DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Ја гледам, и гледам дека одма ја тргна. На вакво дерби да дајш втор жолт во ваква ситуација, свака част.Па раката на Калулу ја гледаш или?
Бастиони уште не паднат рипна црвен да бара.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја гледам, и гледам дека одма ја тргна. На вакво дерби да дајш втор жолт во ваква ситуација, свака част.Па раката на Калулу ја гледаш или?
Кој кого го насанка? Калулу е глупиот или судијата? Калулу не го ни допре и доби црвен картон. Чудна перцепција имате како фанови што плачат на секоја судиска грешкаГо насанка како мало дете. На овој Калулу не му е прв пат да праи глупости против Интер, и во Милан кога беше имаше бламаторски партии.
I sto so videovo eve, stai go i na treta tema eve, moze togas tek nema da vidime deka ovoj go faka so raka pri kontra, sto spored sekoj mozen kriterium na sudiite e zut, kakov sto dobi i Bastoni na sam start, pri situacija kade Sucic bese fauliran pred sesnaesetnikot na juve, ali aj ke go ignorirame sega toa. .
Sudiite ne gledaat var za zolti, toa sekoj igrac treba da go znae, ja trgna zasto mu tekna sto prai, ama kasno bese, Bastoni instantno iskoristi i se frli, sekako posle takov kontakt ne se paga taka ama toa e nebitno, znae Bastoni deka tuka nit VAR nit nisto ne pomaga.Ја гледам, и гледам дека одма ја тргна. На вакво дерби да дајш втор жолт во ваква ситуација, свака част.
Бастиони уште не паднат рипна црвен да бара.
Mislis koga Sucic bese fauliran pred sesnaesterec na start? I posle toa odma Bastoni dobi zut?Од старт беа со играч повеќе заедно со судијата, ама виде овој дека појма нема неговиот тим па нека бидат со плус 2.
Interesno tuka mu pomogna sudijata na Inter moram da priznaam, prvo sloboden udar od odlicna pozicija za gol im skrati, posle odma i zut za defanzivec.

Dzabe se tegavis kako mrsul ebate retardiraniot skepar.Кој е подолго време на форумов знае какви пациенти се @Syn и @Stefan-kobe така да џабе ќе се објаснувате.![]()