Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
bulevar.mk
Штом се веселат на наши песни добри се...а ние што се веселиме на песни од соседна држава, тажни сме.
Уште не ти доаѓа а'кло, таман сум изнервиран ти на волеј ми доаѓаш, Византи' Дерпе' сигурно те викаат во Швајцарија.Никогаш нема да ја добиете Македонија, разбра? Никогаш ни тогаш.
Главен аргумент во расправии ти е педерлукот. Степен на резонирање - левел Захариева. За шајка во глата сте сите до еден.Уште не ти доаѓа акло, таман сум изнервиран ти на волеј ми доаѓаш, Византи Дерпе сигурно те викаат во Швајцарија.
Еве ти едно видео да се изрелаксираш малку сега е време на олимписки игри.
Шушумига од кaj јас бугар ?Главен аргумент во расправии ти е педерлукот. Степен на резонирање - левел Захариева. За шајка во глата сте сите до еден.
Мрш бе бугар.
Ако ти не си бугар, не е ни Тодор Александров.Шушумига од кaj јас бугар ?
Затоа ти го потенцирам педерлкот оти етикетираш...
Педер, педер, дерпе, дерпе...
Еве гледаш дека си педер, јас се вклучив во муабетот со паркирањето пред бг амбасада и никаде не сум пишал дека ја сакам бугарија, дека сум бугар, за тој тодор александров никогаш не сум читал, туку за Гоце Делчев, Никола Карев...Ако ти не си бугар, не е ни Тодор Александров.
Ама реалноста е и двајцата сте, излези од клозетот немора да се срамиш. И на вас треба да ви правиме аутинг.