Политиките на Бугарија кон Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Сабајлечки да се испукаме :
Кој ги ебе и татарите и педеракисите и чобаните и орките...ние прво сами да се средеме од бетер од нив, што не ебаваат наназад со децении, колај е за соседите.

Па зошто не побарале? Нели први нѝ признаа, кој знае од кога имаат амбасада. Ама па Бугарин да моли Македонец... Вековна омраза е во прашање.

Не знам што да кажам, први не прзинаа последни не заебаваат.
Мвр за кој стап е ,нека и лупне казна штом паркираат на тротоар и тоа е нема филозофија. Ама... ништо од тоа, поинтересно е со видео да се замајува народот кој подлабоко не ги резонира работите .

Да не сакаш да те прашаат какво видео да прават? Нас некој нѐ прашува дали за Нова Година татарите немаат други песни па само со македонски песни слават а ОМО Илинден никако да го признаат?

Па, паметен човек прашува , глупиот си тера по свое...
За Нова Година нас некој не прашува ли зошто се слави на српски турбо фолк, немаме ли наши песни ?
За ОМО Илинден што да ти кажам : Европскиот Суд во Стразбург никој не го ебава 2% инаку ОМО ќе го признаеа 100 пати до сега.

Уф, еве баш почнав да ги жалам и што нѐ окупирале и што се изживувале ... Среќа што се неспособни па само 3-4 години траело.

Штом се веселат на наши песни добри се...а ние што се веселиме на песни од соседна држава, тажни сме.

И овие педофили, манијаци и сатанисти ни солат памет за политика, историја, јазик. Дно од луѓе, шлајм на земјата.

Штом се веселат на наши песни добри се...а ние што се веселиме на песни од соседна држава, тажни сме.

Никогаш нема да ја добиете Македонија, разбра? Никогаш ни тогаш.

Никогаш нема да ја добиете Македонија, разбра? Никогаш ни тогаш.
Уште не ти доаѓа а'кло, таман сум изнервиран ти на волеј ми доаѓаш, Византи' Дерпе' сигурно те викаат во Швајцарија.
Еве ти едно видео да се изрелаксираш малку сега е време на олимписки игри.

Уште не ти доаѓа акло, таман сум изнервиран ти на волеј ми доаѓаш, Византи Дерпе сигурно те викаат во Швајцарија.
Еве ти едно видео да се изрелаксираш малку сега е време на олимписки игри.
Главен аргумент во расправии ти е педерлукот. Степен на резонирање - левел Захариева. За шајка во глата сте сите до еден.
Мрш бе бугар.

Главен аргумент во расправии ти е педерлукот. Степен на резонирање - левел Захариева. За шајка во глата сте сите до еден.
Мрш бе бугар.
Шушумига од кaj јас бугар ?
Затоа ти го потенцирам педерлкот оти етикетираш...
Педер, педер, дерпе, дерпе...

Шушумига од кaj јас бугар ?
Затоа ти го потенцирам педерлкот оти етикетираш...
Педер, педер, дерпе, дерпе...
Ако ти не си бугар, не е ни Тодор Александров.
Ама реалноста е и двајцата сте, излези од клозетот немора да се срамиш. И на вас треба да ви правиме аутинг.

Ако ти не си бугар, не е ни Тодор Александров.
Ама реалноста е и двајцата сте, излези од клозетот немора да се срамиш. И на вас треба да ви правиме аутинг.
Еве гледаш дека си педер, јас се вклучив во муабетот со паркирањето пред бг амбасада и никаде не сум пишал дека ја сакам бугарија, дека сум бугар, за тој тодор александров никогаш не сум читал, туку за Гоце Делчев, Никола Карев...
Педер си и педер ќе си останеш.
Педер, педер...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom