Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde polnete sala idi Pelister
Брате дај олабави Куманово е кошаркарски град и не е битно сс кога играмо дали е тој Пелистер, Мзт или па некоја последња екипа на табелу посета горе доле увек ке е иста. Овој е исто како ја сг да ти кажу кд ви гостуе Вардар у рукомет ајде полнете сала иде Вардар а знам дека Битола е рукометни град и да играте сс било кога сала ке е пуна. Затој још еднпут ке ти кажу олади малце.

Покрај сви конфронтације и препуцувања сс Пелистерци, радуе ме што коначно имамо дуел/дерби што на кошаркарски план што на навивачки план да привлача пажњу а да не е повржан сс Скопје. Не знам кое још дерби влече толко пажњу и да е вжарено на навивачки план а да не е укључено Скопје. Надам се дека публика ќе испоштуе и у Битолу и дека ќе напуни салу и да имамо шмек на право здраво ривалство. Фали још малце подобар квалитет и континуитет да продужи још популаран овј дуел и да ги симнемо скопски екипе.

Последно уредено:
Много се обеќа па и грејање :D
Него ќе се трза изглефа луна парк од паркинг?
Каква глупост беше тој …

Attachments

• IMG_1496.jpeg
    IMG_1496.jpeg
    132,2 KB · Прегледи: 16
Много се обеќа па и грејање :D
Него ќе се трза изглефа луна парк од паркинг?
Каква глупост беше тој …
Зимава га тендер на јавну набавку за греење и ладење..
1000002911.jpg

Не се десило во друг град освен Скопје кога се играло, домашната екипа да изгуби одма. Судиите максимално ќе ве исфорсират да победите против нас. И лани Кожув истото беше

Не се десило во друг град освен Скопје кога се играло, домашната екипа да изгуби одма. Судиите максимално ќе ве исфорсират да победите против нас. И лани Кожув истото беше
Све тој држи воду ама ако не те бива како што играсмо против Маџари на крај и Феникс и Чаир мислу дека џабе све

Не се секирај. Нема да не изгурав судие и да не гурав. Ако победимо ќе биде заслужено, што би било изненадување сс оглед на тренутну форму.

Ја мислу дека ќе тепамо, имам такв оссќај, обично на куп не е тај екипа како што е у лигу и набивав се неочекивани разлике против фаворити

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom