Документи Епштајн, разоткривање на елитите

• Креатор на темата Креатор на темата FORZA ACM
  • Време на започнување Време на започнување
Путин е величина за сите западни лидери во последните 25 години. Многумина не разбираат каква беше Русија за времето на Јелцин, а каква е сега во споредба со тоа време. Проблемот на Русија е зависноста од еден човек, способен лидер - силна држава, неспособен лидер - слаба држава, дури е Путин немаат гајле, а ќе биди најмалце до 2036 година со промените на Уставот од 2021 си го продолжи мандатот (од оваа перспектива јасно е дека се спремал за војната). За разлика, во западните системи не е битно кој е претседател или премиер се знае кој ги влечи конците и политиката им е зацртана од тоа лоби. Па, така имаме ситуации да дементен Бајден и кловнот Трамп да се претседатели.

Да не сме надвор од темата, западните медиуми наголемо тераат пропаганда за врските на Путин со епстин, па дека истиот работел за русите, бил спомнат 1000 пати, Русија не знам колку пати. А сето она кое е за Путин е во документите се само желби на дотичниот да се сретне со истиот и планови за негово туркање од власт и од ова треба да се извлечи заклучок дека работел за Русија и дека Путин бил честиот гостин на островот, а не Трамп или Клинтон. Со децении го перат мозокот на нивното население, ако и ова го купат при очи секоја чест.

Путин е величина за сите западни лидери во последните 25 години. Многумина не разбираат каква беше Русија за времето на Јелцин, а каква е сега во споредба со тоа време. Проблемот на Русија е зависноста од еден човек, способен лидер - силна држава, неспособен лидер - слаба држава, дури е Путин немаат гајле, а ќе биди најмалце до 2036 година со промените на Уставот од 2021 си го продолжи мандатот (од оваа перспектива јасно е дека се спремал за војната). За разлика, во западните системи не е битно кој е претседател или премиер се знае кој ги влечи конците и политиката им е зацртана од тоа лоби. Па, така имаме ситуации да дементен Бајден и кловнот Трамп да се претседатели.

Да не сме надвор од темата, западните медиуми наголемо тераат пропаганда за врските на Путин со епстин, па дека истиот работел за русите, бил спомнат 1000 пати, Русија не знам колку пати. А сето она кое е за Путин е во документите се само желби на дотичниот да се сретне со истиот и планови за негово туркање од власт и од ова треба да се извлечи заклучок дека работел за Русија и дека Путин бил честиот гостин на островот, а не Трамп или Клинтон. Со децении го перат мозокот на нивното население, ако и ова го купат при очи секоја чест.
Се спомнува пошто го збореле, на нашки оговарале.

IMG_8017.png

Не верувам да има пратено/добиено меил до/од педофилов. Ама треба да се провери.

Showing 1 to 10 of 992 Results

992 пати е спомнато името. Може шо се вика и у 2 фајла да е. Брои колку пати keywordot е пронајден.

Се спомнува пошто го збореле, на нашки оговарале.

Прегледај го приврзокот 469141

Не верувам да има пратено/добиено меил до/од педофилов. Ама треба да се провери.

Showing 1 to 10 of 992 Results

992 пати е спомнато името. Може шо се вика и у 2 фајла да е. Брои колку пати keywordot е пронајден.
Знам, една од поглавните теми им е во разговорите. Рекла казала. И од сето ова западните медиуми тераат пропаганда дека е поврзан со епстин, дека бил негов агент, работел за Русија, лудаци.
Нема шанси Путин да комуницирал со овој, нема ни причина за тоа. Толку години се обидуваат да го компромитираат, да имаше нешто подиректно одамна ќе беше на насловните на вашингтон пост и њу јорк тајмс. Сега туркаат само глупости за да го оцрнат само врз база на нивната ретардирана логика и да го прикријат вистинскиот работодавач на педофилот - ни збор немаат напишано за евреи вс гоими и за Израел, главната тема е Путин кој е присутен само заради оговарањето - ете погоре на твојата слика Путин рекол ова, Путин рекол она, Бајден рекол нешто за Путин и слични глупости.

Каков таков. По фајлови го нема. Искочи* поголем господин од овие у Гучи мучи.

Затоа викам по форумов бар со Русите. Боље да се шири православие него да јадам деца.. и да се молам на нешо што не постои, мислам пак е боље него да повредуваш деца.
Типот иде се слика со мечки.
Најјак

Никогаш не мислев дека ќе го кажам ова. Но, се согласувам комплетно.
Автоматски споено мислење:

Знам, една од поглавните теми им е во разговорите. Рекла казала. И од сето ова западните медиуми тераат пропаганда дека е поврзан со епстин, дека бил негов агент, работел за Русија, лудаци.
Нема шанси Путин да комуницирал со овој, нема ни причина за тоа. Толку години се обидуваат да го компромитираат, да имаше нешто подиректно одамна ќе беше на насловните на вашингтон пост и њу јорк тајмс. Сега туркаат само глупости за да го оцрнат само врз база на нивната ретардирана логика и да го прикријат вистинскиот работодавач на педофилот - ни збор немаат напишано за евреи вс гоими и за Израел, главната тема е Путин кој е присутен само заради оговарањето - ете погоре на твојата слика Путин рекол ова, Путин рекол она, Бајден рекол нешто за Путин и слични глупости.

Да ама и оваа игра им е излитена и никој веќе не ја верува. Кога и да не им чини нешто - Русија е крива. Ова не им врви повеќе.
Во овај случај светот ќе речи океј Путин го платил да ги шпионира што прават.
Ова е тоа што неможеш да го смениш - тоа што правеле не е крив ни Путин ни Русија туку нивните изопачени умови.
А тоа што и во ваков случај Русија им е крива ги прави работите само побетер. Реков уште пред неколку години оваа земја смрди на крај, на труло, однатре. Никој не ме веруваше, да не го цитирам ни братот @Justae Verum кој еднаш ми рече дека тој кој имал моќ ќе си ја користел како му чини. А ако Македонија и Србија биле толку моќни - сами да го кладеле Бил Клинтон пред Хагот. Ова беше кажано *со многу потсмев.*
А јас му кажав дека кога ќе дојде време јас да се смеам послатко ќе е.

Но, ете згрешив. Не ми е дојдено до смеа. Стомакот ми се превртува и веќе неколку дена ми се гади од одвратностите кој ги прочитав.

Последно уредено:
FB_IMG_1770648232744.jpg

Не само што успеал да ја намали казната, туку и успеал да ја преформулира казната во минорно дело.

-------------------------------------

A September 2015 draft agreement tied Epstein’s compensation directly to the size of the penalty. One example set his payment at $25 million if the fine came in under $75 million. That is the kind of structure that reads less like general consulting and more like a success fee tied to the outcome of a legal matter. Yet by October and November 2015, the final contracts had been rewritten. The penalty based language disappeared, replaced with vague references to “strategic business matters” and estate planning.

Путин нема мобилен телефон, којзнае дали некат има напишано е-маил.

https://sitel.com.mk/otkrieno-zosht...mu-veruva-samo-na-dobriot-star-fiksen-telefon
Тој објасни како се подготвуваат информативните материјали за шефот на државата.

Според неговите зборови, се уште се користи печатач и дајџести на хартија.

„Претседателот, исто така, понекогаш користи интернет и, традиционално телевизор“, објасни Песков
Опааа, го фативме, според Песков користи понекогаш и интернет, значи дека се има допишувано со најомилениот кодош.

Глупиот народ не сваќа дека дури и да бил шпиун на Русија сигурно не се допишувал со Путин, си ја има ФСБ, ГРУ на кој работата им е да си имаат оперативци кој се во контакт со кодошите.

Путин нема мобилен телефон, којзнае дали некат има напишано е-маил.

https://sitel.com.mk/otkrieno-zosht...mu-veruva-samo-na-dobriot-star-fiksen-telefon

Опааа, го фативме, според Песков користи понекогаш и интернет, значи дека се има допишувано со најомилениот кодош.

Глупиот народ не сваќа дека дури и да бил шпиун на Русија сигурно не се допишувал со Путин, си ја има ФСБ, ГРУ на кој работата им е да си имаат оперативци кој се во контакт со кодошите.
КГБ школа е стариот.
Ова ние шо го иаме е подвижно пратење. Ама глеаш ние сме среќа задња рупа свирала у сите можни конотации.
Ние се зае**ваме со ,,еј брат зборам за на Тему нешто и ми искача одма на Тему”. Епа некој не се смее на тоа. Ние ај неаме шо да криеме.
Ќе нѐ апсат за шлапатарење по Кајгана на сиот криминал?

Нека да работиме конкретно без спам, имаме официјален извор, нека секој документ биде симнат од таму, може да го преземеш од некој форум и после го најдеш оригиналното, снимаш и качуваш тука. Исто дај го и оригиналниот линк. Сум ви покажал како треба : https://forum.kajgana.com/threads/dokumenti-epshtajn-razotkrivan-e-na-elitite.125030/post-10387196
Епштајн го споменува Путин Си, како непријатели на сатанизмот, новиот светски ред, на само ги споменува дава директиви да се за Навални, Зеленски, истото тоа што после го повторуваат,исполнуваат , Урсула и другите со понизок ранг.

Нека да работиме конкретно без спам, имаме официјален извор, нека секој документ биде симнат од таму, може да го преземеш од некој форум и после го најдеш оригиналното, снимаш и качуваш тука. Исто дај го и оригиналниот линк. Сум ви покажал како треба : https://forum.kajgana.com/threads/dokumenti-epshtajn-razotkrivan-e-na-elitite.125030/post-10387196
Епштајн го споменува Путин Си, како непријатели на сатанизмот, новиот светски ред, на само ги споменува дава директиви да се за Навални, Зеленски, истото тоа што после го повторуваат,исполнуваат , Урсула и другите со понизок ранг.
Извини дечко.
Прв од ДОЈ шерна линк :
IMG_8036.png

И ја постирам така ко тебе ако ставам. Не ме сфаќај грешно. Ама може немаат сите време, живци и воља да копаат. Ја ставам линк за да знаат дека е веродостојно. Ама ,,сум ви покажал како треба” ме тригерна. Гледаш повеќето читаат на Х. Мене другари ми се чудат па шо воопшто се замарам и сум на темава. Па што.

On December 6, 2018, the FBI opened a child sex trafficking investigation into Jeffrey Epstein.
On the same day, his Little St. James island company wired $4,373.17 for six 55-gallon drums of sulfuric acid totaling 330 gallons total, to be shipped to the island.

Same day. Same date. 12/06/2018.

Извини дечко.
Прв од ДОЈ шерна линк :
Прегледај го приврзокот 469177

И ја постирам така ко тебе ако ставам. Не ме сфаќај грешно. Ама може немаат сите време, живци и воља да копаат. Ја ставам линк за да знаат дека е веродостојно. Ама ,,сум ви покажал како треба” ме тригерна. Гледаш повеќето читаат на Х. Мене другари ми се чудат па шо воопшто се замарам и сум на темава. Па што.
Тие на кои што им е работа толку не ги истражуваат документите како тебе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom