно станче..Ne batka. Vo cel svet stan e stan a ne i podrumot.
Podobro da pishel na raspolaganje i 95647546788 m3 vozduh koj pola godina e odlicen za respiratorni problemi i prichina povejche za redovno bolovanje.
Go gledam oglasov. Vo centar na Wien 46m2 + 12m2 vizba i parking vo vo dvrot za 56000€. I ce go izdavas za 1000€ mesechno.
A ne ova dupkava.
Прегледај го приврзокот 469627
Ete ti oglas i odi kupuvajНајди ми го овој стан по таа цена да го купам одма , плус и ќе те честам и тебе едно станче..
Од вакви наивковци цените ќе идат и по 10к од квадрат...со се подрумEte ti oglas i odi kupuvaj
Sakam da kazham toa e ponudata, sto e bitno kako go izracunal ili napisal. Toa ti e stanot, ima terasa i podrum dole. Cenata e 97k. Ako nejkes, ima drugi oglasi.Може нејќам подрум, а инаку во имотен лист ќе му пишува станбена површина 47 кв, не 54. Вака само се прават на Тошо.
Тераса...Јас сеуште не сватив што е тоа лоѓија! Може да ми објасни некој?
Со другиве згради се покажаа добри. Фирмата е релативно нова, ама не сум видел поплаки од нивната работа.Imate li nekoi informacii za ZSF i konkretno Rubik Tower? Kvalitet na gradba, materijali itn.
гледав на вести некои данци купувале станови, сакале 1000 стана да купат, нови станови по згради кои се сеуште неизградени.
Добри се на ЗСФ зградите. Стандардно, звучна изолација со околните станови е горе-доле проблем со сите нови згради во Скопје. Другото е солидно.Imate li nekoi informacii za ZSF i konkretno Rubik Tower? Kvalitet na gradba, materijali itn.