Прати му дикпик, да се порадува. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

.
Огретон од три вида печурки во сос од павлака и Рокфор, со провансалски билки и печен компир.
Прегледај го приврзокот 469358
Abe ti ima frleno oko be.
I toj e od "tvoite".
Нема таjни за тебе и сите глупаци и будали на форумот со побаруванјаа за интилигенциja без покритиеKako ke poznajs peder bez da kazi deka e peder.
Eve vaka![]()

Дај бре луѓе БЛОК аман веќе. Низ неколку форуми пишува на бугарски да му се намочам на јазикот селски.Нема таjни за тебе и сите глупаци и будали на форумот со побаруванјаа за интилигенциja без покритие![]()
Abe ti ima frleno oko be.
I toj e od "tvoite".
Tatarke aj ne seri.Нема таjни за тебе и сите глупаци и будали на форумот со побаруванјаа за интилигенциja без покритие![]()
More *****, imam 1877645645677456 pati napishano deka nitu imam nitu ce imam bugarski pasosh. Taka da sleden pat pred da pishuvash i proveri.Дај бре луѓе БЛОК аман веќе. Низ неколку форуми пишува на бугарски да му се намочам на јазикот селски.
@Zlatikevichius !!!!
Или блок или си поголем педер од мене.
Ја сум само хомо.
Автоматски споено мислење:
Од "моите" не е, пошто немам бугарски пасош ко тебе. Се преврте цела Могила на непобедените во гробот, од таквите ко тебе.
Не зборува за тебе, туку за @roden .More *****, imam 1877645645677456 pati napishano deka nitu imam nitu ce imam bugarski pasosh. Taka da sleden pat pred da pishuvash i proveri.
Не не, за воајер зборувам. Си знам јас кој тоа бранеше ликов во темата на Владе за бугарски пасоши. Тоа кажа се, повеќе од што треба да знам. #Избугарен.Не зборува за тебе, туку за @roden .