Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо нема да се смени со нив, ќе глумат лудило и додека тонат... Сѐ додека не потонат.![]()
Челичниот еж: како Украина планира да се брани по војната - МКД.МК
Украина стравува дека во евентуален мировен договор нема да може да се потпре на безбедносните гаранции од своите сојузници, па затоа мора да биде подготвена да опстане сама како „челичен еж“, за да осигури дека рускиот диктатор Владимир Путин нема повторно да тргне во напад. Претседателката на...mkd.mk
Типичен пример на немање допир со реалноста, како што е впрочем целата европска политика, цело време.
Си праат бајрам на умот, како и до сега.
Еве одма ќе ви кажам ја - Украина ќе мора да се потпре на безбедносните гаранции. Нема никаков еж, никакво оружање големо да има.
Не знам како може некој да е толку имбецил. Русија миљон пути рече нема ништо без демилитаризација, они па истото. Небаре ќе се обистини ако истата глупост ја лупаат постојано.
Трупи ќе праќале....
ретарди глупи све да ви ебам глупо педерско, исламско, сатанистичко
Дај бе не тропај глупости, повеќе руски генерали има по руските затвори отколку на фронт.Fascinantno e kako im delkaat funkcionerive na Rusive, a oni ne mozhat kjoro pile da eliminiraat u zemja so tolkava pro ruska podrska![]()
Е да де, исто ко што на почетокот тие истите тврдеа дека Русија има ракети и се друго само за два три дена војна.![]()
Moskva i Kijev zajedno će predati pobjedu SAD-u | advance.hr
Rusija i Ukrajina bliže se granici maksimalne iscrpljenosti i u tom stanju samu kontrolu nad ishodom rata predaju u ruke onom koji ih je u rat i odveo.www.advance.hr

Токму така комедии!Во денешнитевестикомедии:
![]()
Калас: Ќе предложиме услови што Русија мора да ги исполни
Високата претставничка на Европската Унија за надворешна политика и безбедност, Каја Калас, денес изјави дека ЕУ ќе предложи список на отстапки што Европаmakfax.com.mk
Високата претставничка на Европската Унија за надворешна политика и безбедност, Каја Калас, денес изјави дека ЕУ ќе предложи список на отстапки што Европа треба да ги побара од Русија како дел од решението за прекин на војната во Украина.
... „И овие услови не треба да им се наметнуваат на Украинците, кои веќе се под голем притисок, туку на Русите“, истакна таа.
![]()
Макрон: Ова е повик за будење за Европа, мора да почнеме да се однесуваме како светска сила
Францускиот претседател, Емануел Макрон, ја повика Европа да се наметне на светската сцена, предупредувајќи дека континентот се соочува со „повик заmakfax.com.mk
На оваа изгледа мозокот комплет и атрофирал и и се исушил....јбг... дрогата е заебана работа.Во денешнитевестикомедии:
![]()
Калас: Ќе предложиме услови што Русија мора да ги исполни
Високата претставничка на Европската Унија за надворешна политика и безбедност, Каја Калас, денес изјави дека ЕУ ќе предложи список на отстапки што Европаmakfax.com.mk
![]()
Макрон: Ова е повик за будење за Европа, мора да почнеме да се однесуваме како светска сила
Францускиот претседател, Емануел Макрон, ја повика Европа да се наметне на светската сцена, предупредувајќи дека континентот се соочува со „повик заmakfax.com.mk
Ej, па подобро гулаби отколку меѓу себе да се јадат... Напредок, нели според британска штампа, до пред некој месец од немање за јадење со канибализам морале да преживуваат (а ладно е, не може корења да се копаат)?
Гаси ај тоа интернетот.